Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
11.4.12 17:58

@smudla92
jeee, no tak ta je vyborna :potlesk: :lol: to z ni budes mit pomocnici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
11.4.12 18:08

Uvidíme, jak dlouho jí to vydrží. Teď je s náma doma Petr, takže je jeho pozornost dávána jí a bere to tak, že maminka se musí starat o brášku, ale až bude v práci a uvidí, že nemám až tak tolik času,…no, trochu se toho bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
11.4.12 18:38

to zvladnete urcite :hug: mozna, kdyz ji zapojis v ramci moznosti do procesu, tak bude v pohode ;) ale nemam zkusenosti, tak nevim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
13.4.12 13:09

ahoj holky, jak se dari? zadny dalsi porod? :) u me zatim taky nic, i kdyz od vcerejska mam nejaky divny boleni bricha, tak uvidime, co se z toho vyvrbi… v pondeli mam jit prvne do poradny k Apolinari, tak snad se toho dockam :D
jo holky, kdyz jste byly poprve v poradne v porodnici, delali vam UZ nebo to byla jen nejaka zbezna prohlidka? at mam predstavu, co me ceka… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.4.12 13:58

ahojky Jane-e já byla poprvé a byla to běžná kontrola bez ultrazvuku taky jsme se těšila že by mi třeba řekli váhu ale bohužel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
13.4.12 17:35

Ahojky jane-e, u mě se teda zatím nic nechystá. Jinak já byla u Apo už 3× a ani jednou mi UZ nedělali. Tak nevím kdy ho dělají, asi až u termínu nebo vážně nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
13.4.12 17:43
Podle mne ho delaji jen, pokud se jim neco nezda. Mne ho nedelali za celou dobu ani jednou a teprve, kdyz se jim ve 40+5 prestaly libit monitory, poslali me na UTZ.
@abidail píše:
Ahojky jane-e, u mě se teda zatím nic nechystá. Jinak já byla u Apo už 3× a ani jednou mi UZ nedělali. Tak nevím kdy ho dělají, asi až u termínu nebo vážně nevim.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
13.4.12 20:44

diky za info holky, ale moc jste me nepotesily :roll: ja mela posledni UZ vic jak pred mesicem, monitoru se v porodnici jeste asi nedockam, tak to moc klidnejsi asi nebudu :think: ja bych chtela aspon nejaky aktualni odhad vahy, abych vedela, jaka fuska me s malym ceka :jazyk:

@abidail ty si davas nacas teda, ale treba to vikend jisti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
14.4.12 08:05

Ahoj holky, nějak už nestíhám sem moc psát, a to malej krásně spinká a budí se fakt jen po třech hodinách. Jenže sem tak vyčerpaná že po většinu času spim taky. Moje sedmiletá Terka pomáhá a pořád ho pozoruje a vysvětluje jak si s ním bude hrát a co vše ho naučí až povyroste. Je to roztomilý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
15.4.12 14:21

@Dashiky
tak to je fajn, ze mas doma pomocnici ;) unava snad brzy prejde ;) a Krystufek krasnoucky a tech vlasku :potlesk:

jinak holky, Hani a Leni, kdyz uz jsme to tu resily - dostaly jste na vyber ten porodni sal? a na kterem jste nakonec privedly kluky na svet? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
15.4.12 18:29

Ahojky,
Jani, já jsem šla rovnou na dvojku a vzali mě bez problému.
Hani, malý je krásný :-). Kdo tě rodil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
15.4.12 20:30

a na tu dvojku te Leni nekdo nasmeroval nebo jsi tam mirila sama rovnou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
16.4.12 09:23

Mířila jsem tam sama :-). Byla jsem tam i prvně. Musím říct, že to tam bylo super - dobré PA a vynikající doktor . Oproti minule o 200% lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
16.4.12 11:31

Ahoj holky, tak dneska termín, a pořád nic :lol: tak uvidíme jak to dopadne.

A jak tady řešíte ty sály, to jsem se taky chtěla zeptat, když jste přišly do porodnice, říkaly jste něco na té vrátnici? Nebo jste prostě zamířily na sál?? Já vůbec nevim kam jít, jestli do ambulance, nebo na sál nebo kam??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
16.4.12 12:29

Grejs: To je hrozný to čekání vid? A kdy jdeš na kontrolu? já byla dneska na kontrolním monitoru a prý se ani nic moc nechystá. Takže kontrola 19.4. a tam prý už začneme řešit co a jak dál. Naštěstí prý nechávají přenášet max. 10 dní, tak vím, že už tam moc dlouho nebude. Ikdyž bych byla raději, aby vylezla sama =o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí