Poradna duly
Jana Čurdová
@krusty @Fialuš tak třidny se nic neděje, schválení o přidání do skupiny nikdo nepotvrdil…Tak si popovídáme tady? ![]()
@petrusepetrus jasně
, navíc tu máme parádní název skupiny, to se mi líbi…jinak taky jsem aprílová, kdy máte termín…já mám dle ms 27.4., doufám, že vše bude probíhat jak má…
@petrusepetrus @krusty
holky jsem pro, porad nic. Me to vychazi na pulku dubna:-) Co Ty petrusepetrus? Zajimalo by me jak to snasite. Cekate prvni? Taky doufam, ze vse bude v poradku.
@Fialuš praveze prvni, jsem takovej plasan si prijdu. Obcas mi je spatne ci se mi kota hlava a mela jsem i dost citlivy podbrisek a pobolival, ale ted to nejak ustalo. Prsa citliva az jsem ted mela pocit kdyz na me skocil pes, ze mi kusel utrhnout bradavku, jak to bolelo, ale samo nic…Co ty? Jak se citis? A uz jsi to nekomu oznamovala a bylas na kontrole?
@Fialuš @krusty Ahoj holky, tak moje to bude druhé a termín mám na 2.4.Já a moje mamka jsme 4.4 a moje Karolínka 20.8 a teď jí byli 4.
Jinak teda je mi blbě většinou dopoledne a večer, to trpím jako pes ![]()
@krusty Taky prvni a vim moc dobre co popisujes. S podbriskem jsem to mela taky, a to motani taky casto mivam. Normalne mam rada kafe, ale ted ho nemuzu jak je mi po nem zle. Takze mam po ruce colu, hlavne rano a beru si par loku. To mi pomaha. Takze na tyden jedna mala cola:-) Jinak uz mi taky byva blbe-pachy a zaludek na vode. Rano otevrit lednici to je nekdy nadlidskej vykon. Na kontrole jsem nebyla, radeji pockam. Pokud nebudu muset drive, chtela bych jit tak v 9. tydnu. Kdy to planujes Ty? Jinak to nikde nerikam, bojim se. Vi to par spriznenych dusi - dve:-) Zatim to ani rikat nechci. A je Ti jinak dobre?
@Fialuš ja jdu uz pristi tyden v utery na prvni, beru na zdrzeni utrogestan, mela jsem dvakrat neco jako chemicky, tak jsem rada, ze jdu i takhle brzy…no ja bych to chtela rict aspon mamce, ale pockam minimalne po te prvni kontrole. No citim se cim dal casteji spatne od žaludku, ale to mi prijde moc brzy
ale da se to a docela jim vsechno, zatim žádný zvlastni chute nebo vyrazny dlouhotrvající nechute…Jinak kavu jsem naopak musela omezit, furt mi chutna a byla jsem zvykla jich pit nekolik denne ![]()
@Fialuš @krusty holky tak s kafem jsem na tom úplně stejně
a vlastně jsem jí i tak trochu přestala pít, protože jsem začala trochu špinit, tak abych nerozproudila krev ještě víc…
Holky to je divný, že vás nepřibrali. Jsou tam pořád a pořád nový tváře a vy nic
Určitě jste se hlásili do skupinky dubňátka 2015?
@petrusepetrus trosku jsi zacala spinit? Tak na sebe davej pozor
Ja jsem cela unavena
boli me klouby
aj, nechce se mi do prace, jsem jak matoha ![]()
@Markri ahoj, no ted koujam ze ten odkaz na predchozi strance je na skupinu porod duben 2015…takze to asi neni ono…??
@krusty píše:
@Markri ahoj, no ted koujam ze ten odkaz na predchozi strance je na skupinu porod duben 2015…takze to asi neni ono…??
To byla ta původní diskuze. Už to je právě dubňátka 2015.Je nás tam kolem 60ti. Ná té první stránce níž jsem pak zmiňovala, že to jsou dubňátka 2015.
@krusty píše:
@Markri aha, tak tu ale nemuzu najit, asi mi neni souzena
Skus dát nahoře skupiny, porod duben 2015 a v tom nějak by měly být ty dubňátka 2015.Protože jak je nahoře malýma písmenama rychlá navigace, tak tam mám tohle : Skupiny-porod doben 2015-diskuze-dubňátka 2015.
Jo. Takže skupiny, pak porod duben 2015 a pod tím už je dubňátka 2015.