Aprílová miminka 2015 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1318
26.8.14 20:57

@krusty až 16.9 :cert: je to dlouho, ale dá se to…Naštěstímámdoma malou, jinak bych se asi ukousala nudou.Do školky jen tak nepůjde, beruška moje malá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
26.8.14 21:03

Ahoj holky, můžu se k vám přidat?

Zítra jdu na první kontrolu, budu 6+5, tak moc doufám, že bude vše v pořádku. V březnu jsem měla zamlklé ve 12 tt :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
26.8.14 21:09

Ahojky, muzu se taky pridat? :mavam: cekame druhe mimi a termin 21.4 doma mam 13 mesicniho Davidka :-) ve ctvrtem prvni kontrola tak snad bude uz i :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.8.14 21:53

@Zandi @Lucili Ahoj holky, jasne, pojdte k nam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
26.8.14 21:54

@Lucili @Zandi ahoj, jasne ze muzete:) vitejte
@Lucili toho zamkleho je mi lito, my jsme taky meli nevydarene pokusy dva, ale bylo to mnohem ranejsi, zklamani ale bylo..no pryc od toho, smuly jsme si vybraly dost :) :srdce:
@petrusepetrus joo jento za chvili, se mas ze mas uz holcicku:) 5aky bych chtela :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.8.14 21:54
@krusty píše:
@petrusepetrus to je hnus, dnes jsem kvuli kontrole zustala s praci doma a jsem pod dekou :) kontrola dobra, jsem v poradku, videla jsem krasnou dutinku velkou a tam plod a zloutkovy vacek, mi to popisovala, termin asi 26.4. A stari odpovida tomu, co bylo na utz. Za ctrnact dni zase… juch :potlesk: :srdce:

Krusty moc gratuluji. Uplne jsi me navnadila, ze bych se uz taky konecne objednala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
26.8.14 21:56

@Fialuš to si pis:) je to nadhera videt toho drobecka, chci uz jit zase :) to si uz reknu o fotku ale:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.8.14 21:56

Holky jeste takova prizemni otazka…citite uz na sobe neco objemove? Tesnejsi kalhoty, atd…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.8.14 21:58
@krusty píše:
@Fialuš to si pis:) je to nadhera videt toho drobecka, chci uz jit zase :) to si uz reknu o fotku ale:)

Ja se tesim, ale zaroven mam i strach aby bylo vse ok. Ale asi se zitra objednam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
26.8.14 22:03

@Fialuš jasne jenlepsi byt v klidu, ze je mimco kde ma a ze to vypada na dobre ceste, ty tam budes mit navic uz srdicko, takze jeste lepsi :) nevahej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
26.8.14 22:05

@Fialuš ja mam jen vetsi podprdu o kousicek (koupila jsem si ji omylem jen odhadem a byla o fous vesti),ale jak me ted boli prsa vyuzila jsem ji:) jinak brisko mam spis nafoukle, takze tam nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
26.8.14 22:05

@Fialuš ja byla u prvniho tehu taky nervozni a upne zbytecne a taky jsem se tesila na kazdou kontrolu k ted se tesim a nejvic snad na to az nam rekne co cekame, mam takove tuseni ze vysneniu holcicku, no uvidime u Davidka jsem to vedela uz ve 13 tydnu ale tuseni bylo od zacatku, tak snad me to ted nezklame. @Fialuš citim se nafoukla je mi neprijem ynosit tesne kalhoty pres boky pri ohybu me to tahne a tlaci do bricha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.8.14 22:12

@Zandi @krusty
Holky dekuju za podporu. Clovek je hned klidnejsi. Jeste, ze to muzeme takhle probrat:-)
Jinak dekuju za postrehy. Ja si taky prave prijdu takova natekla ale prave mi to prislo dost brzo. Treba mi i vadi pas v aute. To bricho je takovy citlivejsi a nekdy mi vadi i zapinani u kalhot. Hlavne vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
27.8.14 09:41

@Fialuš joo, to s tím pásem mám taky, dnes jsem si brala ne tak těsný kalhoty a cejtim se líp, takže asi něco na tom bude :)
Dneska mi ráno bylo hodně šoufl, ale rozchodila jsem to, uf. V práci to nebudu po prvním trimestru říkat, takže doufám, že se mi ty nevolnosti nerozjedou…
Spíš mě děsí ta únava, šla bych hned klidně zas spát… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
27.8.14 10:11

Holky ta únava je děsná co :roll: Jákdybych mohla, tak spím celej den klidně…Kalhoty jsoumi taky těsnější a o prsouani nemluvím :palec: Jsem ráda, když doma kozénku konečně sundám a pustím holky ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí