Poradna duly
Jana Čurdová
@Markri Jsem asi fakt blbá, to nechápu, já tuto diskuzi vůbec nevidím, do skupiny porod duben se dá hlásit, ale nevidím tam nikde u toho ty dubňátka, takže buď jsou hezky skrytý, nebo se koukám úplně špatně. I zkouším hledat na celém eMiminu dubňátka 2015 a nenajde mi to…
Děkuju za pomoc, ale fakt si s tím nevím rady, škoda, že nejde poslat nějaká pozvánka, či co ![]()
Holky posílaly tenhle odkaz a že si stačí zažádat a přijmou. Tak to zkus. https://www.emimino.cz/…-duben-2015/ a podle mě když tě přijmou sem, tak tu diskuzi asi už uvidíš.
@krusty píše:
Jo tam jsem zadala…tak uvidime no
tak snad to bude ončo ![]()
@krusty @petrusepetrus
Tak holky jak se mate? Nemuzu se nejak pridat do skupiny. Vam to funguje? A jak vam jinak je? Musim porad jist- sice mensi porce, ale i tak… jakmile mam hlad je mi pekne blbe. Jestli to tak bude porad tak do vanoc neprojdu dverma.
@petrusepetrus jak to zvladas dohromady s malou?
@Fialuš ahoj, zitra me ceka prvni kontrola, tak se bojim i tesim:))). Jinak ja jsem spis ospala a boli me cely telo, nevolnosti mam obcas a spis nechut k jidle…Je dobry, ze ti pomaha jidlo, nekomu nepomaha nic ![]()
Ahoj holky, já jsem špinila, ale naštěstí vše ok.
Jinak skupina duňátka 2015 jsem nenašla a na porod duben 2015 jsem žádost zrušila dnes… ![]()
Holky, to je kosa, co ![]()
@petrusepetrus to je hnus, dnes jsem kvuli kontrole zustala s praci doma a jsem pod dekou
kontrola dobra, jsem v poradku, videla jsem krasnou dutinku velkou a tam plod a zloutkovy vacek, mi to popisovala, termin asi 26.4. A stari odpovida tomu, co bylo na utz. Za ctrnact dni zase… juch
![]()
@krusty
gratuluji
Já jsem taky pod dekou, mám zimnice jako blázen
a jsem tááák unavená ![]()
@petrusepetrus presne,ted jsem to prospala, a to jsem mela pracovat, no hnus
Tyjo nemuzu uverit, ze uz jsem drobka videla a mam pokuseni to hned vykecat nejblizsim:)
@krusty to čekání je nejhorší
aspoňže se můžeme vykecattady na netu, jinak nevím, co bychdělala ![]()
@petrusepetrus presne
nevis jak je to s cajema? Muze se nemuze cerny caj?
A kdy ty jdes vlastne na kontrolu?
@krusty zlatko já piju Ranní čaj s citronem a během dne čaj pro těhotné z lékárny. Můžešho, ale nesmí se louhovat moc dlouho, jen tak trochu
@petrusepetrus a kdy ty jdeš tedy na kontrolu? Já jdu zas 9.9.