Poradna duly
Jana Čurdová
@petrusepetrus ježiš to je krásný
, ta je moc hodná
a ukaž fotku tedy:), ať můžu závidět
![]()
@krusty Ahoj.Tak koukám už jste v dubňátkách
Moderátorce prý bylo a je furt šoufl, tak nestíhala. Ale psala že už to napravila.
@Markri joo, koukáš správně, teď jsem to tu našla,
no tak to jsem zvědavá, kdy to tak nějak projdu, abych věděla, kdo která jste
![]()
@krusty píše:
@Markri joo, koukáš správně, teď jsem to tu našla,no tak to jsem zvědavá, kdy to tak nějak projdu, abych věděla, kdo která jste
![]()
je nás tam tolik, že taky pořádně ještě nevím teď kdo je kdo
Tak jdu do dubňátek. ![]()
@petrusepetrus píše:
Holky, hoďte mi sem link, já to prostě nemůžu najít
je to pořád ten stejnej. Moderátorka nestíhala, protože jí bylo pořád blbě. Psala jsem jí i jména, kdo k nám chce, aby vás přijala. A dneska už vás přijala. Ale jak jsem četla..ty jsi tu žádost zrušila nebo co ![]()
@Markri nemůžu ten link dohledat, prosím hoď mi ho sem znova ![]()
zrušila, protože jsem myslela, že to byla žádost do špatné skupinky víš
@petrusepetrus píše:
@Markri nemůžu ten link dohledat, prosím hoď mi ho sem znova
zrušila, protože jsem myslela, že to byla žádost do špatné skupinky víš
Je to tenhle https://www.emimino.cz/…-duben-2015/ .Ale jak jsem četla tak šla teď do práce, tak asi budeš muset chvílu zase počkat ![]()
Ahoj holky, tak jsem po kontrole a predstavte si cekali jsme dvojcata, jedno se prestalo vyvijet a i proto uz 3 den spinim, teda ale ja s 52kg bych vybouchla nevim kam by se ty deti vešli
@Lucili dekuji, ja byvh si popravde stejne nenechala obe bych zesilela mam doma 13mesicniho syna a ted do tiho dvojky bych si rovnou mohla kleknou pred spalek, nechci byt negativni ale vim jake to je starat se o jedno dite a ze to kolikrat neni sranda natoz o 19mesicni (v te dobe) a dve mrnata
@Zandi tak aspon ze to dopadlo jak si prala…je mi sice toho jednoho, ale vzdy je nejdulezitejsi jak se citis ty:) tak drzim palce at to jede jak ma a mimo je v poradku
![]()