Poradna duly
Jana Čurdová
@petrusepetrus
hezky napsáno, no já se doma taky vždycky převlíknu do té sportovní, ale doma jsem našla tu, která mi moc nesedlěa, takže si beru už jen tu a je to lepší
, taky mě docela dost svědily, teď už míň…:)
Co proti té únavě? (vyspat se v rpáci nejde
)
Ty jo, proti únavě nevím, sama bych potřebovala nějaký života budič
nejlépe sex, ten by mě probral určitě, ale tenmám zakázanej, no tak babo raď že
![]()
Mě holky nesvědí, jen pekelně bolí bradavky a celkově je mám takový nateklý, což se líbí hlavně Mírovi
já bych je teda snesla i menší a říkám si, co že budu dělat až se nalejou úplně ![]()
A co děláš za práci? @krusty
@petrusepetrus jsem taková kancelářská krysa, mám na starosti výrobu. No, já mám prsa malý, takže asi nějakej třesk nebude
, ale bolí mě právě taky a dost
, to je hrozný…
A ty máš zakázanej sex, jo? A kvůli čemu?
Jé tak to buď ráda
Když jsme s ex ze srandy vážili, kolik jedno váží, když jsem kojila malou, bylo to nskutečných 3,5 kg
![]()
Protože jsem minulou sobotu trochu špinila, tak pro jistotu nesmíne ![]()
@petrusepetrus jo jsi vlastně psala, neměla jsi zrovna termín MS? No tak pro jistotu ne, no ![]()
Jako jo jsem ráda za moje malý, to joo, hlavně ať zůstanou co nejvíc pevný ![]()
Co děláš za práci ty? I když teď jsi asi na mateřský viď?
No na mateřský nejsem, malá už chodí do školky, ale jsem na rizikovém. Malá šla císařem, měla 5,010 g a ještě navíc mám diabetes a štítku… ![]()
Jinak jsem pracovala v nemocnici na interně muži-ošetřovatelka. Takže stejně bych musela, tak jako tak
a popravdě mi to moc nevadí, protože kolektiv, co tam vládne je…přinejmenším šílený ![]()
Ty neměla jsem mít termín
spíš jsme se ráno milovali a nějak mi to neudělalo dobře ![]()
na mě gravitace zapůsobila už po malé, je vážně sviňucha ![]()
@petrusepetrus no, já teď mívám z toho sexu taky obavy, ne že by nebyla chuť, ale nechci to tam nijak podráždit, když je to ještě takovej drobeček… ![]()
No tak aspoň, že můžes s únavou bojovat, jak se má - tedy spánkem
se máš, ti docela závidim
![]()
A řeklas malé, že máš v bříšku miminko? Nebo až to bude vidět, aby to nějak snáz pobrala? ![]()
Ahoj holky, dneska jsem byla na první kontrole. V 6+5, zatím vše v pořádku ![]()
únavu mám taky velikou, naštěstí jsem ještě doma se synem, tak si lehnu odpoledne s ním, ale i tak mi to nestačí a hlavně bych potřebovala zalehnout už před obědem. Nejlepší je na únavu železo, dneska jsem začala brát chlorellu, jedla jsem jí před otěhotněním a na únavu je opravdu nejlepší, jen musím brát menší dávky, tak snad pomůže
@Lucili juu gratuluju a jaky byl utz? Hod sem foto jestli nas ![]()
Mne he ted soufl, asi tlak, ake chci to zaspat…
Fotku jsem si nebrala
doufám, že nebudu litovat, ale první si chci vzít až na screeningu ve 12 tt.
Já si dneska koupila lízátka proti nevolnostem a nepomohlo, nejlepší je to opravdu zaspat ![]()
@Lucili
ja si asi reknu priste to je 9., takze nejaky 8tt
chtela bych to nejak monitorovat a mit pamatky
. No jdu to tedy zaspat, nejhorsi je ale zitra zas vstat do prace, fujtaksl…:D
@krusty já to chci taky monitorovat, ale až později. Je to moje páté těhotenství a doma jen jedno dítko ![]()
@Lucili no ja vim, jak to muze a nemusi dopadnout, ale nechci na to myslet a uzivat si to…stat se muze cokoliv, snad uz se to povede jak ma:) musime si drzet palce ![]()
@krusty jasně, malé jsem to řekla a teď pořád chodí a hladí mibříško. Nejlepší je, když přijde a řekne mi proč nepapá i miminko, že bude mít hlad
![]()
JInak já jsem si fotku vzala, tak nějak věřím tomu, že všechno bude v pořádku, nepřipouštím si jinou možnost i když pravda je, že nejednou mě to napadlo.Ale měla jsem to i s malou. Napadali mě různý věci, ale vytěsnila jsem je z hlavy…držím palečky ![]()