Aprílová miminka 2015 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3047
27.8.14 10:15

@petrusepetrus :D hezky napsáno, no já se doma taky vždycky převlíknu do té sportovní, ale doma jsem našla tu, která mi moc nesedlěa, takže si beru už jen tu a je to lepší :), taky mě docela dost svědily, teď už míň…:)
Co proti té únavě? (vyspat se v rpáci nejde :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
27.8.14 12:08

Ty jo, proti únavě nevím, sama bych potřebovala nějaký života budič :mrgreen: nejlépe sex, ten by mě probral určitě, ale tenmám zakázanej, no tak babo raď že :lol: :lol: :lol:
Mě holky nesvědí, jen pekelně bolí bradavky a celkově je mám takový nateklý, což se líbí hlavně Mírovi :roll: já bych je teda snesla i menší a říkám si, co že budu dělat až se nalejou úplně :zed:
A co děláš za práci? @krusty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
27.8.14 12:34

@petrusepetrus jsem taková kancelářská krysa, mám na starosti výrobu. No, já mám prsa malý, takže asi nějakej třesk nebude :D, ale bolí mě právě taky a dost :(, to je hrozný…
A ty máš zakázanej sex, jo? A kvůli čemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
27.8.14 12:45

Jé tak to buď ráda :-D Když jsme s ex ze srandy vážili, kolik jedno váží, když jsem kojila malou, bylo to nskutečných 3,5 kg :! :mrgreen: 8o
Protože jsem minulou sobotu trochu špinila, tak pro jistotu nesmíne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
27.8.14 12:51

@petrusepetrus jo jsi vlastně psala, neměla jsi zrovna termín MS? No tak pro jistotu ne, no :)
Jako jo jsem ráda za moje malý, to joo, hlavně ať zůstanou co nejvíc pevný :)))
Co děláš za práci ty? I když teď jsi asi na mateřský viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
27.8.14 13:31

No na mateřský nejsem, malá už chodí do školky, ale jsem na rizikovém. Malá šla císařem, měla 5,010 g a ještě navíc mám diabetes a štítku… :zed:
Jinak jsem pracovala v nemocnici na interně muži-ošetřovatelka. Takže stejně bych musela, tak jako tak :roll: a popravdě mi to moc nevadí, protože kolektiv, co tam vládne je…přinejmenším šílený :cert:
Ty neměla jsem mít termín :think: spíš jsme se ráno milovali a nějak mi to neudělalo dobře :oops:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: na mě gravitace zapůsobila už po malé, je vážně sviňucha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
27.8.14 15:26

@petrusepetrus no, já teď mívám z toho sexu taky obavy, ne že by nebyla chuť, ale nechci to tam nijak podráždit, když je to ještě takovej drobeček… :oops:
No tak aspoň, že můžes s únavou bojovat, jak se má - tedy spánkem :))) se máš, ti docela závidim :D :jazyk:
A řeklas malé, že máš v bříšku miminko? Nebo až to bude vidět, aby to nějak snáz pobrala? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
27.8.14 20:54

Ahoj holky, dneska jsem byla na první kontrole. V 6+5, zatím vše v pořádku :dance:

únavu mám taky velikou, naštěstí jsem ještě doma se synem, tak si lehnu odpoledne s ním, ale i tak mi to nestačí a hlavně bych potřebovala zalehnout už před obědem. Nejlepší je na únavu železo, dneska jsem začala brát chlorellu, jedla jsem jí před otěhotněním a na únavu je opravdu nejlepší, jen musím brát menší dávky, tak snad pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
27.8.14 21:01

@Lucili juu gratuluju a jaky byl utz? Hod sem foto jestli nas :)
Mne he ted soufl, asi tlak, ake chci to zaspat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
27.8.14 21:15

Fotku jsem si nebrala :-( doufám, že nebudu litovat, ale první si chci vzít až na screeningu ve 12 tt.
Já si dneska koupila lízátka proti nevolnostem a nepomohlo, nejlepší je to opravdu zaspat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
27.8.14 21:23

@Lucili :) ja si asi reknu priste to je 9., takze nejaky 8tt :) chtela bych to nejak monitorovat a mit pamatky :))). No jdu to tedy zaspat, nejhorsi je ale zitra zas vstat do prace, fujtaksl…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
27.8.14 21:28

@krusty já to chci taky monitorovat, ale až později. Je to moje páté těhotenství a doma jen jedno dítko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
27.8.14 21:32

@Lucili no ja vim, jak to muze a nemusi dopadnout, ale nechci na to myslet a uzivat si to…stat se muze cokoliv, snad uz se to povede jak ma:) musime si drzet palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
28.8.14 12:13

@krusty jasně, malé jsem to řekla a teď pořád chodí a hladí mibříško. Nejlepší je, když přijde a řekne mi proč nepapá i miminko, že bude mít hlad :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
28.8.14 12:14

JInak já jsem si fotku vzala, tak nějak věřím tomu, že všechno bude v pořádku, nepřipouštím si jinou možnost i když pravda je, že nejednou mě to napadlo.Ale měla jsem to i s malou. Napadali mě různý věci, ale vytěsnila jsem je z hlavy…držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí