Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Přidávej do smoothie.
Já mám nejradši čistá arašídová másla bez přidaných věcí (kupodivu dobré složení a dobrou cenu mají másla z amerického týdne v Lidlu ve skle), ale pokud chceš nějaká více speciální, tak bezkonkurenčně nejlepší ořechová másla má Mixit. Ten se navíc obejde bez palmáče.
Mne nejvic chutnaly od anapurna, ale ti uz bohuzel s vyrobou skoncili. Da se Lifelike, ale nejcasteji kupuju bio arasidovy maslo znacky jori ve zdravy vyzive. Je pro me nejchutnejsi. Kupuju teda jenom jednodruhovy masla, maximalne s pridavkem sletky soli, zadnej cukr, zadnej olej. A na tom nejvic poznas kvalitu pouzity suroviny. Kdyz neni dobrej orech, nebude ani maslo, proto je lepsi najit kvalitniho dodavatele. Obcas umixnu doma, ale nebavi me pak cistit mixer, nemluve o tom, ze pritom sezeru asi tak milion kalorii 🤦
Cista oriskova masla dela Nutspread. Vrele doporucuji. Ochutit a pouzit to muzete na co chcete.
@Svandu píše:
Mne nejvic chutnaly od anapurna, ale ti uz bohuzel s vyrobou skoncili. Da se Lifelike, ale nejcasteji kupuju bio arasidovy maslo znacky jori ve zdravy vyzive. Je pro me nejchutnejsi. Kupuju teda jenom jednodruhovy masla, maximalne s pridavkem sletky soli, zadnej cukr, zadnej olej. A na tom nejvic poznas kvalitu pouzity suroviny. Kdyz neni dobrej orech, nebude ani maslo, proto je lepsi najit kvalitniho dodavatele. Obcas umixnu doma, ale nebavi me pak cistit mixer, nemluve o tom, ze pritom sezeru asi tak milion kalorii 🤦
zkousela jsem udelat mandlove maslo, ale malem jsem odrovnala mixer. ![]()
Dobre masla se daji koupit i v DM mi prijde. To arasidove jsem jeste nezkousela, ale mandlove je spickove.
Pridavat to muzes snad do vseho, obcas delam i takovou zvlastnost, omacku k testovinam, klidne se hodi i do zmrzliny, proste primichat…
Ja teda kupuje takovy, kde neni pridane nic jinyho, nez ty orechy.
Zdravím,
chtěla jsem se zeptat jestli tady někdo bere másla z grizly nebo s balíčku zdraví. Já měla dříve všechny z balíčku zdraví..a ted jsem vzala kešu od grizly.. a jsem zklamaná :/ sice je ho půl kila ale přišlo v plastové sklenici.. a má to konzistenci bláta (je strašně tuhé a lepí se na lžičku) mě někdo podobné zkušenosti nebo naopak chutná vám najvíce od grizly? ![]()