Arašídová másla

6116
10.7.19 20:10

Přidávej do smoothie.

Já mám nejradši čistá arašídová másla bez přidaných věcí (kupodivu dobré složení a dobrou cenu mají másla z amerického týdne v Lidlu ve skle), ale pokud chceš nějaká více speciální, tak bezkonkurenčně nejlepší ořechová másla má Mixit. Ten se navíc obejde bez palmáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8780
10.7.19 20:19

Mne nejvic chutnaly od anapurna, ale ti uz bohuzel s vyrobou skoncili. Da se Lifelike, ale nejcasteji kupuju bio arasidovy maslo znacky jori ve zdravy vyzive. Je pro me nejchutnejsi. Kupuju teda jenom jednodruhovy masla, maximalne s pridavkem sletky soli, zadnej cukr, zadnej olej. A na tom nejvic poznas kvalitu pouzity suroviny. Kdyz neni dobrej orech, nebude ani maslo, proto je lepsi najit kvalitniho dodavatele. Obcas umixnu doma, ale nebavi me pak cistit mixer, nemluve o tom, ze pritom sezeru asi tak milion kalorii 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20883
10.7.19 20:49

Cista oriskova masla dela Nutspread. Vrele doporucuji. Ochutit a pouzit to muzete na co chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
10.7.19 20:53
@Svandu píše:
Mne nejvic chutnaly od anapurna, ale ti uz bohuzel s vyrobou skoncili. Da se Lifelike, ale nejcasteji kupuju bio arasidovy maslo znacky jori ve zdravy vyzive. Je pro me nejchutnejsi. Kupuju teda jenom jednodruhovy masla, maximalne s pridavkem sletky soli, zadnej cukr, zadnej olej. A na tom nejvic poznas kvalitu pouzity suroviny. Kdyz neni dobrej orech, nebude ani maslo, proto je lepsi najit kvalitniho dodavatele. Obcas umixnu doma, ale nebavi me pak cistit mixer, nemluve o tom, ze pritom sezeru asi tak milion kalorii 🤦

zkousela jsem udelat mandlove maslo, ale malem jsem odrovnala mixer. :mrgreen:

Dobre masla se daji koupit i v DM mi prijde. To arasidove jsem jeste nezkousela, ale mandlove je spickove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26560
10.7.19 21:45

Pridavat to muzes snad do vseho, obcas delam i takovou zvlastnost, omacku k testovinam, klidne se hodi i do zmrzliny, proste primichat…
Ja teda kupuje takovy, kde neni pridane nic jinyho, nez ty orechy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.7.19 07:24

Tak já objednávám jedině z grizly. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
11.12.19 15:31

Grizly vs balíček zdraví

Zdravím,

chtěla jsem se zeptat jestli tady někdo bere másla z grizly nebo s balíčku zdraví. Já měla dříve všechny z balíčku zdraví..a ted jsem vzala kešu od grizly.. a jsem zklamaná :/ sice je ho půl kila ale přišlo v plastové sklenici.. a má to konzistenci bláta (je strašně tuhé a lepí se na lžičku) mě někdo podobné zkušenosti nebo naopak chutná vám najvíce od grizly? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí