Argumenty na manžela: proč mít druhé dítě

Anonymní
27.1.14 19:59

Argumenty na manžela:proč ano druhé dítě

Chtěla jsem se zeptat, jaké jste použily/byste použily, přesvědčovací argumenty, proč si pořídit druhé dítě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.1.14 20:01

dodatek:

Dodatek:dítě by chtěl, ale bojí se, že ho neuživí, že bude starý otec, finanční situace, u mě zdraví…

• Citovat
  • Upravit
1034
27.1.14 20:02

Holka, myslím, že se tady zapotíš a akorát se rozčílíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
27.1.14 20:05

Aby mu měl kdo vyměňovat pleny až bude starej.

• Citovat
  • Upravit
1854
27.1.14 20:07

Ja hledam argumenty i sama pro sebe. :mrgreen: A jediny duvod pro me je - aby si melo prvni dite s kým hrát a mělo někoho blízkého až tady nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5578
27.1.14 20:07

To by měl být snad nápad obou, ne? A ne, že na manžela vysypu argumenty, proč mít druhé dítě.. :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
27.1.14 20:09

Mela jsem to stejne, nakonec kyvl, on nechtel poradne ani jedno, ted by ji nedal :kytka: pri zkouseni druheho uz tolik jako u prvni a to tak pred rokem tvrdil, ze druhy ne nebo rozhodne ne s nim :lol: drzim palce at ho presvedcis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.14 20:12

Já kdybych měla čekat na to, až se manžel vyjádří, tak ještě nemám ani jedno dítě :zed: :zed: :zed:
Každopádně, důvod, proč manžel chtěl druhé dítě byla jeho žárlivost. Měl pocit, že mám nějak moc volnosti, tak mi udělal mimi :zed:
(Za děti jsem samozřejmě šťastná, ale důvod, který nikdy nepřiznal, je na přesdržku)

• Citovat
  • Upravit
17984
27.1.14 20:18

He, u nás je to naopak, pán zatím se svými argumenty neuspěl a asi ještě dlouho neuspěje…možná nikdy :mrgreen:

Nevím, jak bych to dělala, kdybych já moc chtěla a on ne :nevim: :nevim: Asi bych to vzdala, než abych se doprošovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
27.1.14 20:19

Nikdy v životě nás nenapadlo, že bysme měli jen jedno dítě, takže jsme to nikdy neřešili. Druhé dítě přišlo nějak samo bez ptaní a je to boží. Mít jedno dítě je skvělé, ale mít dvě děti je fakt boží. A co teprve mít těch dětí víc! Těším se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
27.1.14 20:27

No a kolik mu je? Uživíte dvě děti i za zhoršené finanční situace? Jak jsi na tom zdravotně, ohrožovalo by tě těhotenství? Mně se ty jeho argumenty zdají docela logické. Kolik je prvnímu dítěti?
Já jsem přesvědčovat nemusela, druhé teda přišlo trochu dřív, než jsme plánovali, ale co už. Můj hlavní argument by byl, že bych nikdy, ale nikdy neudělala z dítěte dobrovolně jedináčka.

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
27.1.14 20:35

Mysim, ze jeho argumeny jsou silnejsi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1685
27.1.14 20:37

Já nejvíc argumentovala, že si budou hrát spolu, budou parťáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
27.1.14 20:52

Nejlepší argument je 13 týden těhotenství, jako ted u nás :lol: hodně velký šok pro nás oba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
17.10.18 11:24

Oživuji…někdo další argumenty, proč mít druhé dítko. Manželovi se to teprve říct chystám, a důvod, že já chci asi nebude stačit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí