Jak je to s teplotou a bazalní teplotou?

183
27.1.14 12:45

Jak je to s teplotou a bazalní teplotou

Ahojky… potrebovala bych poradit… snazime se o druhatko, tak zkoumam co se da. Nastal jeden jediny problem, kdyz jsem zacala merit bazalni teplotu a teplotu telesnou… normalni telesna teplota je 36-37… ale ja ma trvale uz od nekolik let normalni teplotu 35,4… nepresahne 36… bazalni teplotu mivam ted 36,4 36,5… je mozne, ze i bazalni teplotu muzu mit mensi nez 37 i v tehu? Dosti by me to zajimalo a dosti me to mate… Diky za pripadne odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
691
27.1.14 12:48

Vůbec nejde o absolutní hodnotu, kterou nameris, ale o její změny v průběhu cyklu. Tzn. Je jedno, ze nemáš ani 37, ale jestli se zvyšuje nebo snižuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
27.1.14 12:49

Doporučuji si něco přečíst, třeba tady.

Jinak bych i ráda poradila, ale nechápu dotaz. Pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.1.14 12:54

@Plucik91 Jistě, je to možné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
27.1.14 12:59

Ja vim, ze se otazka jevila jako hloupa, ale jsem v tom lajk… prvni prispevek mi jako odpoved stacila… otazku jsem zrejme blbe zformulovala… tak se omlouvam ale dekuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
27.1.14 13:02

A dalsi hloupa otazka… v tom pripade i moje normal baz. teplota by mela mit odchylku 0,2-0,4 od telesne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
27.1.14 13:05

Dekuji Litta… nedelam predcasne zavery, ze jsem… jen hledam nadeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.1.14 13:07

@Plucik91 Ne, formulovala jsi to pochopitelně a je to častý dotaz. Stále převládá názor, že 37 = těhotenství, ale rozhodně to neplatí. ;)
Odchylku od tělesné bych moc neřešila. Může se to lišit jakkoli. Vzestup může být ještě větší, takže ten poměr pak bude jiný. A nebo můžeš mít i normální tělesnou ke konci cyklu o dost vyšší. Což je většinou i normálně večer, takže ty poměry se mění pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
27.1.14 13:13

@Litta moc ti dekuji :) tak jsem jen zjistila, ze to proste necham byt… casto jsem hledala odpovedi i v deloznim cipku a hlenu a zjistila, ze je to pro me jen zpusob jak si urcit kdy mam ovu a bazalni teplota je mi na prd, kdyz nemerim cely cyklus… zustanu na pochybach a s nadeji… zda MS prijde ci ne a udelam si pak tehu test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.1.14 13:16

@Plucik91 Ano, uvidíš, jak to dopadne. ;) Hodně štěstí teď, nebo brzy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie