Úspěšnost inseminace

24
24.1.14 22:43

Úspěšnost inseminace

Ahoj snažilky,

tak jsem dneska ráno týden po vyvolávací injekci dostala MS, tzn. v úterý začínám brát clostilbegyt a pak hurá na inseminaci- první pokus. Samozřejmě všude čtu o nízké úspěšnosti a častějším potratům, tak jsem v nervech. Mám za sebou jedno zamlklého těhu v 7.týdnu po roce a čtvrt snažení, pak nás rovnou poslali do NATALartu a já se bojím, aby mi znovu nebylo smutno :-( Jakou máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
497
24.1.14 23:04

Hlavně se nenervuj dopředu. Úspěšnost inseminace je nízká. bez hormonů cca 10%, s hormony to bude lepší. Ale v Natalartu ti pomůžou, mám od nich 3 děti :-) Vždycky mi to trvalo 8 měsíců od doby, kdy jsem přišla a začala vyšetření :-) Držím palce a s úsměvem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
24.1.14 23:10

@Tereza22 Ahoj :mavam:
Uvidis, ze se vam zadari. My mame za sebou uz nekolik IUI, ale nezadarilo se. Ale problem je v mych hormonech, mam PCO Ale urcite nechci rict, ze se vam taky nezadari.
Znam hodne maminek, kterym prave IUI pomohla :dance:
Nas ale bohuzel ceka IVF.
Drzim palecky, at to vyjde :kytka:

Příspěvek upraven 14.10.15 v 00:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.1.14 23:13

Manželce vyšel hned 1. pokus inseminace. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
24.1.14 23:20

Taky nás čeká v únoru první inseminace. Mám strach. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.1.14 23:21

Díky moc za reakce! U nás je problém v obou- manžel má pomalejší spermie, já rozházené hormony. Přesto se to podařilo i přirozeně, ale jak říkám, po dost dlouhém snažení a navíc to nedopadlo. Tak snad teď budeme mile překvapeni :) Vám šťastným gratuluju k potomkům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
24.1.14 23:24

@Tereza22 Urcite se vam zadari :hug: rika se, ze druha, treti inseminace jsou nejuspesnejsi ;)
U vas se zadari hned, doktori vam pomuzou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
24.1.14 23:25

My máme doma 2 a půl letého chlapečka. Chlapeček „je“ z časovaného pohlavního styku. Chtěli bychom druhé dítě, bohužel, nedaří se. Máme za sebou 6 pokusů ČPS a teď nás právě čeká inseminace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
24.1.14 23:30

@lucinenecka Nacasovany poh.styk, to zname taky :D je super, ze vam to pomohlo :hug: urcite se zadari i diky ty inseminaci ;)
ja mam vzdycky takovou radost, kdyz se to nekomu konecne povede :dance: da mi to novou silu bojovat. Je dobry vedet, ze to opravdu jde :hug:
drzim vsem palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
24.1.14 23:37

@Alexandraf děkuji mockrát! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
19.2.15 15:14

Ahoj holky. Jsem tu nová. O miminko se snažíme 2 roky. Po roce a čtvrt jsem otěhotněla a bohužel vzápětí potratila. Jsem třičtvrtě roku od potratu a stále nic. Rohodli jsme se tedy pro kliniku umělé reprodukce. Jsme úplně na začátku. Odebrali nám krev, partnerovi spermiogram a příští týden jdu na ultrazvuk. Předpokládám, že se tedy příští týden dozvím výsledky a bude navrhnuto řešení. Pokud to bude inseminace, tak mě zajímá, jak dlouho budu čekat? Provedou mi ji hned? Děkuji za každou radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
19.2.15 23:57

Podle ovulace, kerá je tak 10 - 14 DC. třeba to stihnete ještě tenhle měsíc :-) Ale spíš ten příští. :-) Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
20.2.15 21:19

Holky, muzu se i ja pridat s otazeckou? Chtela bych iui ze zamrazenych spermii, ve stredu jsme byli v car a doktorovi se 7% progresivne se pohybujich zda malo. Pritom v jinem car jsem nasla, ze k iui staci i jen 4% Hned do ivf s icsi se mi teda nechce, pri mrazeni byl spg dobry, tak jsem z toho v soku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.3.15 23:44

ahoj holkyy

Ahoj chtela bych se zeptat mame taky problem s otehotnenim a ceka nas inseminace ve me problem asi nebude ale priteli ma spomaleny sperma a bojim se ze se to neuchiti mate stim nejaka zvas skusenosti ted cekame jeste na jedny vysledky s imunologie diky za Odpovedi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.4.15 23:38

Úspěšnost inseminace je asi 10%, jako u normálního styku. Pojišťovnou je hrazena asi 5× za rok, takže se připravte, že se to napoprvé nemusí podařit. Pro zlepšení pohyblivosti spermií existují vitamínové doplňky, pohledejte na internetu, mívají dobrý účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí