Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
Zajímá mě, co Vám pomohlo ke zkrácení-posunutí ovulace? Vždy jsemji měla až 25-30dc a ráda bych ji posunula o něco dříve, na klasických 14dc.
Moc děkuji za odpovědi ![]()
@Elizabethie píše:
Ahojky,Zajímá mě, co Vám pomohlo ke zkrácení-posunutí ovulace? Vždy jsemji měla až 25-30dc a ráda bych ji posunula o něco dříve, na klasických 14dc.
Moc děkuji za odpovědi
Nosifol
@Cuddy a na kolik dc? Ovulaci takhle pozdě jsem mívala před revizí. Už druhý cyklus beru Inofolic, což je skoro stejne jako nosifol a nic…od 16.dne beru duphaston, ten tu ovulku může zastavit, takže myslím, že neovuluju vůbec. tak nevím u ![]()
@Elizabethie taky bych pila ten nosifol, ale nečekala bych nějaký závratný posunutí. Tohle bude spíš na clostil a pak pregnyl ne? Jaký postup navrhuje dr.?
@Elizabethie píše:
@Cuddy a na kolik dc? Ovulaci takhle pozdě jsem mívala před revizí. Už druhý cyklus beru Inofolic, což je skoro stejne jako nosifol a nic…od 16.dne beru duphaston, ten tu ovulku může zastavit, takže myslím, že neovuluju vůbec. tak nevím u
Aha, tak to nosifol a inofolik je opravdu temer to same. Pro overeni, zda ovulace byla, bych merila bazalni teplotu. Pokud mas nejaky zavaznejsi potize, tak bych to resila s doktorkou, tyhle babske rady ti mohou dobre pomotat hlavu
.
Salvej, je na upravu ms…ale nevim jakej presne to ma vliv na ovulku
@lucienka7 Piju uz druhý měsíc Inofolic a nic..teda nějaký náznak byl, ale i po testování ovu testama několikrát denně nic nebylo pozitivní. Ten inofolic mi poradila dr, byla jsem po revizi tak nevěděla jak to budu mít s cyklem a že zkusíme toto, že s tim má dobré zkušenosti. A pak beru duphaston. Až ho ted doberu, tak se s ní poradim.
@Cuddy Jojo s doktorkou to určitě poresim. Bt začnu merit hned po menstruaci, tak snad mi to něco ukáže ![]()
@Cuddy Chtěla jsem zkusit ještě treba nějaký speciální bylinkovy čaj, ale myslíš že to nemám míchat vše dohromady?
@Elizabethie píše:
@Cuddy Chtěla jsem zkusit ještě treba nějaký speciální bylinkovy čaj, ale myslíš že to nemám míchat vše dohromady?
Ja myslim, ze kdyz clovek neco nasadi, napr. nosifol, chvili by mel pozorovat, zda to posobi ci nikoli. Pak nasadit neco jineho a opet chili nechat pusobit. Zatimco kdyz clovek nasazuje ted to a pak zase to, mezitim to prvni vynecha a da neco jineho, tak je to pak takovy zmatek, ze ani nevi, kteremu pripravku ma ten ucinek prisuzovat. Ja jsem pila kontryhel podobne zmatene a dost mne cyklus rozhazel.
Nosifol jsou vitaminy a ne bylinky, takze k nemu bylinky lze pridat ale ne vic nez jeden typ. Zkusila bych gynex nebo kontryhel