Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuzi_V Já mám rozhozenou štítku a chlap pomalé kluky… zkusili sme jednu a víc na to asi kašlem.
@BeruškaXXX tak štítku to chce srovnat, já jí mám pod kontrolou, baštím letrox a je to oki. Spermiogram jsme měli v pořádku.
@BeruškaXXX ahojky, dobrý, v pondělí mi čeká druhá kontrola, a to už u mého doktora, tak snad bude vše v pořádku, až na únavu a ty injekce vše oki ![]()
@BeruškaXXX na první jsem byla v caru 7+0 a byl jen ultrazvuk, kde potvrdili srdíčko a předepsali mi další utroš a fraxiparin na ředění krve (z genetického vyšetření mi vyšel nějaký sklon k trombóze) a rozloučili se se mnou
Teď v pondělí jdu ke svému a budu 9+0.
@Zuzi_V To bylo nejšťastnější loučení, že?
To budeš píchat celé těhu, že?
@BeruškaXXX nevím, 2.2. jdu na hematologii, tak tam mi řeknou víc. Ale není to tak hrozné, pro mimi vše ![]()
@Zuzi_V To je jasný, jsou horší věci než injekce denně. Moje sestřenice si píchala do porodu a pak ještě v šestinedělí a pak zkončila… tak držim palce ať to máš dobrý.
@BeruškaXXX to asi budu mít taky no, až do konce šestinedělí, ale uvidíme no
@Zuzi_V Jojo, každopádně držim palce, ať to klape, tak jak má. ![]()
@Zuzi_V Já nečekám ms zítra… insemka nemohla proběhnout - v CAR měli dovču, tak sme zkusili přirozeně, ale sexu moc nebylo, měla jsem chřipku. Teď půjdeme na inseminaci.
Já nevím, jestli radši nejít rovnou do IVF. :/ Uvidíme… zítra jedu na konzultaci…