Argumenty proti interrupci - nefunkční partnerství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuckyKid
15.1.13 18:06
@kotyk píše:
@Deborah Já chápu, že tě biologie na střední asi moc nebrala, ale na osvětu nikdy není pozdě. Blastocysta si fakt necucá paleček. Chápu, že chceš zapůsobit, ale tohle je nevkusné a hloupé.

Presne!!! Uplne me to rozcililo!!! :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.13 20:30

Dekuji za prispevky :kytka:
Uvidim s cim prijde kamaradka jeste..jejich vztah/nevztah se casto meni. Hlavne at se rozhodne tak jak bude ona spokojena.

• Citovat
  • Upravit
lekno
16.1.13 10:14

@Deborah doporučuji ti spojit se s anonymní, zjistit číslo účtu té kamarádky a posílat tam pravidelné příspěvky po dobu nejméně 18 let než dítě bude dospělé…to je taky možnost, jak ho zachránit, když vlastní otec neplatí a nejspíš ani nebude :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
adam755
16.1.13 10:24

Nečetla jsem celou diskusi, ale přítel by jí do toho neměl vůbec kecat, když se nestará ani o stávající dítě. Pokud by hrozilo, že přijde o podporu rodičů (bydlení, hlídání, aby mohla pracovat atd.), ať jde na potrat. Partner už se jednou projevil jako nespolehlivý a já bych s ním tedy nepočítala. Buď bude sama na jedno dítě s podporou rodičů, nebo sama na dvě děti a s vlastní rodinou rozhádanou.

• Citovat
  • Upravit
346
16.1.13 11:32
@adam755 píše:
Nečetla jsem celou diskusi, ale přítel by jí do toho neměl vůbec kecat, když se nestará ani o stávající dítě.

Jasně - na sex se šikne, ale hlavně ať do ničeho nekecá, když je jinak k ničemu. Jo, chlap na prd se nezmění, o tom žádná, ale jestliže s ním zakladatelčina kamarádka čeká druhé dítě, nejspíš nebude vina a jistá dávka nezodpovědnosti jen na jeho straně, ne?
A jestliže tady několikrát padlo, že dotyčná nechce přijít o podporu rodičů (mmch jak to má s bydlením, když jí během potratu bude dceru hlídat kamarádka, aby se rodiče nic nedozvěděli? :think: ) - co se zeptat na názor i jich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
16.1.13 11:35
@lekno píše:
@Deborah doporučuji ti spojit se s anonymní, zjistit číslo účtu té kamarádky a posílat tam pravidelné příspěvky po dobu nejméně 18 let než dítě bude dospělé…to je taky možnost, jak ho zachránit, když vlastní otec neplatí a nejspíš ani nebude :zed: :zed: :zed:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.13 06:53

Tak uz malou hlidam kamaradka odjela.Sama mi rekla ze z toho byla vcera dost spatna, ted ji jeste volal ten jeji a ukecaval ji.Ja ji rekla ze je rozhodnuti ja ni, tak nevim jak to dopadne. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky