Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mohu se zeptat, kolik ti je?
I my se uz snazime vic nez rok a takove zpozdeni mam obcas taky, test samozrejme snehovy a povetsinou hned na druhy den (nebo dokonce jeste v ten samy den to dorazi). Ale nadeje umira posledni.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz. Už delší dobu se s přítelem snažíme o mimi. On musel před třemi týdny odjet na měsíc na služebku a tak jsme ještě před odjezdem pořádně zapracovalizhruba týden po mi začalo být nevolno. Bolesti hlavy a křeče v podbříšku. Takhle to trvalo 3 tydny. Před třemi dny jsem měla dostat menstruaci. Úplně mi kalendář vypadl z hlavy kvůli práci a dneska odpol jsem si uvědomila, že mám vlastně spozdeni, tak jsem honem utíkala do drogergy pro test a hned si ho udělala. Byl negativní:( Myslíte, ze má ještě cenu zkouset z ranní moči? Sice jsem testovala odpol a z nekoncentrované moči,ale po víc jak třech týdnech po oplození a 14 dní po ovu ný se mi i odpoledne ukázal alespoň duch, ze:(
Jsem z toho moc špatná. Snažíme se o mimčo už přes rok. Přítel jezdí často na pracovní cesty a je málo doma. Jsem z toho špatná:(
Nějaký zmatek.
Jinak já měla z odpoledne test negativní, i když z ranní moči byl zcela jasně pozitivní.
Což neznamená, že to tak bude i u tebe…
@warita je mi 31 let ![]()
Právě to spoždení mě téměř každý měsíc nejvíce rozesmutní:( vždycky tak dva tři dny usínám s nadějí, pak zkusím test, nic, a většinou to do dne přijde:(
Zakl.
@Pipet
Pardon, psala jsem velmi rychle a roztržitě.. kamarádka mě také uklidňovala, že mám zkusit ráno, ale přijde mi, že 20 dní po oplození by alespoň „něco“ mělo být vidět i odpol… ale všude bílo:(
Zakl.
@JaneCase Mně to právě moc nadějné nepřijde, ale děkuji za podporu ![]()
Zakl.
Já měla více zřetelnou druhou čárku z odpolední moči. Zkus třeba zitra rano no
@Anonymní píše:
@Pipet
Pardon, psala jsem velmi rychle a roztržitě.. kamarádka mě také uklidňovala, že mám zkusit ráno, ale přijde mi, že 20 dní po oplození by alespoň „něco“ mělo být vidět i odpol… ale všude bílo:(
Zakl.
Promiň, ale jak bys chtěla být 20 dní po oplození, když ovulace byla před 14 dny? Máš v tom malinko zmatek. Jak víš, kdy ta ovulace je? Navazujici otázka, máš určitě zpoždění?
A to že si měla ovu víš z testu,jakože sis kupovala ovu testy?V den menstruace může být test klidně negativní i z ranní moči a za tři dny pozitivní.Pokud už delší dobu čekáš,zkusila bych se domluvit s doktorem,ať ti posleduje ovulku..sice neovlivníš asi když bude přitel pryč,ale pokud nebude,budeš vědět, že je ta správná doba.
@Kamkam Pardon, trochu jsem se do toho zamotala
myslela jsem tím, že s přítelem jsme spolu spali asi před 20 dny a ovulaci jsem měla asi před 16 dny
@lachtanice86 @lalalanka
V kalendáři si ji zhruba počítám a pak +- okolo toho dne to na sobě cítím. Mám při ovulaci silnější křeče v břiše a hustý výtok ![]()
Ahoj holky, mám dotaz. Už delší dobu se s přítelem snažíme o mimi. On musel před třemi týdny odjet na měsíc na služebku a tak jsme ještě před odjezdem pořádně zapracovali
zhruba týden po mi začalo být nevolno. Bolesti hlavy a křeče v podbříšku. Takhle to trvalo 3 tydny. Před třemi dny jsem měla dostat menstruaci. Úplně mi kalendář vypadl z hlavy kvůli práci a dneska odpol jsem si uvědomila, že mám vlastně spozdeni, tak jsem honem utíkala do drogergy pro test a hned si ho udělala. Byl negativní:( Myslíte, ze má ještě cenu zkouset z ranní moči? Sice jsem testovala odpol a z nekoncentrované moči, ale po víc jak třech týdnech po oplození a 14 dní po ovu ný se mi i odpoledne ukázal alespoň duch, ze:(
Jsem z toho moc špatná. Snažíme se o mimčo už přes rok. Přítel jezdí často na pracovní cesty a je málo doma. Jsem z toho špatná:(