Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Kamkam Pardon, trochu jsem se do toho zamotalamyslela jsem tím, že s přítelem jsme spolu spali asi před 20 dny a ovulaci jsem měla asi před 16 dny
Tak to pak joo. Tak jestli byla před 16 dny a MS nikde, tak to vypadá nadějně. Třeba ráno čárka vykoukne. ![]()
@Anonymní píše:
@Kamkam Pardon, trochu jsem se do toho zamotalamyslela jsem tím, že s přítelem jsme spolu spali asi před 20 dny a ovulaci jsem měla asi před 16 dny
tak to už by test byl víc než jasný ![]()
Oplození = ovulace. Jinak píšeš, že máš každý měsíc zpoždění. Potom to není zpoždění, ale máš přirozeně delší cyklus. Zpoždění je, pokud máš cyklus, dejme tomu, 32 dní, a teď jsi 35. den a furt nic. Ale pokud se MS spustí každý měsíc 32. den, pak to není zpoždění.
Pokud by opravdu ovulace byla před 16 dny, pak by mělo být dost jedno, jestli testuješ odpoledne nebo ráno. Ráno je sice koncentrace vyšší (obvykle), ale zas ne o tolik, aby to bylo večer sněhobílé a ráno zřetelné.
Takže pokud je tohle každoměsíční zkušenost a jsi opravdu 16 dní po ovulaci, pak bych to zrovna moc nadějně neviděla, ale tak co, ranní test tě bude stát 30 Kč, víc za tu naději nedáš.
@ugluk Nebojte, vím, co znamená spoždění
Chtěla jsem říct, že mám menstruaci nepravidelnou většinou se dostavuje po 28/32 dnech. A poslední dobou se mi třeba každý druhý cyklus stává, že dorazí až po 35/36 dnech. „Každý měsíc“ jsem myslela samozřejmě s trochou nadsázky. ![]()
@Kamkam Pořád doufám, ale pomalu se připravuju, že zase nic
Kdyby alespoň duch, ale ono vůbec ![]()
Pak je to lehce nepravidelná MS a zpoždění bych počítala podle toho pozdějšího termínu. A test bych zopakovla za 3 dny, do té doby buď MS sama dorazí, nebo bude v hCG zřetelný nárůst, 12 hodin už to moc nevytrhne.
@lachtanice86 píše:
Možná sem to přehlídla, ale kolikátý den cyklu dnes si?
34. ![]()
@ugluk Asi zkusím ještě jeden ranní s koncentrovanější močí a pak teda za tři dny, jestli ms nedorazí ![]()
@Anonymní píše:
34.
No tak to bych ještě ani neříkala že máš nějaké zpoždění.
@Anonymní píše:
Ranní test
To je škoda. Tak držím
na další měsíc ![]()