Snažení o druhé mimi

1402
18.10.18 19:40

a jak máš staré první dítě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
87
18.10.18 19:43
@alialiali píše:
a jak máš staré první dítě??

V květnu mu budou tři roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85381
18.10.18 19:53

@Papuska36 a s tim stejnym partnerem? Ja na to myslela porad a otehotnela jsem, i kdyz to par mesicu trvalo. Dle me to psychikou neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
18.10.18 20:00

Tak ja ted uz resim vanocni darky… hodne toho vyrabim nebo ruzne skladam, tze to zabere dost casu a myslenkoveho prostoru :lol:

• Citovat
  • Upravit
3451
18.10.18 20:19

@Papuska36 ach jak ti rozumim…my mame 4,5letyho klucika…uz 1,5roku strasne chci mimco,jenze-syn byl z tech narocnejsich deti, dodelavam vysokou a stehovali jsme se pres pul republiky a zarizovali jsme nove bydleni takze jsme chteli pockat. K Adovi jsme prisli neplanovane a vim 100% ze to bylo hned napoprve.A v krevnim testu sel videt asi 6-7 den po styku.A ted? Na papirku snehobilo a krevni testy rikaji ze se v mem tele nic neodehrava-pritom je mi blbe, zvracim,jsem naladova a dost unavena, bricho citlive napohmat. Snazim se ruzne zabavit pac vim ze jsem magor, ale nejde mi si porucit. Dny neutikaji a ja neumim kazdy den porucit si abych necurala na papirek, nebo kdyz jsem v praci abych si nevzala krev! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.18 20:21

My se snažili 6 let, když jsme stavěli dům, tak jsem tam dřela, i když podvědomě jsem si říkala, nedělej to, třeba si těhotná a zvedáním tomu můžeš ublížit… nic… jakmile jsem si řekla, kašlu na to, makala jsem jak šroub, hledala si jinou práci a fakt jsem na to nemyslela, sex jsme měli jen jednou ten měsíc, protože manžel byl na domě a ono to vyšlo.

• Citovat
  • Upravit
17
18.10.18 20:35

Taky se snažíme od letošního května o druhé, máme 22 měsíční holčičku. Povedla se nám hned první měsíc, takže teď, ikdyz se snažíme jen půl roku, mám pocit, že to snad ani není normální (já vím, hrozné rouhání po takové chvilce) a něco se mnou je. Ale musím říct, že mi hodně pomohlo cvičení jógy, nejenže si harmonizuju tělo, ale přijdu u toho na jiné myšlenky a hodně si vizualizuju, jak se mi ta děloha připravuje na miminko a to se tam brzy hezky uhnízdí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
18.10.18 20:43

My se taky snažíme o druhé, už rok :pocitac: Na začátku září konečně 2 čárky a bohužel v 9 tydnu ZT, v úterý jsem byla na revizi :zed: Syn bude mít za měsíc 5 let .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
18.10.18 22:20

@Zuzanice011 to me moc mrzi :hug: Snad se brzy zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
19.10.18 01:49

@Papuska36 Ahoj. My se o první snažili 4 roky, o druhé zatím rok a kousek. U prvního pomohla dovča, smíření a řešení adopce/náhradní matky. Co zkusit nějak zaměstnat hlavu? Nějaké nové hobby. Vyrazit někam mimo domov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
19.10.18 07:03

@89Luca Vidím, že máme skoro stejně staré prcky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
19.10.18 09:12
@Zuzanice011 píše:
@89Luca Vidím, že máme skoro stejně staré prcky :)

Uz by to chtelo toho sourozence, co? Malej se uz tesi na segru-pry brachu nechce,ze kamaradu ma dost :lol: Tak nevim jak mu jednou budu vysvetlovat ze priletel cap a nevrana :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
19.10.18 09:27

@89Luca To teda chtělo :? Syn taky pořád mluví o sourozenci. Všichni naši známí mají víc jak jedno dítě, takže jim závidí. A chtěl první hrozně bráchu a teď se jeho kamarádovi narodila ségra (jsou dohromady 3), tak chce zase ségru :lol: Nedávno mi říkal, proč musíme pořád čekat. Nevím, jak mu to vysvětlit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
19.10.18 11:14

@Zuzanice011 Malej taky, manzel mu ted ze srandy rekl, ze ma maminka miminko v brisku a on mi ho ted porad pusinkuje. Uz jsem rikala, ze prestanu cist internet, kdyz koukam kolik paru ma problem s otehotnenim tak je mi strasny smutno, ze nam to taky urcite nepujde. Navic na tuhle dobu, kdy uz konecne muzeme mit miminko jsem cekala hrozne dlouho a k Adovi jsme prisli „nechtene“ a najednou z prvniho „stouchu“ nemam // na testu? No uplna katastrofa pro me :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
19.10.18 12:30

@89Luca No máme to dost podobně, Tobik byl na první pokus, aniž by jsme to nějak řešili. A teď rok v háji a mimco nikde… :nevim: Je to stejně zajímavé, jak si s námi osud zahrává :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí