Snažení o druhé mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
19.10.18 13:59

@Zuzanice011 neskutecne. My s manzelem jsme zrovna lidi, co planuji dopredu a radi vime co a jak a kdy bude a ted jsem z toho cela nesva :andel: Ja vim ze jsem magor, a vim, ze jsou veci, ktery naplanovat nejdou. Proto hodne doufam, ze se brzy zadari. Navic jakmile clovek neco chce tak je s tim nejaky boom - vsude samy tehule :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
19.10.18 14:30

@Zuzanice011 My čekali na první naopak hoooodně dlouho, tak jsem doufala, že druhý půjde líp. Omyl. :roll: Nejhorší je asi když se malý večer přitulí, dá mi ruku na břicho a ptá se „mimi neni?“ Tak moc se těšil na druhátko a tolik plakal když odešlo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.10.18 20:48
@Keshi píše:
@Zuzanice011 My čekali na první naopak hoooodně dlouho, tak jsem doufala, že druhý půjde líp. Omyl. :roll: Nejhorší je asi když se malý večer přitulí, dá mi ruku na břicho a ptá se „mimi neni?“ Tak moc se těšil na druhátko a tolik plakal když odešlo. :?

To je mi hrozně líto. Věřím že bude líp a všem se nám zadari:-)už by to bylo potřeba,mě už z toho hrabe. Za týden jdu k doktorovi,tak to s ním pokusim poresit a uvidime co rekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
19.10.18 22:06

@Keshi to je smutný, tyhle konce, už to chce nějaký happy end - nekonečné noční vstávání, prdíky, prořezávání prvních zoubků, hledání akcí na plíny, neustále pročítání diskuzí jak přimět miminko vnoci spát :D jeeeeee, už aby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
19.10.18 22:52

@Keshi To je hrozný :,( Já to malému teď hrozně chtěla hned říct, ale manžel mě brzdil, že by to všude řekl. Teď jsem za to ráda, vůbec nevím, jak bych mu vysvětlila, že miminko umřelo :nevim: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
20.10.18 08:17

Zdravím vás všechny co se snažíte o druhé a ráda bych se přidala do skupiny. :)
Je mi už 37 a mám osmiletou dceru a trvalo mi dlouho než jsem se rozhoupala pro druhé. Koupili a rekonstruovali jsme domeček a manžel o druhém nechtěl ani slyšet. Teď už je ale téměř hotovo a já ho konečně přesvědčila :dance:
Jenže zkoušíme třetí měsíc a nic :think:
Ve čtvrtek jsem měla ovu na testu, a od neděle sexujem každý den, ale včera to nešlo, mela jsem tak příšerné bolesti pravého vaječníků, že jsem sotva vyšla schody. Tak nevím co to znamenalo, dnes je mi dobře asi nezbyde než čekat a doufat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
20.10.18 12:56

@Zuzanice011 Já mu to neříkala, on to poznal sám. I to, že odešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
20.10.18 12:57

No jo holky, život je potvora a my se s tím musíme poprat! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
20.10.18 13:00

@keti 3 měsíce jsou hroooozně krátká doba. I totálně zdravému páru to může trvat třeba rok. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
20.10.18 13:04

@Keshi Aha.. :( Kolik je malému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 07:50

Po precteni teto diskuze jsme to zkusili pro jistotu uz ted o vikendu bez ochrany, i kdyz snazeni jsme planovali o par mesicu pozdeji. Tak uvidime :think: :D prvnimu budou 4 roky v lednu, ale tale nebylo to na prvni pokus, trvalo to par mesicu

• Citovat
  • Upravit
287
30.10.18 08:52

Ahoj holky, já teď čekám, co bude.. Měla jsem to dostat v neděli. O mimčo se snažíme, ale bojím se, že to neklapne, tak zatím netestuji. Dočetla jsem se, že je možné změřit si bazální teplotu. Ta by měla být před menzes nízká, já mám 37,5 C
Taky mívám před menzes dost bolestivá prsa a jsem taková nateklá, něco jako PMS ale to teď nemám vůbec, tak nezbyde než doufat..
Ty tehu testy je lepší dělat asi přes den? Jenže já toho dost vypiju, bojím se že to bude zkreslené.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
30.10.18 12:24

@keti Těhotenský test se dělá nejlépe z ranní moči. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.10.18 15:16

Ahoj holky :mavam: ,my se snažíme přes rok :? Spermiogram i testy u mě gyn .mame za sebou a pořad nic :think: teď mám 14dni opozdeni ,bilej výtok a občasné pichne v levém podbrisku …na gynde mi řekla dr ze mám zvětšenou sliznici a ze pokud do týdne nepřijde menzes mám projít na krev :roll: asi mě brzo trefí slak už .Mam i myšlenky na IVF .Mela jste to některá podobně ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.10.18 15:17

Joo sem zapomněla dodat ze první syn není manželovo a mám za sebou potrat před rokem a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí