Snažení o druhé mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
13.11.18 01:56

@Barusnazik ahojky tak jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.18 06:11

@Beluska2015 a nezmenilo se nic? U nas je problem frekvence :roll: dle me jsme se zase netrefili nebo netrefime. Bud je unaveny manzel nebo ja nebo je jeden z nas pryc :zed:

• Citovat
  • Upravit
231
13.11.18 13:53
@Anonymní píše:
@Beluska2015 a nezmenilo se nic? U nas je problem frekvence :roll: dle me jsme se zase netrefili nebo netrefime. Bud je unaveny manzel nebo ja nebo je jeden z nas pryc :zed:

Nerekla bych. Je pravda,ze ovul testy jsem si delala jen 2× a jednou to na dve carky pak vecer nedopadlo a ted po druhe taky ne :zed: den predem ano,ale na ty dve zrovna ne :-( az zase den po,ale to uz byla druha carka o dost slabsi…taky bych si polozila otazku,zda jsme se do toho teda vubec nekdy trefili,ale zase za 14 mesicu,ze bychom se samovolne bez hlidani ovu netrefili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.11.18 22:52

Tak co ostatni? Je to tu nejaky tichy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
15.11.18 23:12

@Beluska2015 Já pořád čekám na první porevizni MS, tak snad brzo dorazí. V úterý to byly 4 týdny od revize :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
16.11.18 01:14

@Beluska2015 ja cekam na prvni MS po vysazeni antikoncepce.....porad me poboliva podbrisek, tak si rikam - dnes uz! a furt nic…jsem zvedava, jak dlouho to bude trvat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
16.11.18 21:57

@MajaBulova tak to by byl gol,kdyby hned ta prvni nedorazila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
16.11.18 21:58

@MajaBulova tak to jo,drzim paleck at je vse ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
16.11.18 22:00

Ja nasla dnes dusika,tak nevim co z toho bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
19.11.18 00:49

@Beluska2015 jeeee…no tak to je perfektni! Tak snad budeme brzy moct gratulovat :srdce:
U me vse pri starem… respektive mam takovy stavy, cely den je mi dobre a vecer me začne bolet hlava a dělá se mi spatne (prvni tehotenstvi naprosto bez nevolnosti). Spis to mam z únavy uz pak po celem dni. Nechci ani doufat, ze bych takhle brzy mela stesti a zadarilo se. Ale tak stat se muze vsechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.18 09:46
@Beluska2015 píše:
Ja nasla dnes dusika,tak nevim co z toho bude :think:

Tak jak?

Ja myslela, ze jsme se do ovulace asi netrefili nebo par dni predem taky ne, ale mozna jsme se nakonec trefili, tak uvidime :D (odhaduju to pocitove). Mne se ted ovulacni testy delat jeste nechce. Tak uvidime cca za 2 tydny. Ted nemam doma ani zadne testy, tak stejne predcasne testovat nemuzu a nechystam se jit do lekarny.

Ja zjistila minuly mesic, ze mam veskere tehotenske priznaly a nic z toho nebylo, tak se nemam v planu ani pozorovat, u me zbytecne no :D az jedine vynechana MS

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.18 09:49
@Beluska2015 píše:
Nerekla bych. Je pravda,ze ovul testy jsem si delala jen 2× a jednou to na dve carky pak vecer nedopadlo a ted po druhe taky ne :zed: den predem ano,ale na ty dve zrovna ne :-( az zase den po,ale to uz byla druha carka o dost slabsi…taky bych si polozila otazku,zda jsme se do toho teda vubec nekdy trefili,ale zase za 14 mesicu,ze bychom se samovolne bez hlidani ovu netrefili?

Zalezi na frekvenci. S nasi se trefujeme jen tezko. Ale my ji mame nizsi odjakziva, vyhovuje nam to

• Citovat
  • Upravit
22
15.1.19 20:43

@Beluska2015 ahojky ,já nic bohužel a ani teď :,( no teď sem si dala cíl zhubnout 10kg prý to taky děla hodně takže už fakt zkusit vše a při nejhorším ivf :think: a co vy ?drzim palce :srdce: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
15.1.19 20:45

Ahoj holky, my se začali snažit hned po první MS po revizi a hned se zadarilo, dnes jsem 8+0 :srdce: Včera jsem byla na kontrole, prcek odpovídá a srdíčko krásné tukalo :pankac: Tak snad to bude i dal v pořádku a Vám všem držím moc pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
18.2.19 20:58

@Zuzanice011 moc gratuluji k velke rychlosti :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie