Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Beluska2015 a nezmenilo se nic? U nas je problem frekvence
dle me jsme se zase netrefili nebo netrefime. Bud je unaveny manzel nebo ja nebo je jeden z nas pryc ![]()
@Anonymní píše:
@Beluska2015 a nezmenilo se nic? U nas je problem frekvencedle me jsme se zase netrefili nebo netrefime. Bud je unaveny manzel nebo ja nebo je jeden z nas pryc
Nerekla bych. Je pravda,ze ovul testy jsem si delala jen 2× a jednou to na dve carky pak vecer nedopadlo a ted po druhe taky ne
den predem ano,ale na ty dve zrovna ne
az zase den po,ale to uz byla druha carka o dost slabsi…taky bych si polozila otazku,zda jsme se do toho teda vubec nekdy trefili,ale zase za 14 mesicu,ze bychom se samovolne bez hlidani ovu netrefili?
@Beluska2015 Já pořád čekám na první porevizni MS, tak snad brzo dorazí. V úterý to byly 4 týdny od revize ![]()
@Beluska2015 ja cekam na prvni MS po vysazeni antikoncepce.....porad me poboliva podbrisek, tak si rikam - dnes uz! a furt nic…jsem zvedava, jak dlouho to bude trvat ![]()
@MajaBulova tak to by byl gol,kdyby hned ta prvni nedorazila ![]()
@Beluska2015 jeeee…no tak to je perfektni! Tak snad budeme brzy moct gratulovat ![]()
U me vse pri starem… respektive mam takovy stavy, cely den je mi dobre a vecer me začne bolet hlava a dělá se mi spatne (prvni tehotenstvi naprosto bez nevolnosti). Spis to mam z únavy uz pak po celem dni. Nechci ani doufat, ze bych takhle brzy mela stesti a zadarilo se. Ale tak stat se muze vsechno ![]()
@Beluska2015 píše:
Ja nasla dnes dusika,tak nevim co z toho bude
Tak jak?
Ja myslela, ze jsme se do ovulace asi netrefili nebo par dni predem taky ne, ale mozna jsme se nakonec trefili, tak uvidime
(odhaduju to pocitove). Mne se ted ovulacni testy delat jeste nechce. Tak uvidime cca za 2 tydny. Ted nemam doma ani zadne testy, tak stejne predcasne testovat nemuzu a nechystam se jit do lekarny.
Ja zjistila minuly mesic, ze mam veskere tehotenske priznaly a nic z toho nebylo, tak se nemam v planu ani pozorovat, u me zbytecne no
az jedine vynechana MS
@Beluska2015 píše:
Nerekla bych. Je pravda,ze ovul testy jsem si delala jen 2× a jednou to na dve carky pak vecer nedopadlo a ted po druhe taky neden predem ano,ale na ty dve zrovna ne
az zase den po,ale to uz byla druha carka o dost slabsi…taky bych si polozila otazku,zda jsme se do toho teda vubec nekdy trefili,ale zase za 14 mesicu,ze bychom se samovolne bez hlidani ovu netrefili?
Zalezi na frekvenci. S nasi se trefujeme jen tezko. Ale my ji mame nizsi odjakziva, vyhovuje nam to
@Beluska2015 ahojky ,já nic bohužel a ani teď
no teď sem si dala cíl zhubnout 10kg prý to taky děla hodně takže už fakt zkusit vše a při nejhorším ivf
a co vy ?drzim palce
![]()
Ahoj holky, my se začali snažit hned po první MS po revizi a hned se zadarilo, dnes jsem 8+0
Včera jsem byla na kontrole, prcek odpovídá a srdíčko krásné tukalo
Tak snad to bude i dal v pořádku a Vám všem držím moc pěsti ![]()