Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Joo sem zapomněla dodat ze první syn není manželovo a mám za sebou potrat před rokem a půl
@Barusnazik píše:
Ahoj holky,my se snažíme přes rok
Spermiogram i testy u mě gyn .mame za sebou a pořad nic
teď mám 14dni opozdeni ,bilej výtok a občasné pichne v levém podbrisku …na gynde mi řekla dr ze mám zvětšenou sliznici a ze pokud do týdne nepřijde menzes mám projít na krev
asi mě brzo trefí slak už .Mam i myšlenky na IVF .Mela jste to některá podobně ?
Tak ja mam zpozdeni 5 dnu,bily vytok mam taky a podbrisek me boli taky, tak cekam co bude…zatim tt negativni a bezdusi. Tak ja nevim ![]()
@89Luca tak držím palce
jsem z toho už hotova a manžel taky potrebujeme vypnout a nedaří se nám to ![]()
@keti tak kdyz v nedeli, to by mohlo vyjit, ne? Pokud vis, kdy byla ovulace a zda jsi to mela dostat v tu nedeli. Drzim palce.
@Barusnazik a jake testy gynekolog delal? Ovulace sledujes?
Ja cekam na MS, ani presne nevim, kdy vlastne tento mesic ovulka byla, zkusili jsme to neplanovane, tipuju, ze jsme se do ni presne netrefili.
Ahojky, tak testík už mám za sebou a je opět negativní, asi se také brzo zcvoknu ![]()
MS taky nikde, asi je zkrátka brzo ![]()
Co si tak matně vzpomínám tak tenkrát u dcery se mi test potvrdil snad až po tejdením zpoždění.. Tak budu muset počkat a modlit se..Ještě že jdu dnes konečně do práce, už by mi snad fakt hráblo..
Zdravím Vás a přeji co nejvíc úspěchů při snažení
![]()
kety ovulaci sleduji vše zapisují a i to podle hlenu vychází
@keti taky jdu dnes do práce huraa dnes mi teda bolí břicho víc tak už se fakt jen modlím aby nepřišla M/s ale aby byl malej poklad ![]()
@keti ja taky zkusila a negativni. Ale ani jsem nemusela, vyplytvany test, citim ted, ze MS dorazi dnes nebo zitra. My se tim padem do plodnych dnu ani netrefili. Pristi mesic jsem par dni pryc kolem ovulky, takze to asi taky nic.
@Barusnazik píše:
@89Luca tak držím palcejsem z toho už hotova a manžel taky potrebujeme vypnout a nedaří se nám to
Tak dneska jsem to dostala…ae ja jsem zatim rada, pac je to prvni ms od vysazeni HA…tak verim ze pristi mesic budou //
musim to brat s humorem nebo se zblaznim ![]()
Tak holky a já nic
ms nikde a test stále negativní
takže půjdu k dr na vyvolavacku ![]()
@Barusnazik to je divny takove zpozdeni. A ovulace byla kdy? Ja mam MS ode vcera.
Ahoj, přidávám se k vám. Taky jsme se začali snažit o druhé dítko. Ale zatím jsme v úplném začátku. Posledni antikoncepci jsem dobrala 3.11. Brala jsem Torri, ačkoli uz tak rok nekojim, ale celkem mi vyhovovala, tak jsem si ji nechala psát dál. Ted teda čekám, jestli prijde ms nebo jestli se uz náhodou nezadarilo, ale to je asi scifi takhle par dni po vysazeni. Respektive ne scifi, ale byla by to moc velka nahoda ![]()
Ahojte,my se take snazime o druhe uz 14 mesicu a prvni slo hned a hlavou nevim,jestli to je. Pri prvnim jsem byla uplne posedla a vyslo to druhy mesic. Ted jsem se to snazila brat na pohodu a najednou byl z toho rok a nic
nechapu to