Příznaky u druhého těhotenství

Anonymní
12.6.13 21:43

Asi tehotenstvi

Kotatka moje draha, jsem pravdepodobne tehotna…

Podruhe. A pozoruju na sobe priznaky, ktere jsem mela u prvniho tehotenstvi, problem je v tom, ze nevim, jestli si je vsugerovavam nebo uz je to fakt „ono“ :-D
Testovat budu az dvacateho.
Takze se ptam druhoavicematek - kdyz uz jste znaly tehotenske priznaky, poznaly jste druheavice tehotenstvi drive nez u prvniho (ja si u prvniho myslela, ze je to PMS)? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3282
12.6.13 21:47

Já pozorovala těhu příznaky první měsíc po vysazení HA a MS dorazila o den dýl…další měsíc jsem nepozorovala nic a byly //… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.6.13 21:58

Ne, žádné příznaky jsem nepozorovala..pořád jsem čekala kdy to dostanu, jak mš pobolívalo břicho. špatně mi nebylo, slabé nevolnosti přišly až později. a změny na prsou taky žádný, ještě jsem
tou dobou dost často kojila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.6.13 22:01

První těhotenství bylo vymodlené, tam se čekalo na // a přišla jsem na to 2 den spoždění, druhé těhotenství jsem nečekala, ale udělalo se mi zle cca taky 2 den spoždění (to jsem zjistila že mám spoždění až potom co jsem se na schůzce málem :poblion: a polilo mě horko) ale třetí těhotenství jsem opravdu nečekala a na to jsem přišla až v 7tt oproti prvním dvěma těhotenstvím později teda, jestli byly příznaky dřív nejsem schopná říct, protože jsem je nevnímala, tak nevím :nevim:.

Příspěvek upraven 12.06.13 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
12.6.13 22:02

No, tak když jsem čekala první tak jedinej těhu příznak byl, že mi cca v 8mém měsíci vyrostl pupek :nevim: Při druhém mi pupek vyrostl cca ve 4tém. Jinak vůbec nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
12.6.13 22:06

V průměru každý cyklus pozoruju některý z příznaků a těhotná nejsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
12.6.13 22:20

U prvni jsem nevedela jaky priznaky cekat, tak jsem to poznala az po testu. Podruhy jsem vedela co a jak, tak jsem poznala i hnizdeni (pobolivani bricha) a udelalo se mi spatne pri krajeni cukety :roll:, za par dni to potvrdil test ;) ale kdovi, jestli bych si to kazdej mesic nevsugerovala, kdybychom cekali nejak dlouho. Vzdy se zadarilo na prvni pokus, tak treba bych byla „tehotna“ kazdej mesic :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sona C.
14.6.13 17:21

tehotna nebo zanet?

Ahoj, mela bych dotazek. Nedavno jsme zadelavali s muzem na miminko, po dvou dnech me zacalo bolet v podbrisku, nekdy dost intenzivne, trvalo to tyden, silne bolesti, obcas a z krec, paleni zahy, coz jindy nebyva, celkove jsem pocitovala unavu a hlavne bolest hlavy. Je to jiz 13.den od doby zadelavani, prala bych si byt tehotna, jen se bojim zda to neni zanet. Test zatim negativni. Myslite, ze byla zpocatku takova bolest normalni? Ted uz to boli mene, skoro vubec, ale porad to citim kolem vajecniku a delohy. Dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
1119
14.6.13 21:26

Ahoj Soňo C!!!a kdy máš dostat ms??jestli už jsi 13 den tak já bych testla, některé holky testují už 10.den,a mě to test ukázal už 12den..slabé //(před 6lety, kdy jsem čekala malou)teď se taky snažíme o druhé, já chci testnout příští týden ke konci.Taky mě pobolívá v podbříšku, taky čekám co bude.Dej vědět, jo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.14 16:58

příznaky při 2. těhotenství

Ahoj,

mám strach, že jsem podruhé těhotná. Mám 14měsíční dítě a zatím další rozhodně neplánujeme. Antikoncepci neberu a milovali jsme se s prezervativem, ale nic není stoprocentní…

Mám už asi přes týden hrozně nafouklé břicho. Snažila jsem se o lehkou dietu, abych to nějak strávila, ale nepomohlo to. Na záchod se mi ale nechce. Prostě je to břicho jen nafouklý. Asi před týdnem jsem měla strašně návaly horka a potila jsem se. Mám pocit, že mám nějaká větší prsa, ale nijak citlivá ani bolavá nejsou. Včera jsem měla příšerný výtok, ale je možné, že byl spojený s ovulací, a také jsem měla pocit v podbříšku, jako bych to právě měla dostat. Unavená jsem, jenže to jsem dost často, protože chodím dlouho spát a brzy vstávám. Dneska je mi navíc nějak šoufl, ne nijak extrémně… Člověk si to možná vsugeroval.

Test si ještě udělat nemůžu - je brzo.

Už si přesně příznaky těhotenství ze začátku nepamatuju.

Myslíte, že by to mohlo být těhotenství nebo jen nějaký stav před a během ovulace???

• Citovat
  • Upravit
30476
4.5.14 17:03

Mohlo by se jednat o těhotenství nebo jen o nějaký stav před a během ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.5.14 17:04
@Anonymní píše:
Ahoj,

mám strach, že jsem podruhé těhotná. Mám 14měsíční dítě a zatím další rozhodně neplánujeme. Antikoncepci neberu a milovali jsme se s prezervativem, ale nic není stoprocentní…

Mám už asi přes týden hrozně nafouklé břicho. Snažila jsem se o lehkou dietu, abych to nějak strávila, ale nepomohlo to. Na záchod se mi ale nechce. Prostě je to břicho jen nafouklý. Asi před týdnem jsem měla strašně návaly horka a potila jsem se. Mám pocit, že mám nějaká větší prsa, ale nijak citlivá ani bolavá nejsou. Včera jsem měla příšerný výtok, ale je možné, že byl spojený s ovulací, a také jsem měla pocit v podbříšku, jako bych to právě měla dostat. Unavená jsem, jenže to jsem dost často, protože chodím dlouho spát a brzy vstávám. Dneska je mi navíc nějak šoufl, ne nijak extrémně… Člověk si to možná vsugeroval.

Test si ještě udělat nemůžu - je brzo.

Už si přesně příznaky těhotenství ze začátku nepamatuju.

Myslíte, že by to mohlo být těhotenství nebo jen nějaký stav před a během ovulace???

Může i nemusí. Tady Ti nic nikdo neřekne, křišťálovou kouli nemáme. :nevim: Psychika je mrcha, ta si Tebou taky může klidně vesele pohrávat, může to být zkrátka cokoliv a taky třeba vůbec nic, ono nezbývá nic jiného, než zkrátka počkat a potom teda případně testnout, pokud máš nějaké podezření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.14 17:08

Já vím. :-((( Teď jsem navíc zjistila, že mi z prsou teče trochu mlíko (přestala jsem kojit před 5,5 měsíci).

• Citovat
  • Upravit
89
4.5.14 17:51
@Anonymní píše:
Já vím. :-((( Teď jsem navíc zjistila, že mi z prsou teče trochu mlíko (přestala jsem kojit před 5,5 měsíci).

Tohle mela moje znama, ktera ani zadne deti nema a mela jen splasene hormony.Ale i tam bych zasla k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
4.5.14 19:46

Proč by to nemohla být ovulace? :think: jak dlouhé máš cykly a kdy jsi menstruovala naposledy?

pokud jsi dlouhodobě unavená, tak ty hormonální výkyvy můžeš vnímat citlivěji. zkusila bych to otestovat, až to půjde, ale nějak extra bych se nebála. takové projevy mohou být i při ovulaci, při premenstruačním syndromu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí