Děláte asistenty pedagoga ve stejné školce, kam chodí vaše děti?

Anonymní
20.6.23 22:36

Asistent pedagoga a Vaše děti

Dobrý den, chci se zeptat vy co děláte asistenty pedagoga například ve školce máte ve stejný školce i svoje děti? Nedělá to neplechu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
20.6.23 22:57
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat vy co děláte asistenty pedagoga například ve školce máte ve stejný školce i svoje děti? Nedělá to neplechu?

Mám své děti ve škole, kde pracuji. Začínala jsem u svých dětí ve stejné školce. Ale ve školce jsem je viděla málo. Pak jsem se přesunula do školy, kde postupně přišlo každé moje dítě. Měla jsem své děti ve družině. Snad milionkrát jsem suplovala třídy svých dětí. Problém to není. Mám kolegyni, která učila některé své děti. Má hodně dětí a nešlo to, aby se všem vyhnula. Je profesionálka. Běžně se pouze potkáváme, když mám dohled na chodbě nebo vedu děti na oběd a v jídelně. Už žádné své dítě ve družině nemám oficiálně. Občas přijdou, že chtějí pomoct při hře. Chystat něco atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.6.23 23:12

Odmítla jsem pouze, ať mi vlastní dítě říká paní asistentko nebo paní vychovatelko. Od jedné vedoucí na tohle tlak chvilku byl. Už mám starší děti. Ve školce úplná pohoda. Nemám problém, že jsou děti ve stejné škole. Trošku je to možná někdy problém pro ně, jak jsou starší. Jsou ochuzeni o to bohémství. Když se něco stane, k něčemu se přimotají, něco se nepovede, tak vše vím hned. Když si puberťačka otevřela pusu, jak neměla. Pubertální úlet. Tak mi volala její třídní hned a vzteklá byla. Já ještě víc vzteklá. Tehdy jsem se musela hodně držet a neudělat ji třeba přednášku před spolužáky. Prostě není takový prostor, ať se něco zpracuje, vydýchá. V tomhle mají děcka smůlu, když je rodič ve stejné instituci. Ale běžně mají radost, že se náhodně potkáme během dne někde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22526
20.6.23 23:56

Deti mam jinde. Chtela jsem to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie