Asistent pedagoga- možnosti studia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3359
25.1.20 22:25

@Anet R., ale fakt běž do toho vychovatele/ pedagoga volného času… Uplatnění jako AP s tím najdeš vždy a máš více možností… Taky pracuji na částečný úvazek, mám tři děti - nejmladší má 4. roky. Práce je to krásná, někdy jsem sice zralá na blázinec ( někteří rodiče jsou naprosto neuvěřitelní 8o ), ale pořád je více těch „normálních“ a děti jsou také- většinou -strašně fajn… :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.6.21 11:38

@jizvíková nevím kde pracuje tva kamaradka nebo známa ale ja jsem asistent a beru 19500 kč a dělam 6hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2995
21.6.21 11:43

Na asistenta stačí kurz. (3-měsíční). Známá pracuje jako AP a na škole, kde pracuje, tak budou snižovat stavy, pač na AP nejsou už peníze. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
21.6.21 11:54
@Anonymní píše:
@Anet R. Úpřímně, nechápu to. Asistenti mají peníze na nic a ještě obvykle suplují za mrzký peníz. Hodin stejně jako učitelé, pokud mají to štěstí. A za míň peněz. Mám dvě kamarádky, které s tím skončily a další budou.. Když si to přepočítáš na hodinovku, tak se to víc vyplatí každá fabrika v okolí.

Nekecej. Stačí se podívat na platové tabulky. Při plném úvazku je plat víc než slušný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15230
21.6.21 12:32
@zorus píše:
@jizvíková nevím kde pracuje tva kamaradka nebo známa ale ja jsem asistent a beru 19500 kč a dělam 6hod

Takže jsi v 8 platové třídě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
21.6.21 14:59

AP byvaji zarazeny v 8. platove tride.
https://www.kurzy.cz/…lky-ucitelu/

Plat v tabulce je uveden pri plnem uvazku (36 hodin prime vyucovaci cinnosti)
Pokud pracuje na castecny uvazek, supluje do uvazku za 100% sve hodinove mzdy.
Kdyz supluje pri plnem uvazku, supluje za 200% sve hodinove mzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze