Asistent pedagoga - pedagogicke minimum

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30628
23.2.16 19:42
@circus píše:
@laducha tak to musí být mazec! Máš můj obdiv! :palec:

Teď je to mazec, onemocněla asistentka, která je na druhém stupni, tak mám všechny děti já. Ale učitelky jsou fajn a dost mi pomáhají :palec:
Máme jen 4 třídy, jedna je normální základka, jedna první stupeň a dvě druhý stupeň. Po pár dětech, tak se to dá.

Mizím, dcera se cpe na PC :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.16 20:04

Ty penize by mi asi ani nevadily, je jasne ze by mi nemohly dat buhvi kolik, kdyz bych tam byla par hodin denne. Spis potrebuji nejakou praci, pri ktere budu mit o prazdninach volno. Az budu mit dceru v MS, nebudu mit vesmes zadne hlidani tak me prave napadlo tohle, k tomu by me to i bavilo. Mam rada deti a vzdy jsem chtela delat ucitelku. To bohuzel nevyslo, tak by mohlo aspon vyjit toto.

• Citovat
  • Upravit
65118
23.2.16 20:21

Mám zkušenost, že se teď dají psát smlouvy přímo na jméno dítěte, o které se staráte. Takže přes hlavní prázdniny je normální dovolená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.16 08:56

Jeste bych mela dotaz, meli jste dopredu nez jste sli dodelavat minimum, domluvenou praci, nebo si ho nejdrive delate a az ho budete mit hotove teprve budete hledat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.16 09:10
@Anonymní píše:
Jeste bych mela dotaz, meli jste dopredu nez jste sli dodelavat minimum, domluvenou praci, nebo si ho nejdrive delate a az ho budete mit hotove teprve budete hledat?

Já domluvenou práci mám, ale kurz se mě netýká

• Citovat
  • Upravit
32889
24.2.16 09:12
@Anonymní píše:

já mám klasické pedagogické minimum, pro ZS aSŠ, a byli jsme tam jak lidé po VŠ, tak lidé z praxe, těch bylo více. Už učili a tohle si dělali během.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.16 09:15

@andelka83 já mám speciální pedagogiku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.16 10:14

Takze uplatneni urcite najdu? Bojim se abych do toho nevlozila ted 18 tis. a uplatneni jsem pak nenasla :roll: myslite, ze je lepsi se jit do skol nejdrive pozeptat?

• Citovat
  • Upravit
527
1.5.17 18:28

@laducha ahoj, jen se zeptam, kde sis dělala ten 80hodinový kurz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
1.5.17 18:37
@Ribanka píše:
@laducha ahoj, jen se zeptam, kde sis dělala ten 80hodinový kurz?

Ahoj…v Prostějově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová