Spáchal trestní čin?

366
23.2.16 16:11

Spáchal trestní čin?

Ahoj, nevím si rady. Před 3 měsícemi jsme se s přítelem rozešli a byla jsem na to opravdu zle. Asi před měsícem jsem za nim večer jela domu a on me pak hodil autem zpátky ke me. Bohužel hned co jsme přijeli, tak jsem s nim chtěla ještě mluvit, ale on vystoupil, obešel auto a násilím me začal tahat ven i když jsem se bránila. Když se mu to povedlo, tak me chytnul a prastil se mnou na zem a když jsem se chtěla zvednout tak to udělal znovu a skoro do me kopnul. Uz driv me jednou uhodil ale tohle bych neprala nikomu. Nesla jsem to nikam nahlásit a vlastně ani nevím, jestli něco spáchal :/ porad jsem i po tomhle doufala, že se stane zázrak a vrátíme se k sobe, ale došlo mi, že už ani nechci. Je pozde s tim jít na policii? A co by mu za to hrozilo? Nepřála bych tohle žádný ženě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
23.2.16 16:17

@dement231 Ne, je to přestupek. Aby to byl trestný čin, muselo by dojít k závažnému poškození nebo neschopnosti delší než sedm dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
23.2.16 16:17

@dement231 asi mu jen ruply nervy… Pokud s tebou mluvit nechtěl a ty si naléhala tak se nedivim že k výstupu z auta použil násilí. Příště víš že mas prostě vystoupit a nic se nestane. Nic mu nedokážes a já osobně bych na policii nesla. Bůh vi jak to ale vše bylo. :roll: drz se od něj dal a kašli na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
23.2.16 16:18

@dement231
Ne, tohle mi jako žádný trestný čin nepřijde… Spíš jako zoufalá snaha tě z toho auta dostat.
Tímhle jim ten vztah fakt nezničíš, vykašli se na to, žij a nechej žít… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
23.2.16 16:18
@Bábrdl píše:
@dement231 Ne, je to přestupek. Aby to byl trestný čin, muselo by dojít k závažnému poškození nebo neschopnosti delší než sedm dní.

A kdybych s tim šla na policii tak co by se pak dělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
23.2.16 16:19

Buď ráda, že ti došlo, že se k němu nechceš vrátit a toho se drz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
23.2.16 16:20

@dement231 Vzhledem k tvé předchozí diskuzi si myslím, že mu asi už ruply nervy https://www.emimino.cz/…ztah-250252/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
23.2.16 16:21
@lupilka.cz píše:
Buď ráda, že ti došlo, že se k němu nechceš vrátit a toho se drz

Jo to jsem, ale po tom co se to stalo, tak jsem z toho byla vyklepana a chtěla jsem jet na policajty hned ale nevím jestli by se mi spíš nevysmali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
23.2.16 16:23

To jsi zase ty? A dneska jsi teda za holku jo? Že si nedáš pokoj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
23.2.16 16:24

Už se zase nudíš?

Doporučuju neodpovídat. Tady zakladatel/ka si dělá jen srandu. Jednou vystupuje jako chlap, pak zase ženská. Mrkněte na jeho/ její založená témata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786

@dement231 fyzicky ti neublížil… Nech ho žít a kašli na něj. Na policii nemá cenu chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
@dement231 píše:
Jo to jsem, ale po tom co se to stalo, tak jsem z toho byla vyklepana a chtěla jsem jet na policajty hned ale nevím jestli by se mi spíš nevysmali

Tak až tam pojedeš, dej jim také přečíst svou předešlou diskuzi, bude to mít kluk určitě jako polehčující okolnost :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
23.2.16 16:25
@dement231 píše:
A kdybych s tim šla na policii tak co by se pak dělo?

Takže bys to tolerovala, kdyby on se k tobě chtěl vrátit, ale protože jsi pochopila, že se nevrátí, tak se mu chceš pomstít? Protože tak to celé vyznívá, promiň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
23.2.16 16:25
@bartsch píše:
Tak až tam pojedeš, dej jim také přečíst svou předešlou diskuzi, bude to mít kluk určitě jako polehčující okolnost :roll: :zed:

nebo mu řeknou že měl ještě přidat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
23.2.16 16:26

@Spokojení tak tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...