Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
nechci tady teda nic propagovat, ale dneska jsem našla na internetu tyto stránky: www.stopbarnevernet.com a docela zírám
Jsou tam příběhy rodin, kterým Norský Barnevernet odebral děti, příběhy jsou jak v anglickém, tak v českém jazyce, tak mě to nedalo, abych to sem nezkopírovala. Založila to nějaká žena, která se snaží těmto rodinám pomáhat, viděla jsem o ní dnes reportáž v televizi. Jako ty důvody odebrání jsou fakt síla
Ještě, že tady něco takového neexistuje
Je vidět, že jsou stránky ještě nedodělané, ale třeba k něčemu budou a konečně se tím bude někdo pořádně zabývat ![]()
Mějte se ![]()
Příspěvek upraven 22.02.16 v 22:21
@Fufy píše:
Ten odkaz je nefunkční!
omlouvám se, napsala jsem to blbě, je to www.stopbarnevernet.com
http://m.novinky.cz/articleDetails?…
I u nas najdes spoustu podivnych pripadu
Desi me predstava, ze by nekdo jen tak prisel a pripravil me o moje dite. Ale bacha, nase pani ministryne je priznivkyni tohoto systemu, takze kdo vi, co tu bude za par let
Opačná strana spektra, Češky žijící v Norsku k BV - https://web.sommerseths.net/…nevernet.pdf
O názorech paní ministryně jsem už také slyšela, otázka je, jak by tady Norský systém fungoval ![]()
Příspěvek upraven 22.02.16 v 22:32
@anonymouss píše:
Opačná strana spektra, Češky žijící v Norsku k BV - https://web.sommerseths.net/…nevernet.pdf
Taky zajímavý článek, je mi jasné, že pravda bude někde uprostřed
@ivito píše:
Ano o názorech paní ministryně jsem také slyšela je mi z toho naNedokážu si představit, že by se tu odebíraly děti, na základě toho, že nějaký úřad usoudí, že jste např. ve 20ti letech moc mladá na výchovu miminka, nebo že jste ho málo navštěvovala, když byl v nemocnici, nebo že se ve škole moc pomalu obléká
Ono to prirovnani k lebensbornu je samozrejme bulvarni zkratka, ale kdyz se nad tim clovek zamysli, tak neco na t bude. Ale rekni mi, co budou delat ted, kdyz tam maji kopu negramotnych migrantu ignorujicich evropske hodnoty? To budou deti odebirat automaticky se zadosti o azyl? Ale slysela jsem, ze ted mela ta organizace nejaky velky prusvih a pomalu se to zacina obracet…
@anivbl píše:
Ono to prirovnani k lebensbornu je samozrejme bulvarni zkratka, ale kdyz se nad tim clovek zamysli, tak neco na t bude. Ale rekni mi, co budou delat ted, kdyz tam maji kopu negramotnych migrantu ignorujicich evropske hodnoty? To budou deti odebirat automaticky se zadosti o azyl? Ale slysela jsem, ze ted mela ta organizace nejaky velky prusvih a pomalu se to zacina obracet…
To spíš, aby měli dostatek pěstounů, když tam teď mají tolik těch migrantů ![]()
@anivbl píše:
Desi me predstava, ze by nekdo jen tak prisel a pripravil me o moje dite. Ale bacha, nase pani ministryne je priznivkyni tohoto systemu, takze kdo vi, co tu bude za par let
Probůh která?
Ještě tohle by nám chybělo
!
@ivito píše:
To spíš, aby měli dostatek pěstounů, když tam teď mají tolik těch migrantů
Do kazde norske rodiny jedno dite z ciziny! ![]()
@ivito píše:
To spíš, aby měli dostatek pěstounů, když tam teď mají tolik těch migrantů
Tak arabský dětičky budou pěkně divoký, to bych těm pěstounům i přála
. Myslím, že by je zájem o děti imigrantů přešel.
@pe-terka píše:
Probůh která?Ještě tohle by nám chybělo
!
No prece pani marksova, staci si neco malo o ni precist a o jeji drivejsi praci…