Otevření nového bazárku

1490
21.2.16 18:52

otevření nového bazárku

Ahojky holky, ráda bych si otevřela bazárek s oblečka pro naše nejmenší. Nejen second hand ale i nové zboží za super ceny. Zháním prostory a chtěla bych se zeptat zda je tu někdo kdo bazárek má a mohl poradit či třeba i radu čeho se vyvarovat a tak.. Nebo co a jak třeba s komisnim prodejem a jiné vychytávky. Moc děkuji a budu ráda za cokoliv či jaký koliv postřeh :-) Krásný den :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.2.16 19:04

Když ono těch sekáču je až moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
21.2.16 19:10

@Ya-ya proč? Já bydlím v Praze a zatím žádný pořádný v okolí nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
21.2.16 19:11

@AméliezMontmartru no já tu mám v okolí akorát pro dospěláky a dětské tam je příšerné a nebo drahé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.16 19:15
@Karmeliona píše:
@Ya-ya proč? Já bydlím v Praze a zatím žádný pořádný v okolí nemám..

@Karmeliona Jsem taky v Praze, a o pár dětských sekáčích vím… ;) a přijde mi jich zbytečně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
21.2.16 19:19

@AméliezMontmartru no já tu v okolí nemám žádný dětský,,pouze textil haus a tam jsou ty dětské oblečky příšerné a ještě drahé. Mám možnost mít nové oblečky za super peníz tak přemýšlím právě o otevření nějakého obchudku y výběrovým dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
21.2.16 19:31

Já bych například kvalitní dětský secondhand na Hájích nebo Horních Měcholupech jedině uvítala. Tady vážně nic moc není. Ale otázka je, jestli to člověka uživí, když nemá vlastní prostory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.16 19:43

@Karmeliona Pokud tam budou nové oděvy a za super cenu pročby ne, ale pokud starší kousky tak nee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
21.2.16 19:51
@Karmeliona píše:
@AméliezMontmartru no já tu v okolí nemám žádný dětský,,pouze textil haus a tam jsou ty dětské oblečky příšerné a ještě drahé. Mám možnost mít nové oblečky za super peníz tak přemýšlím právě o otevření nějakého obchudku y výběrovým dohromady

Vidis, zrovna Textilehouse je muj nejoblibenejsi obchod a zrovna na deti mam odtud haldy veci… pravda je, ze nemam mimina, ale zda se mi, ze je daleko tezsi sehnat neco pekneho na vetsi dite nez na mimino a v tom mi zrovna tenhle obchod naprosto vyhovuje.
Mozna bys mela zkusit tam jit ten prvni tyden, kdy maji komplet nove zbozi v celem obchode… se tam neda skoro projit…
U nas byl moc dobrej sekac, kam chodilo hodne lidi a taky musel skoncit ( moc velke naklady) a uz je jen internetovy…
Podle me tohle nema sanci se v dnesni dobe uzivit. A uz vubec ne v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21316
21.2.16 19:59

My máme teda jeden jediný a drží se, i když jsou tam poměrně vysoké ceny (overal za 150 apod.). Pak tady byl ještě jeden, ale ten museli zavřít a majitelé prohlásili, že nemohli konkurovat mimibazaru, bazoši apod. Což nechápu - tam přece člověk musí platit poštovné, ne? :think:
já chodívám do bazárku do jiného města

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
21.2.16 20:16
@PaníBovaryová píše:
My máme teda jeden jediný a drží se, i když jsou tam poměrně vysoké ceny (overal za 150 apod.). Pak tady byl ještě jeden, ale ten museli zavřít a majitelé prohlásili, že nemohli konkurovat mimibazaru, bazoši apod. Což nechápu - tam přece člověk musí platit poštovné, ne? :think:
já chodívám do bazárku do jiného města

HMM zato v kamenné prodejně musíš platit jen prostory, vytápění, světlo, min dvě prodavačky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
21.2.16 20:21

Jinak rada k otevření. Ženské s kočárkama strašně kradou. Ale jako fakt úplně neskutečně a co neukradnou zákaznice tak poberou zaměstnanci. Mám dvě známé co právě na tomto pohořely. Papírově byly stále v plusu, vše OK a jakmile udělali inventůru tak zjistili že jim chybí více jak 30% zboží.

Dalšímu známýmu s restaurací prozměnu personál kradl kvalitní toaleták a vyměnoval za ten nejlevnější, kafe na baru vyměnili za polskou jihlavanku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.2.16 20:37

Do sekáče bych v dnešní době už nevkročila. Vše objednávám z pohodlí domova na Mimibazaru. A nemusím tahat děti někam do sekáče. I s poštovným se to 100% vyplatí.

Dokážeš propojit kamenný obchod s eshopem? Pokud ano, proč ne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21316
21.2.16 20:44
@jakanas píše:
HMM zato v kamenné prodejně musíš platit jen prostory, vytápění, světlo, min dvě prodavačky…

ne, já nechápu, proč lidé - nakupující dávají přednost internetovému bazaru, když musí navíc zaplatit poštovné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21316
21.2.16 20:46
@jakanas píše:
Jinak rada k otevření. Ženské s kočárkama strašně kradou. Ale jako fakt úplně neskutečně a co neukradnou zákaznice tak poberou zaměstnanci. Mám dvě známé co právě na tomto pohořely. Papírově byly stále v plusu, vše OK a jakmile udělali inventůru tak zjistili že jim chybí více jak 30% zboží.Dalšímu známýmu s restaurací prozměnu personál kradl kvalitní toaleták a vyměnoval za ten nejlevnější, kafe na baru vyměnili za polskou jihlavanku…

prosím?? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová