Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, ráda bych si otevřela bazárek s oblečka pro naše nejmenší. Nejen second hand ale i nové zboží za super ceny. Zháním prostory a chtěla bych se zeptat zda je tu někdo kdo bazárek má a mohl poradit či třeba i radu čeho se vyvarovat a tak.. Nebo co a jak třeba s komisnim prodejem a jiné vychytávky. Moc děkuji a budu ráda za cokoliv či jaký koliv postřeh
Krásný den
![]()
@Ya-ya proč? Já bydlím v Praze a zatím žádný pořádný v okolí nemám..
@AméliezMontmartru no já tu mám v okolí akorát pro dospěláky a dětské tam je příšerné a nebo drahé
@Karmeliona píše:
@Ya-ya proč? Já bydlím v Praze a zatím žádný pořádný v okolí nemám..
@Karmeliona Jsem taky v Praze, a o pár dětských sekáčích vím…
a přijde mi jich zbytečně moc.
@AméliezMontmartru no já tu v okolí nemám žádný dětský,,pouze textil haus a tam jsou ty dětské oblečky příšerné a ještě drahé. Mám možnost mít nové oblečky za super peníz tak přemýšlím právě o otevření nějakého obchudku y výběrovým dohromady
Já bych například kvalitní dětský secondhand na Hájích nebo Horních Měcholupech jedině uvítala. Tady vážně nic moc není. Ale otázka je, jestli to člověka uživí, když nemá vlastní prostory…
@Karmeliona Pokud tam budou nové oděvy a za super cenu pročby ne, ale pokud starší kousky tak nee…
@Karmeliona píše:
@AméliezMontmartru no já tu v okolí nemám žádný dětský,,pouze textil haus a tam jsou ty dětské oblečky příšerné a ještě drahé. Mám možnost mít nové oblečky za super peníz tak přemýšlím právě o otevření nějakého obchudku y výběrovým dohromady
Vidis, zrovna Textilehouse je muj nejoblibenejsi obchod a zrovna na deti mam odtud haldy veci… pravda je, ze nemam mimina, ale zda se mi, ze je daleko tezsi sehnat neco pekneho na vetsi dite nez na mimino a v tom mi zrovna tenhle obchod naprosto vyhovuje.
Mozna bys mela zkusit tam jit ten prvni tyden, kdy maji komplet nove zbozi v celem obchode… se tam neda skoro projit…
U nas byl moc dobrej sekac, kam chodilo hodne lidi a taky musel skoncit ( moc velke naklady) a uz je jen internetovy…
Podle me tohle nema sanci se v dnesni dobe uzivit. A uz vubec ne v Praze.
My máme teda jeden jediný a drží se, i když jsou tam poměrně vysoké ceny (overal za 150 apod.). Pak tady byl ještě jeden, ale ten museli zavřít a majitelé prohlásili, že nemohli konkurovat mimibazaru, bazoši apod. Což nechápu - tam přece člověk musí platit poštovné, ne? ![]()
já chodívám do bazárku do jiného města
@PaníBovaryová píše:
My máme teda jeden jediný a drží se, i když jsou tam poměrně vysoké ceny (overal za 150 apod.). Pak tady byl ještě jeden, ale ten museli zavřít a majitelé prohlásili, že nemohli konkurovat mimibazaru, bazoši apod. Což nechápu - tam přece člověk musí platit poštovné, ne?
já chodívám do bazárku do jiného města
HMM zato v kamenné prodejně musíš platit jen prostory, vytápění, světlo, min dvě prodavačky…
Jinak rada k otevření. Ženské s kočárkama strašně kradou. Ale jako fakt úplně neskutečně a co neukradnou zákaznice tak poberou zaměstnanci. Mám dvě známé co právě na tomto pohořely. Papírově byly stále v plusu, vše OK a jakmile udělali inventůru tak zjistili že jim chybí více jak 30% zboží.
Dalšímu známýmu s restaurací prozměnu personál kradl kvalitní toaleták a vyměnoval za ten nejlevnější, kafe na baru vyměnili za polskou jihlavanku…
Do sekáče bych v dnešní době už nevkročila. Vše objednávám z pohodlí domova na Mimibazaru. A nemusím tahat děti někam do sekáče. I s poštovným se to 100% vyplatí.
Dokážeš propojit kamenný obchod s eshopem? Pokud ano, proč ne. ![]()
@jakanas píše:
HMM zato v kamenné prodejně musíš platit jen prostory, vytápění, světlo, min dvě prodavačky…
ne, já nechápu, proč lidé - nakupující dávají přednost internetovému bazaru, když musí navíc zaplatit poštovné
@jakanas píše:
Jinak rada k otevření. Ženské s kočárkama strašně kradou. Ale jako fakt úplně neskutečně a co neukradnou zákaznice tak poberou zaměstnanci. Mám dvě známé co právě na tomto pohořely. Papírově byly stále v plusu, vše OK a jakmile udělali inventůru tak zjistili že jim chybí více jak 30% zboží.Dalšímu známýmu s restaurací prozměnu personál kradl kvalitní toaleták a vyměnoval za ten nejlevnější, kafe na baru vyměnili za polskou jihlavanku…
prosím??
![]()