Spáchal trestní čin?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6806
23.2.16 16:50

@dement231
prazdniny, nuda??? Ten nick fakt sedi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
23.2.16 17:04

:mrgreen: :lol: ničení vzahu nevyšlo? Očividně tě měl pořádně proplesknout… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
brko
23.2.16 17:13
@zuzka131313 píše:
@dement231 asi mu jen ruply nervy… Pokud s tebou mluvit nechtěl a ty si naléhala tak se nedivim že k výstupu z auta použil násilí.

Si delas prdel? 8o

• Citovat
  • Upravit
brko
23.2.16 17:16
@dement231 píše:
A kdybych s tim šla na policii tak co by se pak dělo?

Nic, ale jestli se ti chce stravit zbytecne cely den na bengarne.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
59404
23.2.16 17:16

@dement231 a co jim tam jako chce vykládat? máš svědky? lékařskou zprávu? Bude to slovo proti slovu. Proč jsi nechtěla vystoupit, to na tebe měl volat policii? Už jsi jim překazila ten vztah? asi ne co a to že půjdeš na policii tim nic nedocílíš, za chudinku Tě mají už ted :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
23.2.16 17:18

@Bábrdl a koho omlouvam? Jen říkám že pokud mu dělala scény, nechtěla vystoupit a podobně tak se mu nedivim. Mě už se taky jednou stalo že mi jeden kluk dělal scény, nechtěl vypadnout z auta tak jsem mu dala facku a histericky na něj rvala ať vypadne. Ona ta bezmoc že toho člověka tam prostě nechcete udělá svoje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
23.2.16 17:19
@brko píše:
Si delas prdel? 8o

Beztak dělá, jelikož tady už si z uživatele/ky děláme prd. l všichni. Však mrkni na předchozí diskuze, které založil/a, to mluví za vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
23.2.16 17:21

@brko nedělám ;) na takovyhle fejkovy profily jedine silou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
23.2.16 17:22
@bartsch píše:
@dement231 Vzhledem k tvé předchozí diskuzi si myslím, že mu asi už ruply nervy https://www.emimino.cz/…ztah-250252/

Ach, vse nahle zacina mit jiny rozmer. :mrgreen: :palec: Nicmene pokud mlady muz opravdu dementni zakladatelku zmlatil, tak na to neni omluva. Zenske( a ani chlapi, deti a zvirata) se proste nebiji.

• Citovat
  • Upravit
1375
23.2.16 17:23
@brko píše:
Si delas prdel? 8o
beru zpět, asi si prd.l nedělá :mrgreen: viz příspěvek níže. No to je ovšem masakr! Ale i takoví lidé jsou mezi námi :mrgreen:
@zuzka131313 píše:
@Bábrdl a koho omlouvam? Jen říkám že pokud mu dělala scény, nechtěla vystoupit a podobně tak se mu nedivim. Mě už se taky jednou stalo že mi jeden kluk dělal scény, nechtěl vypadnout z auta tak jsem mu dala facku a histericky na něj rvala ať vypadne. Ona ta bezmoc že toho člověka tam prostě nechcete udělá svoje. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
23.2.16 17:24
@Samantha9 píše:
Beztak dělá, jelikož tady už si z uživatele/ky děláme prd. l všichni. Však mrkni na předchozí diskuze, které založil/a, to mluví za vše :mrgreen:

Jj uz jsem jukla a napjate ctu. :mrgreen: :palec: lepsi jak detektivka!

• Citovat
  • Upravit
1375
23.2.16 17:26
@brko píše:
Jj uz jsem jukla a napjate ctu. :mrgreen: :palec: lepsi jak detektivka!
že jo :mrgreen: Tady nuda není :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.2.16 17:33
@dement231 píše:

co by se dělo? nic. Pokud nemáš svědky, záznam nebo lékařskou zprávu. To by asi mohl říct každý, že ho před x týdny někdo zmlátil.

Nevím proč chceš udržovat vztah, kde tě partner tak hrubě napadl a na druhou stranu nechápu proč se mu za to teď chceš mstít.

Prostě se na to vykašli a žijte si každý svůj život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.2.16 17:38
@Regina Hero píše:
@dement231 no, tak jestli jsi ten cement, která chtěla zničit vztah tvého ex, tak se mu ani moc nedivím, že byl naštvaný a chtěl tě za každou cenu dostat z auta, aby se tě zbavil… a co, povedlo se ti to, zničit ten jeho nový vztah?
Jestli jo, že by se ti to v tom případě vrátilo, cos vyslala?
Hezké to od bývalého sice není, ale zase když si člověk koleduje o malér…

spsi si rikam ze je docela hodnej ze ji rval z auta u ni pred domem. Mozny by nebylo od veci udelat to nekde v lese :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.2.16 17:40
@dement231 píše:

zavřeli by ho na doživotí. Jako Radovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová