Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ničení vzahu nevyšlo? Očividně tě měl pořádně proplesknout… ![]()
@zuzka131313 píše:
@dement231 asi mu jen ruply nervy… Pokud s tebou mluvit nechtěl a ty si naléhala tak se nedivim že k výstupu z auta použil násilí.
Si delas prdel? ![]()
@dement231 píše:
A kdybych s tim šla na policii tak co by se pak dělo?
Nic, ale jestli se ti chce stravit zbytecne cely den na bengarne.. ![]()
@dement231 a co jim tam jako chce vykládat? máš svědky? lékařskou zprávu? Bude to slovo proti slovu. Proč jsi nechtěla vystoupit, to na tebe měl volat policii? Už jsi jim překazila ten vztah? asi ne co a to že půjdeš na policii tim nic nedocílíš, za chudinku Tě mají už ted ![]()
@Bábrdl a koho omlouvam? Jen říkám že pokud mu dělala scény, nechtěla vystoupit a podobně tak se mu nedivim. Mě už se taky jednou stalo že mi jeden kluk dělal scény, nechtěl vypadnout z auta tak jsem mu dala facku a histericky na něj rvala ať vypadne. Ona ta bezmoc že toho člověka tam prostě nechcete udělá svoje. ![]()
@brko píše:
Si delas prdel?
Beztak dělá, jelikož tady už si z uživatele/ky děláme prd. l všichni. Však mrkni na předchozí diskuze, které založil/a, to mluví za vše ![]()
@bartsch píše:
@dement231 Vzhledem k tvé předchozí diskuzi si myslím, že mu asi už ruply nervy https://www.emimino.cz/…ztah-250252/
Ach, vse nahle zacina mit jiny rozmer.
Nicmene pokud mlady muz opravdu dementni zakladatelku zmlatil, tak na to neni omluva. Zenske( a ani chlapi, deti a zvirata) se proste nebiji.
@brko píše:beru zpět, asi si prd.l nedělá
Si delas prdel?
@zuzka131313 píše:
@Bábrdl a koho omlouvam? Jen říkám že pokud mu dělala scény, nechtěla vystoupit a podobně tak se mu nedivim. Mě už se taky jednou stalo že mi jeden kluk dělal scény, nechtěl vypadnout z auta tak jsem mu dala facku a histericky na něj rvala ať vypadne. Ona ta bezmoc že toho člověka tam prostě nechcete udělá svoje.
@Samantha9 píše:
Beztak dělá, jelikož tady už si z uživatele/ky děláme prd. l všichni. Však mrkni na předchozí diskuze, které založil/a, to mluví za vše
Jj uz jsem jukla a napjate ctu.
lepsi jak detektivka!
@dement231 píše:
co by se dělo? nic. Pokud nemáš svědky, záznam nebo lékařskou zprávu. To by asi mohl říct každý, že ho před x týdny někdo zmlátil.
Nevím proč chceš udržovat vztah, kde tě partner tak hrubě napadl a na druhou stranu nechápu proč se mu za to teď chceš mstít.
Prostě se na to vykašli a žijte si každý svůj život
@Regina Hero píše:
@dement231 no, tak jestli jsi ten cement, která chtěla zničit vztah tvého ex, tak se mu ani moc nedivím, že byl naštvaný a chtěl tě za každou cenu dostat z auta, aby se tě zbavil… a co, povedlo se ti to, zničit ten jeho nový vztah?
Jestli jo, že by se ti to v tom případě vrátilo, cos vyslala?
Hezké to od bývalého sice není, ale zase když si člověk koleduje o malér…
spsi si rikam ze je docela hodnej ze ji rval z auta u ni pred domem. Mozny by nebylo od veci udelat to nekde v lese ![]()
@dement231 píše:
zavřeli by ho na doživotí. Jako Radovana.