Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj potrebuju radu a nechte si to, že jsem svine a tak.
Kluk me nechal kvůli jiný a ted spolu chodi a on se na ni uplne upnul tak, ze se se mnou už ani nebaví. Já ho mám pořád rada a on me dostal uplne na dno. Dejte nějakou radu, jak jim ten vztah zarucene zničit. Jen si nechte ty kecy ze jsem svine a ze tohle se nedela. Já to vim, ale vždycky jsem si nechala srat na hlavu a taky chci jednou v něčem vyhrát. Jakýkoliv nápady sem.
@dement231 píše:
Kluk me nechal kvůli jiný a ted spolu chodi a on se na ni uplne upnul tak, ze se se mnou už ani nebaví. Já ho mám pořád rada a on me dostal uplne na dno. Dejte nějakou radu, jak jim ten vztah zarucene zničit. Jen si nechte ty kecy ze jsem svine a ze tohle se nedela. Já to vim, ale vždycky jsem si nechala srat na hlavu a taky chci jednou v něčem vyhrát. Jakýkoliv nápady sem.
@dement231 píše:
Nejsi svině, jsi dement.
![]()
@dement231 píše:
Tak na sobě popracuj a buď třeba dobrá v cvrnkání kuliček, když bude to jaro ![]()
Nakonec to dopadne tak, že jim vztah nezničíš a budeš za ještě větší zoufalku než jsi…
@pikola píše:
A co vyhraješ tím, že jim ho zničíš?
To ze on bude tak na dně jako jsem byla ja
Já si myslím - osobní zkušenost teda nemám - že by jsi z toho nakonec stejně neměla radost. Ono to většinou dopadá jinak, než si člověk myslí a plánuje…
A navíc věřím na Boží mlýny, takže bych byla opatrná. Vzchop se a začni žít svůj život…
@Malaga
Nebo znici, ale k ni se stejne nevrati…
Ale Jako ty pocity chapu, tou fazi si asi prosel kazdy, kdo ma za sebou drsny rozchod.
Nechte si kecy, kdo má radu sem s ni a kdo je tak si ty kecy nechte ![]()
Taky si myslim, že když se pokusis jim vztah zničit a provali se to, akorát se ztrapnis.Ale chápu, že to chceš udelat asi pro dobrej pocit…že ty jsi na dne a on se vznáší na zamilovném obláčku…¨
Sama jsem zvedavá, jestli ti tu nekterá dá radu, jak na to..
@dement231 Jestli ho chces vytocit, tak BUĎ ŠŤASTNÁ BEZ NĚJ
Tohle na 100% funguje. Bude ho to štvát. Vůbec si ho nevšímej, prostě nezájem. Dělej, co máš ráda a vyprdni se na ně. Škoda plýtvat energií a volným časem. Tobě bude dobře a on bude mít hlodáka, že se ti po něm nestýská. Jezdi na výlety, poznej nové lidi, cokoliv… hl. ať jsi opravdu happy. Ještě ho to bude mrzet, že o tebe přišel ![]()