Jak zničit vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9950
23.2.16 18:38
@Kattynka000 píše:
Ale jen směle do toho, anonymní sms apod.. :-D ja jsem v závěru za takovou ubozacku vděčná, jedna taková predemnou byla a díky trapnym anonymum, výhrůžkam apod mi došlo, ze ten chlap vážně musi stat za to, když mi kvůli tomu chce zničit život :lol: :lol: takže i díky tomu jsem se ho držela zuby nehty a teď mám v obcance jeho příjmení :dance: pripijim na ubozacky a hloupé nany jako jse vy, neni těžké oproti vam pak vypadat úžasně a nemít u muže konkurenci :pankac: :mrgreen: :lol: :lol: :mavam: :P :potlesk: :palec:
:palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
27.2.16 14:53
@adlita píše:
@dement231 Jestli ho chces vytocit, tak BUĎ ŠŤASTNÁ BEZ NĚJ ;-) Tohle na 100% funguje. Bude ho to štvát. Vůbec si ho nevšímej, prostě nezájem. Dělej, co máš ráda a vyprdni se na ně. Škoda plýtvat energií a volným časem. Tobě bude dobře a on bude mít hlodáka, že se ti po něm nestýská. Jezdi na výlety, poznej nové lidi, cokoliv… hl. ať jsi opravdu happy. Ještě ho to bude mrzet, že o tebe přišel :dance:

tohle vyse je jedine co funguje - kazdopadne jestli to budes delat kuli nemu tak je to dost ubohy… Melas ho vubec rada? - preci kdyz s tebou nebyl stastnej tak mu preju at je stastnej jinde a vubec vse nej do zivota. Zahojim si svoji ranu, ziju svuj zivot a najdu si chlapa na zivot se kterym to bude fungovat a budem stastny oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.16 15:35

Postrelene husy vzdy prvni zakejhaji a v podobe zakladatellky se i navic silene divi, ze jine budou mit vzdy prednost. Pomozte ten vztah rozbit, pak budete mit jiste pocit dobreho skutku… Jen tak na okraj, mam tu minimum prispevnku, pravda, takovymhle zlym hysterkam do zadnic nelezu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.16 15:41

Presne, i kdyz tohle se case bude prat o kazdyho luzra, tedy pokud nezmeni svuj pristup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
20.3.16 13:14
@dement231 píše:
Ahoj potrebuju radu a nechte si to, že jsem svine a tak.
Kluk me nechal kvůli jiný a ted spolu chodi a on se na ni uplne upnul tak, ze se se mnou už ani nebaví. Já ho mám pořád rada a on me dostal uplne na dno. Dejte nějakou radu, jak jim ten vztah zarucene zničit. Jen si nechte ty kecy ze jsem svine a ze tohle se nedela. Já to vim, ale vždycky jsem si nechala srat na hlavu a taky chci jednou v něčem vyhrát. Jakýkoliv nápady sem.
napadu je spousta, ale mas na to, aby jsi mu neco provedla, kdyz si ho tim zazenes navzdy :mrgreen:
@kopicka píše: :D 8o :roll:
:P
@pikola píše:
A co vyhraješ tím, že jim ho zničíš?
na tohle si dej odpoved, ale pred tim si uvedom, ze plati co pisi vyse, uz se k tobe NIKDY nevrati, proste sance na znovuvzeti na milost mas u nej potom nulove
@Kobliha51 píše:
Nejsi svině, jsi dement. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:zed: :zed: :zed: :zed:
@Malaga píše:
Tak na sobě popracuj a buď třeba dobrá v cvrnkání kuliček, když bude to jaro ;)
Nakonec to dopadne tak, že jim vztah nezničíš a budeš za ještě větší zoufalku než jsi…
druha veta je presne to, co se stane
@dement231 píše:
To ze on bude tak na dně jako jsem byla ja
jenze k tomu, aby jsi mela jistotu, ze bud etake na dne, to si musis nejdrive zjistit, ze na ni frajer visi stejne jako ty, pokud ne, tak ublizis jen a jen sobe a zoufalku udelas jen a jen ze sebe
@Aries6 píše:
Já si myslím - osobní zkušenost teda nemám - že by jsi z toho nakonec stejně neměla radost. Ono to většinou dopadá jinak, než si člověk myslí a plánuje…
A navíc věřím na Boží mlýny, takže bych byla opatrná. Vzchop se a začni žít svůj život…

tak a tohle jeasi nejpravdivejsi, Bozi mlyny melou a melou a ty te nakonec semelou, houby ti bude platne, ze treba troskyu pomuchlaji I nekoho dalsiho..
tak a ted k tem radam, je par zarucenych rypacek, ktere zaberou minimalne na dobu, nez se vsichni kolem vzpmatuji:

1. az nekde budou rici, ale tak, jakoze to ona nema slyset, aby si myslela, ze vyslechla neco, co nemela slyest, napr. rikala mi veruna, ta tvoje predesla, ze jsi zase nezaplatil alimenty, co s tim budes delat? chces mit zase soud? a tise se vyparit, to cobud enasledovat si neprej videt a dlouho se mu vyhybej, nebot ti hrozi budouci navsteva palsticke chirurgie

2. podobna rada jako prvni, „hele, slysela jsem, ze ta tvoje predchozi se uz chysta do pordnice, gratuluji, at jste stastni“, nasledky budou viz pripad c.1

3. cau, jak s emas, pozdravuje te magda, rikala, ze jsi se dlouho neukazal, ze by s tebou chtela zase stravit wvikend, pry ma zase volnou chatu

4. muzes take rici, hele, frajere, ptal se mepravnik, jestli sis uz nasel nejakou husicku, ktera za tebe zaplati ty tvoje dluhy, aby te nemuseli dat exekutorovi

5. tohle je tvrde, jen pro otrle, roci tak ledabyle, aby to holcicka slysela, vis, uz jsme to dvakrat nedostala, tak nevim, jestli bys uz nemel radeji jit a zacit vybirat kocarek :D

6. poslat za ninejakeho kamarada, at na ni zkusi zabrat, tak aby to frajer vedel, a vypadalo to, ze spolu neco mnaji, ale to je nerealne, k tomu potrebujes dalsiho, spolehliveho herce :zed:..

pak je jeste rada rafinovanejsich zpusobu, ale ty jsou uz na hrane zakona a nema cenu se, kvuli nejakemu tuctovemu frajovi, dostat do opletacek.
upozorneni: cokoli podniknes se ve finale obrati take nebo jen a pouze proti tobe, takze premyslej, zda uneses nasledky sveho jednani, navic, uz s ek tobe NIKDY NEvrati, navzdy ztratis I nadeji, ze by, v budoucnu, mohl mit o tebe zajem a pokud by mel, tak jen proto, aby se ti pomstil za tvoje rypani.
hodne stesticka preji
:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
a jeste dodatek, pokud ti dosud vsichni srali na hlavu, tak po takoveto sou ti nebude stacit ani poradna sprcha, aby smyla to co ti na tu hlavu nas.rou pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
20.3.16 13:24

@Pesimista
Reaguješ na mě mlácením do hlavy, proč? Ten člověk má nick dement. Napsala jsem, že je dement. Vidíš tu nějaký problém. Nepsala jsem, že ty jsi dement!

• Citovat
  • Upravit
3232
20.3.16 14:13
@Kobliha51 píše:
@Pesimista
Reaguješ na mě mlácením do hlavy, proč? Ten člověk má nick dement. Napsala jsem, že je dement. Vidíš tu nějaký problém. Nepsala jsem, že ty jsi dement!

omluva, se, nejak jsem si to zamenil, smysl toho co jsem napsal, ten je hlavne v tom, ze kdyz bude skodit, tak poskodi i sebe, byt je to navod jak lze take skodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí