Partner nechce odejít

Anonymní
9.2.16 22:09

Partner nechce odejít

Ahoj, mám problém a prosím adminy o zachování anonymu.
Rozhodla jsem se rozejít s partnerem, mám pro to své důvody a vztah opravdu už nejde zachránit. To jsme zkoušeli poslední dva roky. máme dvě děti.
Problém je v tom, že on si postavil hlavu a že se prostě neodstěhuje. Byt je můj (víceméně), co se týče chodu domácnosti a vybavení - to platím já, nemá zde trvalé bydliště ani nájemní smlouvu. Asi mi chce dělat naschvály. Já nevím jak ho odsud vypakovat. Nechci na to jít moc tvrdě (např. s policií, soudem apod.), přeci jen tu jsou děti. Chci aby to šlo v klidu. Rozhodně mu nechci bránit ve styku s dětmi nebo tak něco. Já už jen chci mít svůj klid a to s ním v jednom bytě fakt nejde.
Já se stěhovat nemůžu a ani nechci (viz že je to můj byt, děti tu mají školu, kroužky, kamarády atd…).
díky za každou radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.2.16 22:12

A jak dlouho tenhle stav trvá? Pak jedině vyměnit zámky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.16 22:14

@MilijonDolarBejby no asi měsíc. Ale stále tu má věci. bydlí tu. nemůžu mu přeci zabalit kufry, dát je před dveře a vyměnit zámky…? nebo můžu?

• Citovat
  • Upravit
571
9.2.16 22:16

Pokud tam nemá trvalé bydliště ani nájemní smlouvu a pokud nejste manželé tak asi můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.16 22:17

No napsala bych mu mail, nebo SMS ze do toho a toho dne si to odveze, jinak ze to dáváš za dveře a budeš více méně krytá. Vím, ze se to těžko dělá, ale takhle nemůžeš přece fungovat navěky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
9.2.16 22:19

Jen nevím jestli to pomůže. Jestli ti chce dělat naschvály tak prostě zazvoní a pak budeš dětem nějak vysvětlovat proč tatínkovi neotevíráš. Tohle asi není řešení. Ale bohužel mě jiné nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.2.16 22:20

Hmm mě by zajímalo co znamená víceméně je byt můj, tak je tvůj nebo neni?…nezlob se na mě, ale celý mi to přijde divný…škoda, že tu nemůže zaznít jeho verze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.16 22:20

@Suzana28 manželé nejsme, „zaplaťpánbů“
@MilijonDolarBejby no už to právě nedávám. sice se potkáváme doma málo, ale i tak jsem zralá na prášky.
Myslím si, že to asi ještě nepochopil, že je definitivní konec. nebo ho baví mě deprimovat.

• Citovat
  • Upravit
69235
9.2.16 22:22
@Anonymní píše:
@MilijonDolarBejby no asi měsíc. Ale stále tu má věci. bydlí tu. nemůžu mu přeci zabalit kufry, dát je před dveře a vyměnit zámky…? nebo můžu?

no tak to klidně můžeš. Byt je tvůj, nemá tam trvalý pobyt, takže ano, klidně můžeš, zabalit mu věci, a vyměnit zámky a už ho do toho bytu prostě nepustit. Není nic jednoduššího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.16 22:22

@brumdinka byt jsem dostala od rodičů před několika lety. Nemám na to papír. Formálně stále patří mým rodičům.

• Citovat
  • Upravit
25123
9.2.16 22:24

@terinka4444 hmm a že jsou tam děti vám všem evidentně nějak nedochází koukám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.16 22:25
@Anonymní píše:
@brumdinka byt jsem dostala od rodičů před několika lety. Nemám na to papír. Formálně stále patří mým rodičům.

Tak tim je to ještě jednodušší nemáš se čeho bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.16 22:26
@brumdinka píše:
@terinka4444 hmm a že jsou tam děti vám všem evidentně nějak nedochází koukám :roll:

No jo, ale jinou možnost proste nemáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.2.16 22:27

Pokud byt patří rodičům, řekla bych mu, že ho na něco potřebují a sama se na čas odstěhovala, třeba k nim. Protože to bude asi hodně těžký ho vypakovat v klidu, jak chceš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
9.2.16 22:29

@MilijonDolarBejby To sem udělala já a fakt to zabralo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie