Partner nechce odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
12.2.16 12:59
@terinka4444 píše:
tvoje uvažování, že jako děti si vezmeš a jí dovolíš je vídat. Naštěstí se svět mění.

8o Ale přesně takhle uvažuje zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
12.2.16 12:59
@Honza 12 píše:
Styku z dětma zamezit ona nemůže. Může akorát vyměnit zámky a nepustit ho do bytu. A on zas když bude chtít, může vyzvednout svoje děti ze školy a vzít je k sobě do bytu, tedy tam kam půjde až bude vyhozenej, a tam zas nepustit zakladatelku.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
30098
12.2.16 13:00
@Sonarka píše:
To všechno je pravda - z jejího pohledu, ale já se na to dívám z pohledu jejího partnera..je jasný, že odejít nakonec musí, jen je mi ho líto, protože on k tomu mohl přijít jak slepý k houslím a nemůže se v podstatě nijak bránit..alespoň, že má kam jít. A mimochodem k tomu právu tady rozebírat něčí rozhodnutí - o tom bych mohla vyprávět, já tu byla rozebrána od A až do Z a nezdálo se, že by to někoho pohoršovalo, ale to jen tak bokem ;) Tohle je prostě diskuze a každý má na danou věc jiný pohled a názor, já to tak beru.

Nojo. On může klidně odejít i s děckama, když bude chtít. Na tohle se tu ještě myslím nepomyslelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.2.16 13:03
@Sonarka píše:

ale to přeci není pravda, zakladatelka chce, aby opustil její byt. O úpravě styku s dětmi oběma rodiči píše jen, že se chce dohodnout. Tohle tady podsouváte vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.2.16 13:07
@Honza 12 píše:
Nojo. On může klidně odejít i s děckama, když bude chtít. Na tohle se tu ještě myslím nepomyslelo.
Ano, to může, pokud je někdo tak, jak to napsat, nemyslící na věci příští a ukončuje partnerský vztah, aniž by neměl pevně danou péči o děti, pak ano, pak se to klidně může stát.

Příspěvek upraven 12.02.16 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30098
12.2.16 13:10
@Sonarka píše:

Ale tak.. Ona mu chce dát možnost i střídavky. Jestli tomu on nevěří nevíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
12.2.16 13:19
@Honza 12 píše:
Ale tak.. Ona mu chce dát možnost i střídavky. Jestli tomu on nevěří nevíme.

Tak ať to hodí na papír. Sepsat dohodu a ověřit podpisy, otázka jednoho odpoledne. Já osobně bych už nikdy nevěřil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30098
12.2.16 13:29
@zoidberg píše:
Tak ať to hodí na papír. Sepsat dohodu a ověřit podpisy, otázka jednoho odpoledne. Já osobně bych už nikdy nevěřil.

Pokuď se bude chtít domluvit a nebude hrát mrtvýho brouka a dělat naschvály. Protože mě takovýho borce odkopnout, to si holčička pěkně odskáče.. Takhle taky spousta lidí dokáže přemýšlet. Stejně tak jako, už mě nebavíš, nazdar končím s tebou. Nic po tobě nechcu o děckách se domluvíme. V tomhle to má holka jednodušší, že není vdaná, to by zkoumal soud, a když by manžel řekl, že je to v cajku, a jde to zachránit, tak jim myslím můžou nařídit i nějakou poradnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
12.2.16 14:21
@zoidberg píše:

Však jo, myslím, že by zakladatelka byla jedině ráda a oddechla si.

• Citovat
  • Upravit
káťa
12.2.16 14:26
@Honza 12 píše:
Pokuď se bude chtít domluvit a nebude hrát mrtvýho brouka a dělat naschvály. Protože mě takovýho borce odkopnout, to si holčička pěkně odskáče.. Takhle taky spousta lidí dokáže přemýšlet. Stejně tak jako, už mě nebavíš, nazdar končím s tebou. Nic po tobě nechcu o děckách se domluvíme. V tomhle to má holka jednodušší, že není vdaná, to by zkoumal soud, a když by manžel řekl, že je to v cajku, a jde to zachránit, tak jim myslím můžou nařídit i nějakou poradnu.

Co by si jako měla odskákat??? Že už s tebou nechce být??? Do lásky a citu přece nemůžeš nikoho nutit. A používat jako živé štíty děti je prostě ubohé a vůči těm dětem maximálně bezohledné. Ubližoval bys tím především těm dětem, o kterých tvrdíš, že by ti o ně šlo nejvíc. Namísto normální dohody s partnerkou, aby je to zasáhlo co nejméně a vy jste je oba měli stejně a spravedlivě bys je unášel, hrál divadla a kdesi cosi.
Ať se v klidu domluví na střídavce, termínu odstěhování a je to. Proč by si někdo měl odskákat, že už s někým nechce být ve vztahu??? :zed:

• Citovat
  • Upravit
69235
12.2.16 14:44

@káťa on to odskákávání myslel ironicky…jako ukázku, jak někteří borci myslí a bohužel je to častá a drsná realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
12.2.16 14:45
@terinka4444 píše:
@káťa on to odskákávání myslel ironicky…jako ukázku, jak někteří borci myslí a bohužel je to častá a drsná realita.

aha, tak to se mu omlouvám ;)

• Citovat
  • Upravit
30098
12.2.16 14:59
@káťa píše:
Co by si jako měla odskákat??? Že už s tebou nechce být??? Do lásky a citu přece nemůžeš nikoho nutit. A používat jako živé štíty děti je prostě ubohé a vůči těm dětem maximálně bezohledné. Ubližoval bys tím především těm dětem, o kterých tvrdíš, že by ti o ně šlo nejvíc. Namísto normální dohody s partnerkou, aby je to zasáhlo co nejméně a vy jste je oba měli stejně a spravedlivě bys je unášel, hrál divadla a kdesi cosi.
Ať se v klidu domluví na střídavce, termínu odstěhování a je to. Proč by si někdo měl odskákat, že už s někým nechce být ve vztahu??? :zed:

Co se čertíš? Spousta chlapů takhle přemejšlí a jdou skoro přes mrtvoly, jen aby se ženské pomstili. Viz radši skončím jako bezďák, ale alimenty ti platit nebudu. A některý ženský se taky bohužel dokážou pěkně mstít. Abych nestřílel jen do chlapů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30098
12.2.16 14:59
@terinka4444 píše:

Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
12.2.16 15:00
@Ellusa píše:
Jenže tady nejde o pohled jejího partnera, ale o její rozhodnutí něco udělat. Na vztah musí být dva, a pokud jeden nechce, tak ho prostě nedonutíš. A nějaká obrana proti tomu není, nelze hledat a dožadovat se lásky tam, kde není :nevim:. Co se týče toho druhého, každý jde tak daleko, kam ho ty pustíš ;) 8). Já tě za tvé rozhodnutí a tvůj návrat k partnerovi nesoudím ani tak, ani tak, a jen čas ukáže, zda to bylo správné rozhodnutí nebo ne. Ale to sem nepatří 8) 8).

Ale tak to je jasný, určitě, nikoho nemůžeme nutit, aby nás miloval a byl s námi, to vůbec nezpochybňuji, já jsem si nad tou situací jen povzdechla, to je celé :) Představila jsem si toho chlapa a asi jsem se do něj až moc vžila..jde o to, že neznáme okolnosti a zakladatelka to podala stylem - já chci, aby to bylo takhle a tečka…to je to, co mi nesedí, ale jinak máš samozřejmě pravdu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky