Partner nechce odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106074
14.2.16 12:00
@Sonarka píše:
Chudák chlap, teď už je to dokonce dle vás parazit.. :roll: Mám z vás dost. Nemá cenu to s vámi dál řešit. Vy vidíte tak strašně jednostranně..ale jo tady jsou zkrátka všichni chlapi prevíti, grázlové a vina je vždy jen u nich. Fakt síla.

tak hlavně nebylo uvedeno, jak velký mají byt, jestli by se to dalo nějak uspořádat, aby nemusel odejít hned a jestli on by byl schopný přistoupit na takový typ vztahu, aniž by zakladatelku častoval nadávkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.2.16 12:29

@terinka4444 sorry ale nic takovýho nepíšu a naproto souhlasim se @Sonarka a mmch když vás tak čtu, tak už mě vůbec nepřekvapuje, co si chlapi o některých ženských myslej…evidentně je to pravda… hezkou neděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.16 12:32
@Sonarka píše:
Nevím, podle mě je to celé jinak..ten chlap se prostě nemá jak bránit, proto řve, je zahnanej do kouta..a nechce se mu od dětí, to je celé..Já myslím, že by se s ním domluvit dalo, ale ne stylem - hele sbal se, já tě tu nechci… :think: Jako co zakladatelka čeká, že jí na to řekne? Ano miláčku, už mám sbaleno, půjdeš mě vyprovodit?…Možná kdyby mu řekla - hele nejsme spolu, už tě nemiluju, ale bydlet tu prozatím můžeš..třeba by ty hádky ustaly..a on by časem odešel sám a dobrovolně..vy říkáte, že on je jak malej, že dělá naschvály, ale mně přijdou jak malý oba dva..oba si postavili hlavu a ani jeden neustoupí, neházela bych to jen na toho chlapa.. :roll:

Tak ja to vidím i podle sebe. Rozvadim se s chlapem, se kterým není domluva a dělá neustálé problémy. A nejsem výjimka, děje se to cesto, takže ja to zakladatelce věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
14.2.16 12:32
@terinka4444 píše:
Ty jsi snad spadla z měsíce. na to nejde nic jiného napsat. Ať se dospělý chlap sebere, najde si své bydlení, které si bude financovat sám a neparazituje na ženský. Řeči, že se mu nechce od dětí jsou jak zaseknutá gramofonová deska

On nic za bydlení neplatí? Jsi si jistá? Nepodílí se na chodu domácnosti? Nikdo neznáme jeho pohled na věc. Třeba je zakladatelka z těch, co pořád předhazují, že má vypadnout z jejího bytu. Je to jen jednostranný pohled a pokud byste třeba znaly celou situaci, řekly byste si, že je to pěkná Milka. Proto bych ho tak kategoricky neodsuzoval. V jeho situaci bych si však zařídil alespoň pronájem a odstěhoval bych se třeba i s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.16 12:34
@Sonarka píše:
Chudák chlap, teď už je to dokonce dle vás parazit.. :roll: Mám z vás dost. Nemá cenu to s vámi dál řešit. Vy vidíte tak strašně jednostranně..ale jo tady jsou zkrátka všichni chlapi prevíti, grázlové a vina je vždy jen u nich. Fakt síla.

Ale tak to není. V případě zakladatelky to tak ale asi je. Není takový každý chlap, ale ten její evidentně ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.2.16 12:37

@Ellusa ano posuzovat a hodnotit je tu zbytečné, nehledě na to, že do toho nikdo nevidíme… přesně jak píše @jipo, ale vy už jste ho předem pověsily :roll: a když někdo jako třeba sonarka, já a nebo pár dalších si dovolí napsat jiný názor hned se do dotyčného pustíte a upřímně mám dva syny a doufám, že jednou domů nepřivedou někoho jako jsi třeba ty nebo @terinka4444 atd., kdo odsoudí člověka tak rychle :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
14.2.16 12:44
@Ellusa píše:
Ale to je přece jedno, jaké ty důvody jsou a co je zatím. Nelze nikoho nutit bydlet s někým, s kým nechce, a ona s ním již žít nechce. Lhůtu mu dala, on to ignoruje, dohodnout se on nechce, styku s dětmi mu bránit nechce, klidně je přístupná i střídané péči, opět on se dohodnout nechce. Má to řešit jako dospělý chlap, říct OK, pojďme si upravit dohodou péči o děti a já se odstěhuji do tehdy a tehdy. Vynucováním si dosáhne leda toho, že ona se zasekne úplně a nakonec se nedohodnou ani na počasí.

S tim souhlasím, případně ještě dohodnout vyrovnání, pokud vložil nějaké finance do jejího bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.2.16 13:57
@Sonarka píše:

není podstatné, u koho je vina. Na co vina, nejsme u soudu. Podstatný je fakt, že mají vztah, který jim dlohodobě neklape, je fuk, čí je to vina. Druhým faktem je, že bydlí v jejím bytě, který hradí její rodiče a on se odmítá hnout a odstěhovat, přestože je mu to několikráte opakováno spolu se střídavou péčí o děti. Takže o děti nejde, takové to nechce opustit děti a bla bla bla, je naprosto mimo. Fakt je ten, že bydlí v cizím bytě, který hradí někdo jiný a nechce se ani po několika upozorněních hnout. takže ano, parazit, neschopný a vulgární.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.2.16 14:01

@Ellusa já psanému textu rozumím velmi dobře, to bylo psáno obrazně…odsoudily jste ho předem aniž byste vůbec o tom měly dostatek informací…ale to je zde na diskuzích běžné, že :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.2.16 14:03
@jipo píše:
On nic za bydlení neplatí? Jsi si jistá? Nepodílí se na chodu domácnosti? Nikdo neznáme jeho pohled na věc. Třeba je zakladatelka z těch, co pořád předhazují, že má vypadnout z jejího bytu. Je to jen jednostranný pohled a pokud byste třeba znaly celou situaci, řekly byste si, že je to pěkná Milka. Proto bych ho tak kategoricky neodsuzoval. V jeho situaci bych si však zařídil alespoň pronájem a odstěhoval bych se třeba i s dětmi.

není podstatné, co on platí a neplatí? Proč to nechcete pochopit. I kdyby měl pět svatozáří a ona byla ta největší mrcha a měla 100%podíl na jejich nefunkčním stavu, byt je její( rodičů, to je totéž) rodiče ho platí, tak to psala, několikrát mu bylo řečeno, ať se odstěhuje pryč z nemovitosti, kde ho nechce, nemá tam ani trvalák, on si tam dál trůní a nehne se. Místo ho sprostě řve…tak co on tedy je? To mi napište, chudák? Psala, že mu nabízí střídavku, pokud o ni bude stát, proč už nemá sehnaný podnájem? Proč neřekne, sháním podnájem a bude třeba k 1.3.? Nebo k 1.4.? Jdeme sepsat dohodu o dětech? echce, místo toho dál prudí v bytě a řve. Takže co je? Parazit a ještě ke všemu obtížný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.2.16 14:08
@Ellusa píše:
Já nikoho nevěším. Jen respektuji její právo na svůj život. Takže klid. Nauč se číst a porozumět psanému testu, hodně lidem se tu uleví a na mne laskavě nereaguj. :mavam: :mavam:

To máš tak, napsala mi a teď přesně citujihmm a tohle si vyčetla kde, nikde nepsala, že jí sprostě nadává :roll:ani že řve na jejich mámu a já nevim co všechno sis ještě vydedukovalaa..mno klasika zde na emiminu víte o tom h.ovno, ale máte hned jasno :zed: :mrgreen: tak jsme přesně zkopírovala příspěvky, kde to bylo přesně doslovně napsané od zakladatelky a nic, ticho, žádná reakce, ale pro změnu zase věšíme nebožáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.2.16 14:37

@Ellusa slluníčko vám závidím, u nás od rána hnusně a pošmourně. Ale jinak máš pravdu, zakladatelka teď už ví, co může a to je podstatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
14.2.16 14:39
@terinka4444 píše:
To máš tak, napsala mi a teď přesně citujihmm a tohle si vyčetla kde, nikde nepsala, že jí sprostě nadává :roll:ani že řve na jejich mámu a já nevim co všechno sis ještě vydedukovalaa..mno klasika zde na emiminu víte o tom h.ovno, ale máte hned jasno :zed: :mrgreen: tak jsme přesně zkopírovala příspěvky, kde to bylo přesně doslovně napsané od zakladatelky a nic, ticho, žádná reakce, ale pro změnu zase věšíme nebožáka.

Prosím tě, ona je mimozemšťan.

• Citovat
  • Upravit
Ejafjatlajokitl
14.2.16 15:03

@terinka4444 @mowla Klid, na rozumbradu místních diskuzí reagovat, jenom když se chce člověk obveselit nebo si zvednout nízký tlak, ona prostě neselže. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A zas k věci.
Tak jo, otočme to.
Kdybych dejme tomu žila v bytě chlapa, měli jsme vleklé vztahové problémy a on mi teď opakovaně vysvětlil, že už se mnou nechce být a byl by rád, kdybych byt opustila.
Pomiňme, že už během těch vztahových problémů bych uvažovala o možnosti, že to ve finále nedopadne a minimálně stran bydlení bych měla dávno vymyšlený plán B, jsem mistr záložních systémů. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mimo to mám poměrně hypertrofovanou hrdost, takže v momentě, kdy by bylo protějškem
poprvní vyřčeno ono „nechci tě tu..“, bych bydlení a odstěhování řešila prvořadě, současně s jasnou a úředně potvrzenou dohodou o dětech.
Pokud bychom tuhle fázi zvládli bez dramatických scének a vzájemného ubližování, není vyloučeno jakékoli pokračování včetně případného návratu, pokud by o něj oba zůčastnění měli zájem.
Každopádně s vyřešeným bydlením jako ekonomicky nezávislá mám úplně jinou vyjednávací pozici, než nechtěný nájemník, ze kterého se majiteli bytu při každém návratu domů zvedne kufr. :poblion: Čím déle se tahle neudržitelná situace bude protahovat, tím komplikovanější je možnost „mírového řešení“.
Dětmi bych v téhle situaci neargumentovala - současným stavem dostávají děcka mnohem větší sodu, než kdyby tatínek s maminkou bydleli odděleně, nevyčerpávali se partyzánským bojem a láskyplně se - byť každý zvlášť - dětem věnovali. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14.2.16 15:15
@Ejafjatlajokitl píše:
@terinka4444 @mowla Klid, na rozumbradu místních diskuzí reagovat, jenom když se chce člověk obveselit nebo si zvednout nízký tlak, ona prostě neselže. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:A zas k věci.
Tak jo, otočme to.
Kdybych dejme tomu žila v bytě chlapa, měli jsme vleklé vztahové problémy a on mi teď opakovaně vysvětlil, že už se mnou nechce být a byl by rád, kdybych byt opustila.
Pomiňme, že už během těch vztahových problémů bych uvažovala o možnosti, že to ve finále nedopadne a minimálně stran bydlení bych měla dávno vymyšlený plán B, jsem mistr záložních systémů. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mimo to mám poměrně hypertrofovanou hrdost, takže v momentě, kdy by bylo protějškem
poprvní vyřčeno ono „nechci tě tu..“, bych bydlení a odstěhování řešila prvořadě, současně s jasnou a úředně potvrzenou dohodou o dětech.
Pokud bychom tuhle fázi zvládli bez dramatických scének a vzájemného ubližování, není vyloučeno jakékoli pokračování včetně případného návratu, pokud by o něj oba zůčastnění měli zájem.
Každopádně s vyřešeným bydlením jako ekonomicky nezávislá mám úplně jinou vyjednávací pozici, než nechtěný nájemník, ze kterého se majiteli bytu při každém návratu domů zvedne kufr. :poblion: Čím déle se tahle neudržitelná situace bude protahovat, tím komplikovanější je možnost „mírového řešení“.
Dětmi bych v téhle situaci neargumentovala - současným stavem dostávají děcka mnohem větší sodu, než kdyby tatínek s maminkou bydleli odděleně, nevyčerpávali se partyzánským bojem a láskyplně se - byť každý zvlášť - dětem věnovali. :nevim:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria