Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany píše:
souhlasí se střídavkou, ale tady na e-miminu, protože si myslí, že by o střídavku neměl zájem, až zjistí, že by to ex dal, něco mi říká, že zásadně obrátí
A třeba to tak není.. Je to proste problémový jedinec,
@brko píše:
Cetla jsi diskuzi?
Ona to číst nemusí a přesto vždycky všechno ví nejlépe. Ty ji ještě neznáš? ![]()
@Kobliha51 píše:
Ona to číst nemusí a přesto vždycky všechno ví nejlépe. Ty ji ještě neznáš?
@Kobliha51 píše:
Ona to číst nemusí a přesto vždycky všechno ví nejlépe. Ty ji ještě neznáš?
Neznam, a to malo, co poznavam, me od dalsiho seznamovani odrazuje. ![]()
Zdravím, tady zakl.
díky za vaše příspěvky. situace je teď taková: dostal písemně termín k vystěhování (pak že budu měnit zámky), důvody k rozchodu jsem samozřejmě opět zopakovala a také ho ujistila, že to myslím opravdu vážně. A že mu vyjdu vstříc ve všem, co bude požadovat (a budu to moct akceptovat). Jeho odpověď: s termínem nesouhlasí a pak pro jistotu po telefonu nahlodával děti (snažil se otáčet věci proti mně, že ho maminka nechce doma a blabla - což je sice pravda, ale dětem se tohle tímto způsobem prostě neříká…).
Pro ujasnění: ano, opravdu mi sprostě, vulgárně nadává. A neudrží se někdy ani před dětmi. vyhrožuje mi někdy fyzickým útokem - nikdy mě neuhodil, ale poslouchat to…
hnusně se chová naštěstí jen ke mně. k dětem je hodný.
a k zamyšlení: někteří tu nadhodili…„co kdyby to bylo opačně?“ a já se ptám, co kdyby nebyly děti? taky byste stále hájili jeho postoj „já se nehnu z bytu, který mi nepatří“? ať tak či tak, stejně nemá právo tu bydlet, když majitel s tím nesouhlasí. chce být v denním kontaktu s dětmi? ať si je chodí denně navštěvovat. ať se se mnou domluví na péči. i na střídavé - budu ráda za trochu volného času a možnosti chodit do práce.
pardon za román
@Anonymní píše:
Zdravím, tady zakl.
díky za vaše příspěvky. situace je teď taková: dostal písemně termín k vystěhování (pak že budu měnit zámky), důvody k rozchodu jsem samozřejmě opět zopakovala a také ho ujistila, že to myslím opravdu vážně. A že mu vyjdu vstříc ve všem, co bude požadovat (a budu to moct akceptovat). Jeho odpověď: s termínem nesouhlasí a pak pro jistotu po telefonu nahlodával děti (snažil se otáčet věci proti mně, že ho maminka nechce doma a blabla - což je sice pravda, ale dětem se tohle tímto způsobem prostě neříká…).Pro ujasnění: ano, opravdu mi sprostě, vulgárně nadává. A neudrží se někdy ani před dětmi. vyhrožuje mi někdy fyzickým útokem - nikdy mě neuhodil, ale poslouchat to…
hnusně se chová naštěstí jen ke mně. k dětem je hodný.a k zamyšlení: někteří tu nadhodili…„co kdyby to bylo opačně?“ a já se ptám, co kdyby nebyly děti? taky byste stále hájili jeho postoj „já se nehnu z bytu, který mi nepatří“? ať tak či tak, stejně nemá právo tu bydlet, když majitel s tím nesouhlasí. chce být v denním kontaktu s dětmi? ať si je chodí denně navštěvovat. ať se se mnou domluví na péči. i na střídavé - budu ráda za trochu volného času a možnosti chodit do práce.
pardon za román
správně děláš. Nesouhlasí? využívá děti bez ohledu na ně? Vyměň zámky zítra a vykopej ho.
@Venetia píše:
Ten byt je její respektive rodičů..ma se sbalit a byt mu nechat? To nemyslím vážně, ze?
Jen je mi toho chlapa líto..bylo by fajn znát i jeho verzi. Ale samozřejmě z právního hlediska ho vyhodit může, o tom žádná, já se nad tím zamýšlela spíš z toho lidského.
@terinka4444 píše:
jako protože ona už s ním nechce být, chce se rozejít, tak se má sbalit z vlastního bytu a odejít a jeho tam nechat? Ty jsi vtipná. A co, že on nechce, sprostě na ní řve, ale odejít nechce. Lidi se rozcházejí. On se evidentně nechce v klidu dohodnout.
No je to jejich věc, ale známe jen jednu verzi..a to, že na ni sprostě řve? Tak v hádkách člověk vypustí z úst lecos, zvlášť, když je zahnaný do kouta. Já bych asi taky nebyla klidná na jeho místě
Asi nechce jít kvůli dětem..prostě říct člověku, se kterým jsem žila a mám s ním děti, sbal se a vypadni, si umím představit jen v případě, že by mě ohrožoval na životě. Ještě, že mám svůj byt a tohle mě nikdy nepotká, neumím si to představit.
@Ellusa píše:
Mám pocit, že zakladatelka psala, že do toho nechce zatím zatahovat rodiče, navíc by si to měli v prvé řadě zkusit vyřešit mezi sebou. Ale jinak ano, pokud s ním nebude možná řeč, tak by měli nastoupit rodiče a dát mu termín k vyklizení.
No aby se zakladatelka nedivila, já znám případ, kdy se rodiče postavili za snachu a vlastního syna vykopli z baráku
I takové věci se stávají..
@Sonarka Takže by si měla dál nechat sprostě nadávat? Nebo má počkat až splní výhrůžky a začne ji týrat fyzicky? Zakladatelka se vztah podle toho co tu čtu snažila zachránit - řešila to 2 roky. Jasně, známe jen jednu verzi, na druhou stranu ale nechápu, proč by si zakladatelka měla vymýšlet. Co by z toho měla? Nepochybně existují lidé, kteří nějakou tu sprostou nadávku neřeší, ale zakladatelka mezi ně evidentně nepatří. A něco jiného je (alespoň podle mě) když člověku jednou v afektu nějaká ta nadávka ujede a něco jiného, když se situace opakuje.
Příspěvek upraven 11.02.16 v 14:37
@Sonarka píše:
No je to jejich věc, ale známe jen jednu verzi..a to, že na ni sprostě řve? Tak v hádkách člověk vypustí z úst lecos, zvlášť, když je zahnaný do kouta. Já bych asi taky nebyla klidná na jeho místěAsi nechce jít kvůli dětem..prostě říct člověku, se kterým jsem žila a mám s ním děti, sbal se a vypadni, si umím představit jen v případě, že by mě ohrožoval na životě. Ještě, že mám svůj byt a tohle mě nikdy nepotká, neumím si to představit.
a co jako? Mně je taky líto ženských, co si chlap najde milenku, opustí je, nedává jim peníze a jim nezbývá na jídlo. Co to s tím má společného? I kdyby verze zněla, že ona ho pošťuchuje a vytáčí do nepříčetnosti, on se snaží ovládat, ale pak už se neovládá a řve na ní sprostě a pak je mu to líto, co to mění na situaci? Budeš žít s někým ve svém bytě, s kým už nemáš společnou řeš, jen dusno, protože proč? On byl upozorněn, že si má najít své bydlení, ani nebyly manželé, v manželství by to tak lehce nešlo, ale jejich rodina neměla právní formu, on bydlí v cizím bytě neoprávněně, to co by někdo neudělal, když nežije v tom dusnu, neznamená, že někdo jiný, kdo to udělá je horší. Právo je na její straně, udělat to může.
@Sonarka píše:
No je to jejich věc, ale známe jen jednu verzi..a to, že na ni sprostě řve? Tak v hádkách člověk vypustí z úst lecos, zvlášť, když je zahnaný do kouta. Já bych asi taky nebyla klidná na jeho místěAsi nechce jít kvůli dětem..prostě říct člověku, se kterým jsem žila a mám s ním děti, sbal se a vypadni, si umím představit jen v případě, že by mě ohrožoval na životě. Ještě, že mám svůj byt a tohle mě nikdy nepotká, neumím si to představit.
přesně
@Sonarka píše:
Jen je mi toho chlapa líto..bylo by fajn znát i jeho verzi. Ale samozřejmě z právního hlediska ho vyhodit může, o tom žádná, já se nad tím zamýšlela spíš z toho lidského.
já též, ale to se tady ne emimi nebere, tady chlap je prostě hned vyvrhel at´udělá cokoli
![]()
@terinka4444 píše:
a co jako? Mně je taky líto ženských, co si chlap najde milenku, opustí je, nedává jim peníze a jim nezbývá na jídlo. Co to s tím má společného? I kdyby verze zněla, že ona ho pošťuchuje a vytáčí do nepříčetnosti, on se snaží ovládat, ale pak už se neovládá a řve na ní sprostě a pak je mu to líto, co to mění na situaci? Budeš žít s někým ve svém bytě, s kým už nemáš společnou řeš, jen dusno, protože proč? On byl upozorněn, že si má najít své bydlení, ani nebyly manželé, v manželství by to tak lehce nešlo, ale jejich rodina neměla právní formu, on bydlí v cizím bytě neoprávněně, to co by někdo neudělal, když nežije v tom dusnu, neznamená, že někdo jiný, kdo to udělá je horší. Právo je na její straně, udělat to může.
ty si to manželskou polívčičku přihraješ na všem ![]()
ale i kdyby byli manželé a byt byl rodičů, tak je to úplně stejné ![]()
@terinka4444 píše:
Tak já chápu, že lidi se rozcházejí, ale zakladatelka nemůže čekat, že když si jednoho dne usmyslí, že ho tam nechce, že si on bez okolků a ochotně sbalí svých 5 švestek a odejde od svých dětí a ještě bude milej a usměvavej
Taky k tomu má asi co říct a není to pro něj jednoduché, já ho chápu. Samozřejmě pokud s ním zakladatelka být nechce, tak s tím on nic bohužel neudělá…a neříkám, že ona je nutně ta špatná, ale vyznělo to tady všelijak, jak to podala..jakoby on byl nějaký obtížný hmyz, kterého je třeba se zbavit, nevím..ale nevidím do toho, jak to mají, já bych mu ještě dala čas, aby to vstřebal.
@Žirafa 69 píše:
Ale děvčeeee, kde jsi byla tak dlouho?? Ráda Tě po takové době vidím!
@Kobliha51 @Venetia @Žirafa 69
Ahoooj holčičky!!!
![]()
No, já poslední měsíce žiju spíš realitou a sem jen občas nakouknu pro obveselení, ale když narazím na obzvlášť vydařený intelektuální výron naší společné favoritky, prostě se neovládnu.
![]()
Na druhou stranu je pravda, že dáma perlí napříč diskuzemi, to by se sem jeden mohl nastěhovat, aby její moudra stíhal tesat do mramoru. ![]()