Partner nechce odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
10.2.16 17:28
@Kobliha51 píše:
I ty jasnovidče!!! :palec:

Krásnějšíplemenovidče :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.2.16 17:29
@pohledzdruhestrany píše:
Ale jo souhlas, jen by měl dostat primereny časový prostor k odchodu a zařízení se pro péči o děti.

no to on dostává, místo řešení sprostě nadává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
10.2.16 17:35
@terinka4444 píše:
no to on dostává, místo řešení sprostě nadává :nevim:

Pro sprostý nadávky chlapa existuje v ženským podání „a pak říkám, co ani tak nemyslím“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.2.16 17:46
Pro sprostý nadávky chlapa existuje v ženským podání „a pak říkám, co ani tak nemyslím“ :D

Nebo spíš: jsem říkala, že chci do bazénu. A manžel, vždyť jsi říkala, ať rozhodnu, že je ti to jedno. No vždyť jo, to znamenalo, že jsem chtěla do bazénu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
10.2.16 17:52
@terinka4444 píše:
Nebo spíš: jsem říkala, že chci do bazénu. A manžel, vždyť jsi říkala, ať rozhodnu, že je ti to jedno. No vždyť jo, to znamenalo, že jsem chtěla do bazénu :mrgreen:

Aneb vyšší dívčí, jak ho dotlačit k tomu, aby vyslovil, co chce, i když to nechce, ale já to chci :mrgreen:

A pořad nechapu, co vy ženský na těch bazénech tak milujete, chápal bych třeba čumění na chlapy, ale ony to milujou i děti, tak nevím. Já na tom brutálně nesnáším ty zdlouhavy procesy, svlikani, odsvlikani, šatny, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
10.2.16 17:56
@brumdinka píše:
přesně avšak zdejší dámy nějak zapomněly, že jsou to taky jeho děti…

A zakl pise, ze by mu snad branila byt s detmi? Jestli o ne partner stoji, muze si zazadat o svereni do pece.

• Citovat
  • Upravit
25123
10.2.16 18:17
@Ejafjatlajokitl píše:
@brumdinka ;) Chlapi „logicky“ uvažující ženské milujou… :*

to jo, ale to cos napsala právě veškerou logiku postrádá a tvé rádoby vtipné komentáře žere tak max. kobliha :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
10.2.16 18:20
@terinka4444 píše:
a co jako? Sprostě jí nadává, bydlí v jejím bytě, kde nemá žádný nárok být. Může chtít být s dětmi horem dolem, na to jaksi ve vztahu musí být dva. Že sprostě řeve na jejich mámu ti ale nevadí, že? Nechť si zařídí své bydlení a bere si tam děti.

hmm a tohle si vyčetla kde, nikde nepsala, že jí sprostě nadává :roll:ani že řve na jejich mámu a já nevim co všechno sis ještě vydedukovalaa..mno klasika zde na emiminu víte o tom h.ovno, ale máte hned jasno :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
10.2.16 18:21
@brko píše:
A zakl pise, ze by mu snad branila byt s detmi? Jestli o ne partner stoji, muze si zazadat o svereni do pece.

zaakladatelka ne, ovšem ostatní přispěvatelky kromě jedné jediné na ně zapomněly však co chlap je jen na to aby dzplodil a když se to nehodí, tka at´vypadne, že :roll: :zed:..prostě absolutně si neuvědomujete, že pro něj je to taky těžký a pro ty děti ani nemluvim…ale na ty nikdo nemyslí… si to představte, že ze dne na den máte odejít a nechat děti partnerovi…najednou se tatínek zbalí a nazdar atd…ale hlavně, že máte hned ve všem jasno… :roll:

Příspěvek upraven 10.02.16 v 18:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.2.16 18:23
Aneb vyšší dívčí, jak ho dotlačit k tomu, aby vyslovil, co chce, i když to nechce, ale já to chci :mrgreen:A pořad nechapu, co vy ženský na těch bazénech tak milujete, chápal bych třeba čumění na chlapy, ale ony to milujou i děti, tak nevím. Já na tom brutálně nesnáším ty zdlouhavy procesy, svlikani, odsvlikani, šatny, atd.

já taky brutálně nesnáším vysvlékání a ještě víc pak to oblékání na čas těch polomokrých těl. A ani extra nemiluju bazén s dětma, myslím, že to tak má většina, jenže děti to zbožňujou, v podstatě nezlobí, plavou, máš je na jednom místě, nikam neběhají, jásají, unaví se, strávíš s nimi čas, uteče to…prostě na zimu ideální aktivita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
10.2.16 18:27
@brumdinka píše:
zaakladatelka ne, ovšem ostatní přispěvatelky kromě jedné jediné na ně zapomněly však co chlap je jen na to aby dzplodil a když se to nehodí, tka at´vypadne, že :roll: :zed:..prostě absolutně si neuvědomujete, že pro něj je to taky těžký a pro ty děti ani nemluvim…ale na ty nikdo nemyslí… si to představte, že ze dne na den máte odejít a nechat děti partnerovi…najednou se tatínek zbalí a nazdar atd…ale hlavně, že máte hned ve všem jasno… :roll:Příspěvek upraven 10.02.16 v 18:23

Cetla jsi diskuzi?

• Citovat
  • Upravit
69235
10.2.16 18:28
@brumdinka píše:
hmm a tohle si vyčetla kde, nikde nepsala, že jí sprostě nadává :roll:ani že řve na jejich mámu a já nevim co všechno sis ještě vydedukovalaa..mno klasika zde na emiminu víte o tom h.ovno, ale máte hned jasno :zed: :mrgreen:
že by třeba tady? Domluva s ním je příšerná. Už spolu nedokážeme normálně mluvit. Po dvou větách to končí nadávkami z jeho strany, za které by se nemusel stydět dlaždič největšího kalibru. Ty ses oháněla dětmi, jak k tomu přijdou děti a já nevím co, že tam má děti, a nechce je opustit, tak jsme ti na to napsala, jestli je tedy v pohodě, že dělá doma dusno a řve na jejich mámu, těch dětí, když už jsi se zaštiťovala dětmi, ne že řve na její mámu. Nic jsme si nevydedukovala, jen na rozdíl od tebe čtu, co zakladatelka píše.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39632
10.2.16 18:34
@Ejafjatlajokitl píše:
@brumdinka ;) Chlapi „logicky“ uvažující ženské milujou… :*

Ale děvčeeee, kde jsi byla tak dlouho?? Ráda Tě po takové době vidím! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39632
10.2.16 18:38
@terinka4444 píše:
a co jako? Sprostě jí nadává, bydlí v jejím bytě, kde nemá žádný nárok být. Může chtít být s dětmi horem dolem, na to jaksi ve vztahu musí být dva. Že sprostě řeve na jejich mámu ti ale nevadí, že? Nechť si zařídí své bydlení a bere si tam děti.
:palec:
@Venetia píše:
Ty mu nikdo nebere, ona se chce domluvit na péči..ale to jde těžko pokud to druha strana bojkotuje
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
10.2.16 19:36

Kolega z práce se taky nemohl zbavit ex přítelkyně, nechtěla pochopit, že už tam není vítána. Nejprve jí to dal na vědomí písemně, ale to nezabralo. Tak zaplatil na jeden měsíc pokoj na ubytovně a všechny věci jí tam vystěhoval. Vyměnil zámky a předal jí jen klíč s adresou. Sice prý to pak bylo psychicky náročné, ale nakonec měl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí