Partner nechce odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3379
10.2.16 11:34

Myslím si, že to vystěhování v podobě písemneho oznámení by měl udělat majitel bytu, což jsou rodiče. Může frajer argumentovat, že zakladatelka na to nemá právo ho vystěhovat, když není majitel. Takže je nutné se připravit i na tuto variantu… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.2.16 11:35
@Sonarka píše:
Asi tak…on zkrátka od vás odejít nechce, je opravdu nutné ho vyhazovat? Podle mě by měl odejít ten, co chce rozchod, on ho nechce, takže mi to vůči němu a dětem přijde nefér..a přesně jak píše zoidberg, představ si to z druhé strany :nevim: Zkuste to ještě nějak v klidu probrat a dohodnout se třeba, že budete zatím žít vedle sebe pod jednou střechou, než to on vstřebá a pochopí. Výměnu zámků bych viděla až jako poslední možnost, asi bych na to neměla srdce, leda, že by mě mlátil nebo tak něco..dej mu čas a nenaléhej, jen mu řekni, že už spolu prostě nejste a časem sám dojde k tomu, že to nemá smysl.

jako protože ona už s ním nechce být, chce se rozejít, tak se má sbalit z vlastního bytu a odejít a jeho tam nechat? Ty jsi vtipná. A co, že on nechce, sprostě na ní řve, ale odejít nechce. Lidi se rozcházejí. On se evidentně nechce v klidu dohodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
10.2.16 11:44
@terinka4444 píše:
jako protože ona už s ním nechce být, chce se rozejít, tak se má sbalit z vlastního bytu a odejít a jeho tam nechat? Ty jsi vtipná. A co, že on nechce, sprostě na ní řve, ale odejít nechce. Lidi se rozcházejí. On se evidentně nechce v klidu dohodnout.

dobře, ale obrať si to…

bydlím (jako žena a matka) s partnerem a dětmi v bytě jeho rodičů, dlouhodobě máme napnutý vztah a on najednou řekl, že mám vypadnout z bytu, opusit děti, chápete to? Mám najednout bejt bez dětí a nevidět je???

Myslím, že ten chlap by tu byl nejnenáviděnější tvor na světě.

Jak říká Zoidberg, nejdřív se jednoznačně dohodnout na péči o děti a pak se hnout z bytu. Ono to vypadá, že ženská je financovaná rodičema a má finančně prst na spoušti a chlap asi prd a ví, že jak odejde, k dětem se jen tak nedostane. A řeči, ať má klidně střídavku, když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.

Příspěvek upraven 10.02.16 v 11:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
10.2.16 11:45

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
10.2.16 12:50
@Ellusa píše:
Napsala bych alespoň mail, kde bych stručně shrnula situaci - rozešla jsem se s tebou z těchto a těchto důvodů, vadí mi tvé chování, vulgarismy atd., naše společné soužití pod jednou střechou je nadále neudržitelné, ale respektuji, že spolu máme děti, nechci tě o ně připravit, takže dohodněme se na úpravě styku s nimi, navrhni, jak si to představuješ, zkusme najít kompromis. A zakončila bych to žádostí o jeho odstěhování v nějaké lhůtě. Aby on viděl, že ho nechceš primárně odstřihnout od dětí, že jsi vstřícná a hledáš řešení, měl to i na papíře, že z něho neuděláš toho, kdo děti opustil, ale současně aby jasně viděl, že to myslíš vážně, a aby se to nějak posunulo.

presne tak… taky bych prestala ztracet cas nejakym dohadovanim a resila to pisemnou formou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.2.16 13:03
@pohledzdruhestrany píše:
dobře, ale obrať si to…

bydlím (jako žena a matka) s partnerem a dětmi v bytě jeho rodičů, dlouhodobě máme napnutý vztah a on najednou řekl, že mám vypadnout z bytu, opusit děti, chápete to? Mám najednout bejt bez dětí a nevidět je???

Jak říká Zoidberg, nejdřív se jednoznačně dohodnout na péči o děti a pak se hnout z bytu. Ono to vypadá, že ženská je financovaná rodičema a má finančně prst na spoušti a chlap asi prd a ví, že jak odejde, k dětem se jen tak nedostane. A řeči, ať má klidně střídavku, když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.

jo, tak konstruktivně začnu hledat byt, protože v tom bytě, co bydlím, nemám co pohledávat právně, a řešit úpravu styku s dětmi. Ona ho nevyhazuje hned, chtěla se domluvit a on sprostě ječí. Prostě má smůlu, z bytu půjde tak jako tak. Ať chce nebo nechce. Pokud to hodlá hrotit do stádia, že bude vyhozen, je to jeho problém. Nemůže přeci zůstat nakvartýrovaný v něčím bytě, když už spolu netvoří pár, protože on chce. Takhle život nefunguje.
Stav po rozchodu a rozvodu nikdy není spravedlivý, nespravedlivý je k chlapům, že přichází povětšinou o denní kontakt s dětmi, na druhou stranu málokdy to hraje ve prospěch ženské, že má peníze a zázemí. Nechci se tu pouštět do genderových debat. On žije v jejím bytě bez jakéhokoliv právního nároku, ona ho tam nechce, on místo nadávání to má řešit. Neřeší, nadává, ona má nárok ho z minuty vykopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.2.16 16:10
@veverka 5 píše:
Stejně si myslím, že on její důvod nepovažuje za tak závažný :think: jinak by sám usoudil, že žít spolu už nelze a odešel by sám :nevim:

Pán většinou neuzná, že by měl opustit společnou domácnost i když má s milenkou pětileté dítě. :zed: :zed: Třeba. Nechtěj po nich něco, čeho nejsou schopni. Šetři je trochu.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
10.2.16 16:18
@Ellusa píše:
Tak já bych mu to netrpěla doživotně. Udělala bych, co jsem napsala, abych projevila vstřícnost, současně aby neměl důvod argumentovat, že jsem ho vyhodila, abych mu zamezila v kontaktu s dětmi - prostě z mé strany jsem učinila maximum, dala mu prostor k dohodě o dětech, najít si bydlení a termín. A pokud by to nevyužil, tak bych ho po uplynutí lhůty upozornila, že to myslím vážně, a aby si do stanoveného data odvezl své osobní věci, že tehdy a tehdy bude vyměněný zámek. Tečka.

Souhlasím.

• Citovat
  • Upravit
10.2.16 16:24
@terinka4444 píše:

Jistě, opustí vlastni byt a ještě by za nej mohla platit nájem a energie, ne? :roll:

dobře, ale obrať si to…

Ale ona souhlasi i se stridavkou, tak jaký braní deti furt?!?
Tady nejde o deti, ale o to, ze on proste byt neopustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.2.16 16:38
@Ellusa píše:
Tak já bych mu to netrpěla doživotně. Udělala bych, co jsem napsala, abych projevila vstřícnost, současně aby neměl důvod argumentovat, že jsem ho vyhodila, abych mu zamezila v kontaktu s dětmi - prostě z mé strany jsem učinila maximum, dala mu prostor k dohodě o dětech, najít si bydlení a termín. A pokud by to nevyužil, tak bych ho po uplynutí lhůty upozornila, že to myslím vážně, a aby si do stanoveného data odvezl své osobní věci, že tehdy a tehdy bude vyměněný zámek. Tečka.

také souhlasím, jen by ho k vystěhování možná měli oficiálně vyzvat majitelé bytu, tj. rodiče…

• Citovat
  • Upravit
21111
10.2.16 16:43
@MilijonDolarBejby píše:
Ale ona souhlasi i se stridavkou, tak jaký braní deti furt?!?
Tady nejde o deti, ale o to, ze on proste byt neopustí.

souhlasí se střídavkou, ale tady na e-miminu, protože si myslí, že by o střídavku neměl zájem, až zjistí, že by to ex dal, něco mi říká, že zásadně obrátí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.2.16 16:55
souhlasí se střídavkou, ale tady na e-miminu, protože si myslí, že by o střídavku neměl zájem, až zjistí, že by to ex dal, něco mi říká, že zásadně obrátí

ani to není důvod, pokud se rozešli a ona už s ním nechce být, aby dál neoprávněně obýval její byt. Prostě se má sebrat, najít si své bydlení a odejít v klidu. Ne sprostě vyřvávat a trůnit v bytě, kde nemá co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.2.16 17:03
souhlasí se střídavkou, ale tady na e-miminu, protože si myslí, že by o střídavku neměl zájem, až zjistí, že by to ex dal, něco mi říká, že zásadně obrátí

Nevím, proč by měla obracet. Pokud je chlap správný otec a dětem se věnuje, žena může být jen ráda, že si péči o děti v klidu rozdělí spravedlivě a nikoli tak, že ona vyžere ty špatné týdny, kdy děti chodí do školy, je třeba se s nimi učit a dělat úkoly a on víkendy, kdy si děti mohou v podstatě dělat, co chtějí. Takhle se o péči podělí spravedlivě a i jí zbyde volný čas pro sebe, nejen jemu.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
10.2.16 17:06

I ty jasnovidče!!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
21111
10.2.16 17:28
@terinka4444 píše:
ani to není důvod, pokud se rozešli a ona už s ním nechce být, aby dál neoprávněně obýval její byt. Prostě se má sebrat, najít si své bydlení a odejít v klidu. Ne sprostě vyřvávat a trůnit v bytě, kde nemá co dělat.

Ale jo souhlas, jen by měl dostat primereny časový prostor k odchodu a zařízení se pro péči o děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí