Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brumdinka píše:
@terinka4444 hmm a že jsou tam děti vám všem evidentně nějak nedochází koukám
a co, jsou rozejití a on nechce opustit její byt, ke kterému nemá žádné právo. Tak co, on se prostě nehne a ona s ním bude dál žít pod jednou střechou, kvůli dětem? Kdyby se s ním šlo domluvit, asi by se domluvila, nemyslíš?
@Anonymní píše:
@brumdinka byt jsem dostala od rodičů před několika lety. Nemám na to papír. Formálně stále patří mým rodičům.
ano, takže pokud nebude domluva, a nepůjde to v klidu, tak on nemá absolutně žádné právo v tom bytě být, takže ano, zabalíš jeho věci, dáš mu je, vyměníš zámky a máš na to právo, on nemá právo se dobývat do toho bytu.
Holky díky za rady. Já do toho ale nechci zatahovat rodiče - to zaprvé (takže žádné stěhování k nim). Za druhé to chci prostě nějak v klidu, aby to neodnesly děti. Už takhle je to na ho…, když se jim rozchází rodiče.
Já ho prostě nepochopím…proč se nezachová jako chlap a neodejde normálně jako dospělý člověk. se chová jak malej parchant. Nebo snad čeká, že se odstěhuju já…a všechno mu nechám ![]()
Asi mu zkusím vyhrožovat, že pokud nepůjde do měsíce dobrovolně a v klidu, tak fakt vyměním zámky a zabalím mu sama. Jen nevím, jestli bych to opravdu dokázala…
Odlifruj deti na vikend k rodicum nebo nekam na hlidani aby u toho nebyly a zacni jednat.
@Anonymní píše:
Asi mu zkusím vyhrožovat, že pokud nepůjde do měsíce dobrovolně a v klidu, tak fakt vyměním zámky a zabalím mu sama. Jen nevím, jestli bych to opravdu dokázala…
On chce zůstat s tebou a dětmi a nebo jen prostě nemá kam jít? Chápe vůbec, že končíte? To bývá někdy ten zádrhel. Pokusila bych se napřed s ním domluvit, aby si dal termín sám. Pokud toho není schopen, dej mu termín ty. A možná se bez pomoci rodičů neobejdeš.
@Kobliha51 já vůbec nevím, co chce. kdyby chtěl, měl by kam jít. jenže to by právě musel chtít. mě taky napadlo, že mu to ještě nedošlo, že už je definitivní rozchod.
Domluva s ním je příšerná. Už spolu nedokážeme normálně mluvit. Po dvou větách to končí nadávkami z jeho strany, za které by se nemusel stydět dlaždič největšího kalibru.
Proto kdyby už konečně odešel, by se vyčistil vzduch a mohli bychom se konečně domluvit třeba na péči o děti atd…
@Anonymní píše:
@Kobliha51 já vůbec nevím, co chce. kdyby chtěl, měl by kam jít. jenže to by právě musel chtít. mě taky napadlo, že mu to ještě nedošlo, že už je definitivní rozchod.
Domluva s ním je příšerná. Už spolu nedokážeme normálně mluvit. Po dvou větách to končí nadávkami z jeho strany, za které by se nemusel stydět dlaždič největšího kalibru.
Proto kdyby už konečně odešel, by se vyčistil vzduch a mohli bychom se konečně domluvit třeba na péči o děti atd…
Me to prijde tak, ze ty ses s nim rozesla, ale on s tebou ne. Jaky ma vztah k detem, stara se o ne? Treba si nedokaze predstavit, ze by mel bydlet bez nich.
@tronelka píše:
Me to prijde tak, ze ty ses s nim rozesla, ale on s tebou ne. Jaky ma vztah k detem, stara se o ne? Treba si nedokaze predstavit, ze by mel bydlet bez nich.
přesně avšak zdejší dámy nějak zapomněly, že jsou to taky jeho děti…
@tronelka jako péče je převážně na mě. Ale když je potřeba, dokázal by se postarat. Upřímně ale nevím, kdy naposled je vzal někam ven sám…
@brumdinka ale já mu přeci nechci brát děti. jsem i pro střídavou péči, kdyby o to stál on a děti. Kdyby chtěl, může se s nimi vídat třeba každý den. tady jde jen o domluvu. Není ochotný se na čemkoliv domluvit. ale já ho už prostě nechci mít v bytě, sbírat jeho poházenej bordel a poslouchat jeho věčný kecy, nadávky, připomínky apod.
Evidentně vázne komunikace, prostě se zkuste domluvit jak to bude s dětma, jak s majetkem a prostě jasnej termín, kdy se odstěhuje…
@brumdinka píše:
přesně avšak zdejší dámy nějak zapomněly, že jsou to taky jeho děti…
@Ejafjatlajokitl ty neumíš číst nebo co
tohle je klasická „ženská“ logika, nic takovýho jsem nenapsala
, ale ty už si vymejšlíš scénáře… fakt díky bohu, že nejsem chlap..žít s něčim takovym, tak si radši hodim rovnou ruskou ruletu ![]()