Partner nechce odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106121
10.2.16 09:54
@Venetia píše:
Ten byt je její respektive rodičů..ma se sbalit a byt mu nechat? To nemyslís vážně, ze?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
10.2.16 09:57
:potlesk: :potlesk: Souhlasím :kytka: pro něj to taky není jednoduché opustit své děti :(
@Sonarka píše:
Asi tak…on zkrátka od vás odejít nechce, je opravdu nutné ho vyhazovat? Podle mě by měl odejít ten, co chce rozchod, on ho nechce, takže mi to vůči němu a dětem přijde nefér..a přesně jak píše zoidberg, představ si to z druhé strany :nevim: Zkuste to ještě nějak v klidu probrat a dohodnout se třeba, že budete zatím žít vedle sebe pod jednou střechou, než to on vstřebá a pochopí. Výměnu zámků bych viděla až jako poslední možnost, asi bych na to neměla srdce, leda, že by mě mlátil nebo tak něco..dej mu čas a nenaléhej, jen mu řekni, že už spolu prostě nejste a časem sám dojde k tomu, že to nemá smysl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106121
10.2.16 10:01
@veverka 5 píše: :potlesk: :potlesk: Souhlasím :kytka: pro něj to taky není jednoduché opustit své děti :(

prave proto, by se mel snazit co nejlepe dohodnout a ne to delat jeste horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
10.2.16 10:05
@Venetia píše:
prave proto, by se mel snazit co nejlepe dohodnout a ne to delat jeste horsi

Možná mu někdo poradil, že úplně nejhorší je opustit společnou domácnost s dětmi. Pak si zadělává na problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106121
10.2.16 10:12
@zoidberg píše:
Možná mu někdo poradil, že úplně nejhorší je opustit společnou domácnost s dětmi. Pak si zadělává na problémy.

to je mozne..ale jak to spravne vyresit, prece tam nemuze po rozchodu zustat vecne… asi nejaky poradce, ktery by mu to vysvetlil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
10.2.16 10:18
@Venetia píše:
to je mozne..ale jak to spravne vyresit, prece tam nemuze po rozchodu zustat vecne… asi nejaky poradce, ktery by mu to vysvetlil?

Naprosto jednoduše, nejdříve vyřešit péči o děti a pak už bude o problém míň. Já pána neznám, třeba se pletu a drží se doma z jiných důvodů, ale já bych od dětí nikdy neodešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
10.2.16 10:19

Byt je psaný na rodiče. Oni by museli napsat, že se má vystěhovat. Nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106121
10.2.16 10:26
@zoidberg píše:
Naprosto jednoduše, nejdříve vyřešit péči o děti a pak už bude o problém míň. Já pána neznám, třeba se pletu a drží se doma z jiných důvodů, ale já bych od dětí nikdy neodešel.

aha.. asi mas pravdu, jak se to resi u nesezdanych paru?
Hodne asi zalezi na velikosti bytu, jestli se da nejak prerozdelit do doby, nez se odstehuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
10.2.16 10:27

Pokud mu zakladatelka předhazuje, že by měl opustit byt aniž by si sám uvědomoval důvod, nedivím se, že upustí i sprosté slovo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106121
10.2.16 10:30
@veverka 5 píše:
Pokud mu zakladatelka předhazuje, že by měl opustit byt aniž by si sám uvědomoval důvod, nedivím se, že upustí i sprosté slovo :nevim:

tak jestli se rozesli, tak mu asi duvod rekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
10.2.16 10:32
Doufejme :kytka:
@Venetia píše:
tak jestli se rozesli, tak mu asi duvod rekla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
10.2.16 10:41

Stejně si myslím, že on její důvod nepovažuje za tak závažný :think: jinak by sám usoudil, že žít spolu už nelze a odešel by sám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106121
10.2.16 10:42
@veverka 5 píše:
Stejně si myslím, že on její důvod nepovažuje za tak závažný :think: jinak by sám usoudil, že žít spolu už nelze a odešel by sám :nevim:

To uz je, ale ciste jeho problem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.2.16 10:53

Pokud je byt rodičů, podle mého by mu měli napsat, aby se vystěhoval, oni. Prostě bych mu napsala být jimi (doporučeně s dodejkou), že vzhledem např. k hrubému chování k jejich dceři (nebo i bez udání důvodu) mu sdělují, že už mu nadále nedovolují přebývat v jejich bytě a ať se vystěhuje do tehdy a tehdy. Poté že budou vyměněny zámky. Zároveň s tím bych podala návrh na soud o svěření dětí do péče (případně střídavku, pokud bude mít zájem) a výživné.

• Citovat
  • Upravit
106121
10.2.16 10:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení