Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsi asistent pedagoga, ne osobní asistent dítěte. Syn " má" Ap ale ta pomáhá i jiným dětem, které to potřebují.
Jsi asistent pro celou třídu, myslíš že Ti zvýší plat 30 krát? ![]()
@Tojsemja3 píše:
Jsi asistent pro celou třídu, myslíš že Ti zvýší plat 30 krát?
To je tak, když asistent pedagoga potřebuje svého asistenta. ![]()
@Tojsemja3 píše:
Jsi asistent pro celou třídu, myslíš že Ti zvýší plat 30 krát?
to by byla pecka, bych rano chodila osobne vyzvedavat lenochy z domova ![]()
@matkabagristy píše:
to by byla pecka, bych rano chodila osobne vyzvedavat lenochy z domova
Kdyz jsem mela kombinaci uvazku AP a SA. Tak jsem nekolikrat letela pro ospalce domu a budila ho zvonkem. Vsichni nasackovani v buse, ze jedeme plavat a jedno dite opakovane chybelo. Bydlelo nejbliz skole.
@Kelsey píše:
Kdyz jsem mela kombinaci uvazku AP a SA. Tak jsem nekolikrat letela pro ospalce domu a budila ho zvonkem. Vsichni nasackovani v buse, ze jedeme plavat a jedno dite opakovane chybelo. Bydlelo nejbliz skole.
pamatuju reditele, co tesne pred 8 nasedl do sveho auta a objizdel zaskolaky. Ja jsem kolkrat rada, kdyz ti, co se ucit nechteji, nedorazi. Ale kdybych si mohla nasobne zvysit prijem za kazde decko, co do skoly dorazi, stojim u zvonku prvni ![]()
Zdravím, prosím jak je to se sdíleným asistentem pedagoga. Nyní mám jedno dítě se stupněm 3 AP 20 hod týdně, od příštího týdne mi přibude další dítě se st. 3 také 20 hod týdně ( z PPP doporučení sdíleného asistenta). Logicky mi vyplívá, že stále trvá úvazek 20 hod, týdně ale pokud bude škola dostávat peníze i na toto druhé dítě, mohla bych dostat za práci s dvěma dětmi přidáno… Nebo se mýlím??? Děkuji za fundovanou odpověď.
@HK2311 píše: Více
Mýlíš. Oni ty další peníze nedostanou, protože už jeden plat máš a jen ti přidají dítě. Můžeš mít až čtyři, i když je to tam podle toho, jaké mají PO. Zase pokud jedno dítě odejde, je tam druhé, přes kterého asistence poběží.
@vokishka píše: Více
Ano, to je ta výhoda. A ještě mě napadá, že by ředitel nebo ředitelka mohla zavolat do poradny a zkusit se domluvit, jestli by na základě toho, že je o dítě víc, nezvýšili o něco úvazek. Mně to takto na dvou školách vymohli.
@Anonymní píše: Více
Tak zkusit to můžou, ale ted se docela šetří, takže nevím, jestli to bude mít úspěch.
Ahoj, jsem asistent pedagoga, mám na starosti jedni dite, teď mi bylo řečeno, že budu mít ještě jednoho chlapečka, jako sdílený asistent, mám nárok na vyšší plat nebo stejný, jako u jednoho dítěte? Děkuji