Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mě by zajímalo co by jste dělali kdyby to bylo doopravdy taky by jste se tomu jak koukám smály.
A @unuděná a inteligentní tu není nikdo inteligentní lidí jsou mezi náma jen 5%
@Sovička 00 píše:
Mě by zajímalo co by jste dělali kdyby to bylo doopravdy taky by jste se tomu jak koukám smály.
Mnooo…kdybys ten dotaz položila takhle: „co byste dělaly, kdyby to byla pravda“? tak neřeknu. Ale ty sis zjevně někde přečetla jen nadpis nějakého článku a děláš tu paniku
A ano, věřím, že v kruzích, kde se pohybuješ, je jen 5 % inteligentních lidí
![]()
@Sovička 00 píše:
Koukám tobě ta inteligence chybí už od narození. ![]()
@unuděná no pohybuji se ponejvíc tady takže ano máš pravdu tady je jen 5% inteligentní lidí
a přečetla jsem si celý příspěvek který na seznamu napsaly kdyby sis četla celou diskusi tak pochopíš že jsem si dělala srandu ale v pohodě měla jsem to napsat přímo do mého příspěvku.
@unuděná píše:
Mnooo…kdybys ten dotaz položila takhle: „co byste dělaly, kdyby to byla pravda“? tak neřeknu. Ale ty sis zjevně někde přečetla jen nadpis nějakého článku a děláš tu panikuA ano, věřím, že v kruzích, kde se pohybuješ, je jen 5 % inteligentních lidí
![]()
Vždyť je to troll.
@Sovička 00 píše:
@topazio tady inteligence chybí každému
Tak co sem chodíš, když tu není nikdo inteligentní. ![]()
@Sovička 00 píše:
@unuděná no pohybuji se ponejvíc tady takže ano máš pravdu tady je jen 5% inteligentní lidí![]()
a přečetla jsem si celý příspěvek který na seznamu napsaly kdyby sis četla celou diskusi tak pochopíš že jsem si dělala srandu ale v pohodě měla jsem to napsat přímo do mého příspěvku.
Ahááá, jasně, ona to byla celá jenom prča! Tak to jo, to já neinteligentka nepochopila
IRONIE kdyby ti to nedošlo
@Sovička 00 píše:
@unuděná no pohybuji se ponejvíc tady takže ano máš pravdu tady je jen 5% inteligentní lidí![]()
A kde přesně sis delala tu srandu? Asi mám jiný smysl pro humor ![]()
@topazio píše:
Vždyť je to troll.
Myslím, že někdy už toho trolla moc chceme vidět, abychom si nemuseli připustit, že je dotyčná prostě jen úplně vymletá.
@unuděná píše: Škoda, že nikdo neocitoval původní příspěvek. @admin troll?
Stačí si přečíst dotazy od ní, sama moc inteligence nepobrala.
A @Sovička 00 už máš práci? Minule ses tu ptala na podporu. Asi se nudíš. Běž radši hledat práci.
Dobrý deň,
zakladateľka mi ako troll na základe jej ostatných príspevkov nepripadá.
Chcem Vás poprosiť, aby tu nedošlo k žiadnemu urážaniu, vzhľadom na príspevky o inteligencii ![]()
Ďakujem,
Kristína ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat