Asteroid 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
370
12.5.21 10:30

Mě by zajímalo co by jste dělali kdyby to bylo doopravdy taky by jste se tomu jak koukám smály.
A @unuděná a inteligentní tu není nikdo inteligentní lidí jsou mezi náma jen 5%

• načítám...
53190
12.5.21 10:32
@Sovička 00 píše:
Mě by zajímalo co by jste dělali kdyby to bylo doopravdy taky by jste se tomu jak koukám smály.
A @unuděná a inteligentní tu není nikdo inteligentní lidí jsou mezi náma jen 5%

Mnooo…kdybys ten dotaz položila takhle: „co byste dělaly, kdyby to byla pravda“? tak neřeknu. Ale ty sis zjevně někde přečetla jen nadpis nějakého článku a děláš tu paniku :P A ano, věřím, že v kruzích, kde se pohybuješ, je jen 5 % inteligentních lidí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
56505
12.5.21 10:36
@Sovička 00 píše:
A @unuděná a inteligentní tu není nikdo inteligentní lidí jsou mezi náma jen 5%

Koukám tobě ta inteligence chybí už od narození. :zed:

• načítám...
370
12.5.21 10:37

@unuděná no pohybuji se ponejvíc tady takže ano máš pravdu tady je jen 5% inteligentní lidí :mrgreen: :mrgreen: a přečetla jsem si celý příspěvek který na seznamu napsaly kdyby sis četla celou diskusi tak pochopíš že jsem si dělala srandu ale v pohodě měla jsem to napsat přímo do mého příspěvku.

• načítám...
56505
@unuděná píše:
Mnooo…kdybys ten dotaz položila takhle: „co byste dělaly, kdyby to byla pravda“? tak neřeknu. Ale ty sis zjevně někde přečetla jen nadpis nějakého článku a děláš tu paniku :P A ano, věřím, že v kruzích, kde se pohybuješ, je jen 5 % inteligentních lidí :mrgreen: :mrgreen:

Vždyť je to troll.

• načítám...
370

@topazio tady inteligence chybí každému

• načítám...
370
12.5.21 10:38

@topazio pecka od první chvíle co tu jsem jsem po prvé troll :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
56505
12.5.21 10:39
@Sovička 00 píše:
@topazio tady inteligence chybí každému

Tak co sem chodíš, když tu není nikdo inteligentní. :mrgreen:

• načítám...
53190
12.5.21 10:40
@Sovička 00 píše:
@unuděná no pohybuji se ponejvíc tady takže ano máš pravdu tady je jen 5% inteligentní lidí :mrgreen: :mrgreen: a přečetla jsem si celý příspěvek který na seznamu napsaly kdyby sis četla celou diskusi tak pochopíš že jsem si dělala srandu ale v pohodě měla jsem to napsat přímo do mého příspěvku.

Ahááá, jasně, ona to byla celá jenom prča! Tak to jo, to já neinteligentka nepochopila :roll: :roll: :pankac: IRONIE kdyby ti to nedošlo

• načítám...
53190
12.5.21 10:41

Škoda, že nikdo neocitoval původní příspěvek. @admin troll?

• načítám...
37131
12.5.21 10:42
@Sovička 00 píše:

A kde přesně sis delala tu srandu? Asi mám jiný smysl pro humor :think:

• načítám...
370
12.5.21 10:43

@topazio vadí to každý sem chodí tak proč nemůžu já :mrgreen:

• načítám...
6116
12.5.21 10:46
@topazio píše:
Vždyť je to troll.

Myslím, že někdy už toho trolla moc chceme vidět, abychom si nemuseli připustit, že je dotyčná prostě jen úplně vymletá.

• načítám...
56505
12.5.21 10:46
@unuděná píše: Škoda, že nikdo neocitoval původní příspěvek. @admin troll?

Stačí si přečíst dotazy od ní, sama moc inteligence nepobrala.
A @Sovička 00 už máš práci? Minule ses tu ptala na podporu. Asi se nudíš. Běž radši hledat práci.

• načítám...
20837
12.5.21 10:57

Dobrý deň,

zakladateľka mi ako troll na základe jej ostatných príspevkov nepripadá.
Chcem Vás poprosiť, aby tu nedošlo k žiadnemu urážaniu, vzhľadom na príspevky o inteligencii :kytka:

Ďakujem,
Kristína :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová