Astma a kojení

809
29.7.20 10:01

Astma a kojeni

Ahooj vsichni, omlouvam se, podobne tema uz jsem videla, ale nenasla jsem tam vse, co jsem potrebovala :? mam dvoumesicniho syna, plne kojeneho a mam astma, vadi mi pyl :zed: pouzivam inhalator ventolin, mel by byt relativne bezpecny pri beznem uzivani, ale treba dnes v noci jsem ho musela pouzit xkrat, urcite vickrat nez je v beznem davkovani :,( nedalo se jinak. Nevite z vlastni zkusenosti jak moc je to bezpecne? A zda je neco silnejsiho, co se muze pouzivat behem kojeni? To uz asi ne ze? Bezne mivam astma tak tyden v roce, ted uz je to treti tyden, ale vetsinou si dam jen na noc jeden vdech, coz je asi v poho. Zavolala bych alergologovi, ale uz ma 14 dnu dovcu a bude v ordinaci az v pondeli :(

A dalsi otazka- netusite jak tomu predchazet? Nebo neco na prirodni bazi co by mohlo pomoct? Bojim se do sebe valit tohle, kdyz kojim. Predem moc diky za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56114
29.7.20 10:12

Muzes leky na astma I u kojeni. mam 2 deti kojene s astma a vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
29.7.20 10:12

A co beres pravidelne na astma? Nechtelo by to upravit lecbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
29.7.20 10:16

@mag beru jen ventolin, lecbu by to asi upravit chtelo, jak bude alergolog v ordinaci, tak to budu resit. Ale na druhou stranu uz sklizi obili za nasi zahradou-to mi vadi nejvic, snad to bude uz behem par dnu klidnejsi.. fakt se mi to ted s kojenim strasne zhorsilo :(

@jkra dekuji za odpoved, jsem klidnejsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
29.7.20 10:21

@Staniii Určitě se poraď s alergologem, aby ti upravil medikaci a nebo řekl, co si máš při potížích brát. Mně třeba Ventolin ani nepsala a mám ho opravdu jen při velkých potížích. Jinak mám lék s budesonidem. Ty se prý můžou jak v těhotenství, tak v kojení. A dají se upravovat dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56114
29.7.20 10:29
@Staniii píše:
@mag beru jen ventolin, lecbu by to asi upravit chtelo, jak bude alergolog v ordinaci, tak to budu resit. Ale na druhou stranu uz sklizi obili za nasi zahradou-to mi vadi nejvic, snad to bude uz behem par dnu klidnejsi.. fakt se mi to ted s kojenim strasne zhorsilo :(@jkra dekuji za odpoved, jsem klidnejsi :palec:

tak jeste prasky na potlaceni projevu- na sennou rymu a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
29.7.20 13:36

@Staniii me v tehotenstvi a pri kojeni vymenil Dr Ventolin za Berodual. V cervnu jsem ho musela pouzivat treba 5× denne, tak jsem dostala Airflusan pro deti :mrgreen: Davka mi v pohode staci a uz nemam zadne potize :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová