Postel od mateřského mléka

Anonymní
28.7.20 07:27

Postel od mateřského mléka

Jak často perete povlaky na matrace a peřiny pokud se vám na něj dostate z prsu mléko? První jsem prala hned, ale za poslední měsíc se mi to stalo třikrát tak mi to přijde zbytečné, kazí se nějak to mléko? Nebo perete běžně třeba po půl roce? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30975
28.7.20 07:34

Ne, neperu hned ani neperu lozni pradlo po pul roce. Peru v nasem obvuklem intervalu, cca 1× za 14 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
28.7.20 07:36

Já měla pod prostěradlem nepropustnou podložku, protože obě děti spaly se mnou. Takže jsem povlak z matrace prát nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.7.20 07:46

Fuj to je vtip že jo? To jako vážně peres lůžkoviny po půl roce? :poblion: My teda chodíme do ložnice, a do postele umyty a čistý. Ale v lete prevlikam klidně každý týden až 14 dní. A ano, všechno jsem prala hned, vždyť to mlíko smrdí. Pak jsem si pod sebe dávala podložky a ručníky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.20 07:49

@Cuddy nemyslím ložní prádlo, psala jsem povlak na matrace a peřinu :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.20 07:51

@mackA159 tady zase někdo neumí číst :zed:

• Citovat
  • Upravit
7674
28.7.20 07:54
@Anonymní píše:
@Cuddy nemyslím ložní prádlo, psala jsem povlak na matrace a peřinu :palec:

co je to povlak na peřinu??? To není povlečení? Ono se na peřinu dává ještě něco? A na matraci mám z ikea chránič matrace za 350Kč, je ještě pod prostěradlem, takže matrace je chráněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189

Měla jsem chrániče matrace- původně kupovane, kdyby se pocuralo dítě. Pak jsme byla rada, ze je mám, kvůli mliku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905

Tak buď jste prase a nebo nejste. Podle toho si nastavte intervaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
28.7.20 07:55

@Veru1987 Povlak na maraci - jedna věc, peřina - druhá věc. Jakoze celá perina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
28.7.20 08:06
@Aries6 píše:
@Veru1987 Povlak na maraci - jedna věc, peřina - druhá věc. Jakoze celá perina.

Ahaaa už chápu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
28.7.20 08:07
@Cenarius píše:
Tak buď jste prase a nebo nejste. Podle toho si nastavte intervaly.

To si myslím, že je správná rada. Jako neříkám něco neopajcnout, ale nastavovat si intervaly praní obalů matrací podle sousedky, to je fakt zbytečný. Mám chránič matrace a určitě to je lepší než komplikovaně svlékat matraci dohola :palec: Intervaly netuším, ale každý měsíc to neperu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.7.20 08:08
@Anonymní píše:
@Cuddy nemyslím ložní prádlo, psala jsem povlak na matrace a peřinu :palec:

A co je jako povlak na matraci a peřinu? Lůžkovina ;) ještě měním povlak na polštář. Nevím co jinyho bych v posteli měla měnit.

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
28.7.20 08:14
@mackA159 píše:
A co je jako povlak na matraci a peřinu? Lůžkovina ;) ještě měním povlak na polštář. Nevím co jinyho bych v posteli měla měnit.

To, ze nevis, ze matrace, polstar a perina muzou byt v povlaku, na ktery se davaji luzkoviny, neznamena, ze to neexistuje a ze se to nepere.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
28.7.20 08:17
@Yorkmut píše:
To, ze nevis, ze matrace, polstar a perina muzou byt v povlaku, na ktery se davaji luzkoviny, neznamena, ze to neexistuje a ze se to nepere.

To nic nemění na tom že je zakladatelka zřejmě dobytek. Pokud ji teče mlíko, tak to proteče všechno, i včetně těch všech povlaku. A zřejmě ji přijde v pořádku to měnit jednou za půl roku ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová