Bublinkovy limonády a kojení

3
28.7.20 21:08

Bublinkovy limonády a kojení

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda některá pila bublinkový limonády, když jste kojila. Můj malej má 7 měsíců a zatím jsem nevypila ani sklenku bublinek, tak nevím no. Děkuji za odpověďi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
elibro
28.7.20 21:12

A proč ne? Teda ano, některé děti mají kolíků i z toho, že dýcháš teplý vzduch, nadneseně řečeno, ale tak to jsou extrémy… Pila jsem normálně sodovky apod., upřímně mě ani nenapadlo to řešit.

• Citovat
  • Upravit
2271
28.7.20 21:21

A cemu by to mělo vadit? Myslíš, ze se ty bublinky dostanou z tveho žaludku do mleka? Jak by to udelaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
28.7.20 21:26

Zkus to a uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35860
28.7.20 21:57

Já mám asi citlivý miminko, mě připadá že když jsem nafoukla já tak i on víc prdi. Ale já nepiju bublinky ani normálně, teď jsem si vyjmecne dala a fakt mě připadalo, že to na něj mělo trochu vliv, víc prděl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.7.20 22:54

Tak ja si v 7 mesicich maleho dala bezinkovy birell a skoncili jsme na pohotovosti, jak mu bylo spatne chudackovi. Nejradsi bych si nafackovala. Tam se dostava do mleka ten chinin( látka pro tvorbu bublinek) a ten pak dela miminkum paseku :think: takze zkusit fakt pomalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
28.7.20 23:04
@Chumchalice píše:
Tak ja si v 7 mesicich maleho dala bezinkovy birell a skoncili jsme na pohotovosti, jak mu bylo spatne chudackovi. Nejradsi bych si nafackovala. Tam se dostava do mleka ten chinin( látka pro tvorbu bublinek) a ten pak dela miminkum paseku :think: takze zkusit fakt pomalu

Kde je chinin? :think:
Jak to tvoří bubliny?
Bubliny tvoří CO2, musí být v přetlaku ( tlaková lahev). Ze žaludku se v plynné podobě do těla CO2 nevstřebává ( udělalo by to vzduchovou embolii a byla bys mrtvá dřív ty, než bys miminp stihla nakojit). Rozpouští se do krve. A pak vydechuješ. neexistuje mechanismus, jak ho v mléku opět dostat do plynnépodoby, leda by jsi měla v kozách kompresory. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová