Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
co na to rika atrologie…kdyby tihle dva spolu nemeli byt nebyli by,protoze stir a vodnar jsou prave opaky a jsou mezi nima obrovkse rozdily a problemy. Muj bratr vodnar ma stirku a je to jednou dolu a jednou nahoru. Docela tezka volba,ale kdyz se oba snazi byt spolu mohou. Ostate jako vsechny znameni.
Maly kozoroh je podle me taky zazitek
co je znam a je jich dost tak jsou velci individualiste uz v detstvi .
No nevim, jsem beran
a nasi rikali, ze jsem byla sice jako mala eldeemka (nase domaci oznaceni pro divochy), ale zase jinak jsem byla skvela, sikovna, samostatna, mamca si treba chvalila, ze narozdil od brachy - ryba, jsem si uz v prvni tride vse zarizovala sama, kupovala stravenky, delala ukoly apod.
Ted mam dite pannu a kdyz jsme byli u nasich, tak tata pronesl, „Tys byla hrozna, ale tohle dite je jeste horsi.“
Takze znameni zas tak nerozhoduje.
Jinak znam vahu jen jednu a ta je naprosto nesamostatna a nezodpovedna, takze jsem se cele tehu modlila, aby to prcek stihnul v panne (bylo to taktak, je 22.9.
)
Jinak nevim, co jsi ty, ale myslim, ze je lepsi beran dite a treba vodnar matka nez naopak, mne osobne treba ryby vzdycky desne vytacely, tak tohle a blizence jsem teda nechtela.
Tak já jsem Vodnář a to co se tady o malých vodnářích psalo, fakt sedí, a to mám ac. Váhy. Teď čekáme mimi - Střelce, tak doufám, že si s ním budu rozumět. Hlavně ať to stihne v termínu - kozoroh by byl, myslím, horší (aspoň pro mě, manžel je býk, ten by byl v poho) na a se Štíry jsem na tom odjakživa dost špatně, zatím jsem nepotkala ani jednoho, co by mi sedl.
Tak nevím. Máte někdo zkušenost s malým Střelcem? ![]()
margesimpson píše:EnkaL píše:rak a stir mi prijde super kombinace, i kdyz tygr a buvol jsou dost odlisni. jinak ta cinska znameni jsou vlastne paralelni s evropskymi, teda chci rict ze vlastne odpovidaji vlastnostem evropskych. jenom cinani to maji vymakanejsi a maji zasvecene jednotlivym znamenim i roky, kdezto evropani jen mesice a hodiny (ascendent). tygr odpovida svymi vlastnostmi vodnari a buvol kozorohovi. pes odpovida vaze. vase detatko bude asi opravdovy klidny zlaticko;) zatimco nas beran…
ja se o astrologii zajimam ale jen ze zvedavosti a s pridanim numerologie a cinskeho horoskopu… ja jsem rak (tygr), manzel stir (buvol), prcek panna (pes)… kdyz jsem delala profil sobe a manzelovi tak to docela sedelo tak uvidime jak se vyvrbi prcekale stejne se tesim;)
kdyz se tak na nej podivam tak je to spis takovy ukriceny dablik
jinak s manzelem si skvele rozumime ![]()
nat píše:
no super diskuzeneco pro me vodnare
hehehe
K tem vaham…myslim ze jako deti jsou spise kam je po:,–(is tam je najdes a nejsou moc prubojne, delaji jim spatne rozmisky jakehokoliv druhu a vsecko jim dlouho trva.....protoze nez se pro neco rozhodnou ubehne den
toz tak. natstale to jejich pro a proti. Taky jsou velci diplomate a taktici. No a zalezi na ascendetnu.Znam jednu vahu ve lvu a to je hodne ambiciozni clovek
Hahaha
No tak já jsem váha a mám doma váhu. Klidné dítko? Kterému něco dlouho trvá?
No tak to teda fakt ne. Mám doma vyloženě draka. Jediné co má z vah, je jeho roztomilý úsměv, kterým každého zblbne a dělá si svou roztomilostí z lidí kolem sebe „otroky“, kteří mu snesou modré z nebe
Jinak je to sluníčko, ale rozhodně ne klidné a tiché dítě ![]()
no vzdycky je to tak co clovek to original.Ale vcelku budou vlastnosti lidi narozenych ve stejnych znamenich charakteristicke.Zalezi na mnoha aspektech nejen na ascendentu a planetach,take na vychove.
add vodnar versus stir- mam to tak ze pokud si daneho cloveka potkam v zivote sama a je stir vychazime spolu. Ale pokud jsem nucena ne vlastnim pricinenim se s nim stykat - treba rodina,partnerky kamaradu atd…je to katastrofa. Ale to si rikaji i oni o vodnarich ![]()
Dite Beran je vzhledem k vodnari lepsi nez byt vodnar a mit matku berana. Ale v podstate mam beranky rada,jsou zivi a neznicitelni a porad plni energie a veselosti
nekdy me fascinuji svou detskou naivitou ,ale mam je kolem sebe a vychazime spolu slusne.
Co se tyce rybek,ty jsem taky nechtela - nic proti nim!! Ani stira - jedine koho bych dala je ten racek. Teda si aspon myslim
proste ta voda je na me jako to na vzduch moc a moc mokra ![]()
No a dite strelec - to bude jizda
zvidave neposedne klubko- Ale bude milovat pravdu a spolecnost a hlavne akci! A vsecko bude strilet od pasu,zmeny nalad a podobne. Je s nima velka legrace.
add vahy - zkus kouknout na
http://stary.astromat.cz/index.php?… ,docela by me zajimalo co ta tvoje neposedna vaha ma za ascendent.
nat vodnar s ascendentem v kozorozci - rio byk s ascendentem v panne
Nat, tak jsem to zkusila na Adlu - a nenasla jsem tam ani malinko nic, co bych byla schopna pochopit - natoz v jakem je ascendentu ![]()
![]()
![]()
Asi to jsem beznadejny pripad, ze?
L.
ascendnet by mela byt ta prvni planeta uplne vpravo..jak je Dům - úhel - znameni…tak to je ascendent ![]()
ale kdyz mi das adletiny udaje poslu ti horoskop. nat
Zeby strelec? Tedy vaha s ascendentem strelec?
Tyjo, ale ted jsem si chtela spocitat Pepi a zjistila jsem, ze davam Pepinino datum Adlete
Tyjo, ja jsem ale krkavci matka!!!!
Ale stejne je to strelec.
A muze byt byt Pepi rak s ascendeten rak? To je asi spatne, ze?
L.
KOukni sem jsou tu vsecky ascendenty :
http://www.nostradamus.cz/…endentu.html
neni to spatne proc? akorat mas zdvojeneho racka. To znamena ze veskere raci vlastnosti budou pro nej typicke…kdyby mela jiny treba co ja vim ve lvu tak ji ten lev v raci povaze bude ovlivnovat.
jinak ja zas rRiovi furt do horoskopu zadavam misto data narozeni ,termin porodu ktery jsem mela vypocitany ![]()
n.
ahojky:) nat , to o tech vodnarich je pravda, ze nesnasi autority, ja jsem stirka a moc vodnarum nerozumim.hlavne chlapum - to je muj tchan, vodnar, a spis se mu vyhybam pac me nejak prudi. ale kamaradky nebo zname zenske ve vodnari jsou bezproblemove a jako kamaradky dost obetave
k tem vaham detem : ja myslim ze prave u vah je dulezite to, ze ony jsou hodne premyslive a maji velky smysl pro to co je spravne a podle pravidel a spravedlive, a jako deti to jeste proste tak neberou, to prijde az zacnou premyslet, pak se asi zklidni. jako deti muzou byt klidne jeste zivelne
enkal: ja jsem stirka a manzel je ryba, taky vodni znameni a je to prima, rozumime si i beze slov a city se zahrnujem az nam to leze usima ![]()
droping - vsak ja to nemyslim tak vazne ze jsem z ditete beranka nestastna. ja vim moc dobre ze jsou to krasny a samostatny deti a hlavne maji berani obrovsky dobry srdicko;) a jsou to sportovci, manzel uz se tesi jak bude kluka ucit fotbal
jenom holt nase utapnuta ticha domacnost, tu nam beranek asi pekne provetra ![]()
nat taky jsem trochu analfabet v této oblasti, tak mi prosím pomoz
Ta moje váha je narozena 26.9.2004 v19:20 ve Vrchlabí a je to „velká chlap“ jak mi nedávno sdělil ![]()
Tak mi prosím prozraď ten ascendent a proč je jak z divokých vajec ![]()
Biny píše:
nat taky jsem trochu analfabet v této oblasti, tak mi prosím pomozTa moje váha je narozena 26.9.2004 v19:20 ve Vrchlabí a je to „velká chlap“ jak mi nedávno sdělil
Tak mi prosím prozraď ten ascendent a proč je jak z divokých vajec
teda vy holky s tema detma vahama, vy jste mi na:,–(ilil brouka ![]()
tak vahy jsou takovy divosi, kdo by to byl rek ![]()
je fakt ze moje kamaradka ma nejlepsi kamaradku vahu a casto se spolu opiji. a jednou v takovem rozpolozeni si kamoska vzpomnela ze jejich kokrspanel desne pelicha na gauc a oholily mu srst
mozna ze se ty vahy jen nezdaji
margesimpson
to teda jo. S beranem to neni zrovna jednoduche, moje panenky by mohly vypravet (manza i syn).
Ja vim, zes to tak nemyslela, ono at je znameni jakekoliv, tak se vzdycky na ty svoje nenarozene milacky tesime.
nat
hm, ja tomu taky nerozumim, je to asi az pro pokrocilejsi ![]()