Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
margaretsimpson neboj. Váhy jsou okouzlující, tak jim všechny vylomeniny odpustíš.
Ten můj se naučil pohled od koucoura v botách ve Shrekovi a ve svém věku ho už umí důsledně využívat. Jen s tím rozdílem, že oči má modré
Jinak je to „mámino zlatíčko“, „tatínkovo miláček“ a „dědečkův brouček“ … a to jsou jeho slova!!
![]()
Marge , díky za charakteristiku blížence. Tak přesně takto se projevuje naše sluníčko, bude mu 5 měsíců a zdá se mi, že toho ví už víc než já :--) Odmítá setrvat v klidu, v lehu (zatím nemůže sedět) a rád se nosí, aby všechno viděl. Už se moc těším, je úžasný, bystrý, vnitřně cítím, že to pro mne bude velká škola…já su beran a trpělivostí moc neoplývám, malý už teď nerad na něco čeká, trpělivosti se asi budeme učit oba. Ale je to super! Už si chystám nohy, mažu kolena a psychicky se připravuji, abych tomu našemu anděli stačila :--) S blíženci jsem si v životě užila své - mamka, taťka, tchýně a účetní - všechno blíženci a musím říct, že mi dávali všichni čočku! Nejvíc mě teď asi drtí tchýně…prostě znamení je to super, ale pro mne asi osudové, holt si musím dořešit tu jejich snahu řídit :--)))
Biny píše:
margaretsimpson neboj. Váhy jsou okouzlující, tak jim všechny vylomeniny odpustíš.Ten můj se naučil pohled od koucoura v botách ve Shrekovi a ve svém věku ho už umí důsledně využívat. Jen s tím rozdílem, že oči má modré
![]()
Jinak je to „mámino zlatíčko“, „tatínkovo miláček“ a „dědečkův brouček“ … a to jsou jeho slova!!
![]()
kluk ma zdravy sebevedomi
jo. dedeckuv broucek, to mi pripomina pomery v nasi rodine. mam synovce 2 roky stareho,a tchan kterej je jinak strasne neprijemnej clovek, nikdy se neusmeje,a pro svy syny ma jen kritiku a mluvi s nima takovym hrubym zpusobem, pred vnouckem seda na zadek a sisla a plazi se pred nim po zemi…je to hrozny pohled. hodlam tomu v pripade naseho ditete zabranit
Faninka píše:
Marge , díky za charakteristiku blížence. Tak přesně takto se projevuje naše sluníčko, bude mu 5 měsíců a zdá se mi, že toho ví už víc než já :--) Odmítá setrvat v klidu, v lehu (zatím nemůže sedět) a rád se nosí, aby všechno viděl. Už se moc těším, je úžasný, bystrý, vnitřně cítím, že to pro mne bude velká škola…já su beran a trpělivostí moc neoplývám, malý už teď nerad na něco čeká, trpělivosti se asi budeme učit oba. Ale je to super! Už si chystám nohy, mažu kolena a psychicky se připravuji, abych tomu našemu anděli stačila :--) S blíženci jsem si v životě užila své - mamka, taťka, tchýně a účetní - všechno blíženci a musím říct, že mi dávali všichni čočku! Nejvíc mě teď asi drtí tchýně…prostě znamení je to super, ale pro mne asi osudové, holt si musím dořešit tu jejich snahu řídit :--)))
joo, beran matka to je pro blizence pozehnani:) myslim ze vyzaduje spoustu energie, zmen a napadu, a to beran vetsinou ma
Faninko odkud ze jsi? Mam maleho, skoro petimesicniho blizence a jsem beran ![]()
BINY maly ma ascendent v beranovi,takze tim padem na neho ten popis sedi ![]()
Nat to jsme teda rodina, to ti řeknu
Já váha, manžel beran a dítě váha s ascendentem v beranu
No jo a jestě ke všemu geny neumlátíš
Díky za nápovědu ![]()
Tak jsem to spocitala a zjistila, ze jsem tem vaham stejne neunikla, malej je panna ve vahach ![]()
A ja jsem tuplovanej beran, no jestli jsem si to nemyslela ![]()
Ajlili , tý jo…to bychom si mohly alespoň virtuálně (bo my bydlíme toho času na opačném konci republiky a to v Šumperku) sdělovat info o těch našich sluníčkách. Už od dvou měsíců řeším například jak malého zabavit. Bude to znít zvláštně, ale je to tak. Prostě potřebujeme pořád něco dělat a něco sledovat, nejraději má, když dělám opičky (to mi jako správnému šaškovi jde), ovšem doufám, že to na něm nezanechá následky :--))) Jaké je to tvé myšátko? Marge , díky moc za povzbuzující slova! Mívám pochybnosti, bo už teď se mi zdá, že su na malého krátká a to ještě nelezeme a neběháme. Snad mu budu stačit ![]()
Faninko, moje slunicko je zivel od narozeni, porad se mi zda takova trochu napred pred ostatnimi
Musim uznat ze je to strasne hodny miminko - teda kdyz se ji nekdo - ja
venuje, dela opicky, lechta na brisku, placa po prdelce, ale jak se hnu je rev
Jinak vazi 7200g a neni kojena. Uplne nejspokojenejsi je kdyz jdeme s tetkama na kafe a vsichni si ji chovaji, blbnou a opickujou. Kdyz ji chci zabavit, musim snest na jednu hromadu vsechny hracky co jsou doma aby si slecna mohla vybrat. Stejne ma nejradsi ovladac od televize
Dneska jsme poridili penovy puzzle . mame plovocku a po ty to klouze ona uz totiz zkousi lizt a sedat si. Kdyz se me chytne za prsty tak se sama pritahne a chvili i sama sedi. Jinak mi a neurologii kam chodime kvuli priduseni pri porodu rekli ze je velmi ziva az hyperaktivni achjo, co me to ceka
Tak dej vedet jak zvladas paaa
Ahojky holky ![]()
diskuzi jsem jen tak zběžně prolítla (už půjdu spát tak až někdy jindy
)
Nemáte něco pro mimíska Lva? No a ještě je kohout si tak říkám dost dominantní zvířátka
tak jsem zvědavá jak se vyvrbí ![]()
já jsem Rak, podle čínského Had (v rybníce) a manžel je Býk podle čínského Pes (kráčející do hor - alespoň mám ten pocit je ročník 1970) to s těmi horami je dobré protože se i Horák jmenuje
![]()
Lawen_ka: ahoj, prekopiruju ti sem popis ditete-lva z centrum.cz
Toto dítě je velice živé, hravé a sebevědomé. Není dobré ho příliš usměrňovat, potřebuje se neustále rozvíjet a k tomu je nutný obzvlášť velký prostor. Často se tyto děti předvádí a ze všech sil usilují o místo na výslunní. Nedělají to se zlým úmyslem, připadá jim to přirozené, proto by za to neměly být kárané. Ale pozor, je-li dítě Lev příliš rozmazlováno, stává se pro všechny lidi v okolí skutečným tyranem.
Ve škole často poučují své spolužáky a vyvyšují se nad nimi. Tyto děti potřebují být neustále povzbuzovány a chváleny, jedině tak přemůžou svou lenost a nezodpovědnost.
Jestli některé děti prožívají svou pubertu bouřlivě, tak Lev všechny převyšuje. Jeho přátelství i lásky budou hrozně dramatické.
Nebude jednoduché tyto děti zkrotit, ale podaří-li se to, vyrostou z nich mílí, hodní jedinci s obrovským srdcem.
pokud vim tak lvi maji skoro vzdycky umelecke sklony, takze by ho asi zabavilo kresleni, modelovani a takove vecicky. a taky s URCITE rad bude predvadet;)
To, že o někom říkáme, že je např. Beran, znamená, že Slunce v době jeho narození se nacházelo ve znamení Berana. Pak jsou tu další planety, tělesa, citlivé body, stálice aj. které se s největší pravděpodobností nacházejí zase v jiném znamení. Ty mohou působit mnohem silněji, mají např. mezi sebou přesné aspekty a Slunce se tak může dostat do pozadí. Takže Beran už pak nemusí být typický Beran. Stejně důležitý je i tzv. bod Acsendent, a ten může být opět v jiném znamení než Slunce. To jen na upřesnění. Takže maminky, pokud se Vám třeba Váš „Beránek“ vůbec nezdá jako typický Beránek, tak nezoufejte, ve hře je totiž mnohem více faktorů. Něaké obecné popisy ke slunečním znamením jsou velice ošidné a povrchní. Pro sestavení osobního horoskopu je třeba znát nejen co nepřesnější čas narození, ale také místo, kvůli souřadnicím. Pokud máte některá zájem, tak Vám mohu zaslat alespoň graf s Vaším horoskopem, kde celou situaci uvidíte.
Hezký víkend Vám všem.
Anonym má pravdu, nehledě na to, že to, co většinou u druhých lidí vnímáte nejsilněji, je právě Ascendent. Slunce např. u žen vystupuje do popředí až v krizových situacích, kdy „ztrácí zábrany“. Jinak je to taková šedá eminence povahy v pozadí..
Tady si můžete nechat vyplivnout postavení planet při vašem zrození, resp. nativní horoskop - dokonce i s jakýmsi základním výkladem:
http://stary.astromat.cz/index.php?…