Ataky – zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
4.5.26 14:20

Ataky zkušenosti

„Mám panické ataky, beru léky a snažím se fungovat normálně – chodím ven, nepodávám se tomu, ale stejně to na mě občas přijde. Někdy mám stavy, kdy se nemůžu nadechnout a necítím tělo (hlavu, záda). Před měsícem jsem zkusila trávu a od té doby se mi to zhoršilo a přidaly se ataky. Má s tím někdo zkušenost? Co vám pomáhá?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27599
4.5.26 15:13

Jo fet to zhoršuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
4.5.26 15:18

Ty sis dala na ataky trávu? Jako vážně?
Tak to hodně štěstí. Pomůžou antidepresiva (bez trávy, fetu, chlastu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.5.26 16:14
@ka2ka píše: Více

Zkoušela jsem to jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9121
4.5.26 16:40
@Sara980 píše: Více

A proč sis to dala zrovna když máš panickou poruchu? Tráva ataky může vyvolat i u těch, kteří je neměli do té doby, nebo ještě hůř i psychózu.

A chodíš na terapii? KBT se doporučuje na PP. Mně hodně pomohla jak individuální, tak skupinová + AD. Plus změna životního stylu, nepít alkohol, nekouřit a už vůbec ne tráva a jiné drogy. Někdy ataky může vyvolat/zhoršit i kofein, ale na mě to vliv nemělo, kafe jsem pila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2620
4.5.26 20:34

Holka fakt s tímhle si nezahrávej. Znala jsem na brigádě jednu, která měla úzkosti. V tu dobu ještě zdaleka nic fatálního. Byla prostě hodně citlivá duše. Ale věřím, že terapie a možná i nějaká lehčí medikace by ji velmi pomohla a možná úplně ty stavy vyřešila. No jenomže zkusila taky trávu. A to co nastalo bylo vážně o život. Výlety třikrát do týdne záchrankou, silná antidepresiva a nakonec několik týdnů docházela ambulantně každý den na léčení. Takže k tolik k té hrozně neškodné trávě. Fakt jsem tehdy děkovala bohu, že já pro svém krátkém období na střední kdy jsem trávu párkrát zkusila nedopadla podobně.
Takže zapomeň na trávu!!! A jestli nechodíš na terapie tak je nevyšší čas. Budu držet palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová