Atmosféra v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1312
18.4.26 04:59

Připomíná mi to diskuzi, kde tehdy jedna řešila, že její kolega dostal prémie, nepodělil se s týmem, zatím co ona se podělila. Předtím si s ním po večerech posílala fotky a pusinky - ačkoliv měl doma manželku a děti - a nakonec ho po incidentu s prémiema políbila u vedení. A pak se divila, proč už se s ní nechce kolega bavit.. Úplně to sedí na Frantu s Vladěnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42195
18.4.26 05:38

Precizní hlášení, Kelišová :pankac: :pankac: :jazyk:
Prej introvert…drbna je to, taková kolegyně, co všechno zpovzdálí „nenápadně“ sleduje, je moje noční můra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16968
18.4.26 06:37

Já bych se zeptala na přímo Vlaďky, jestli je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
18.4.26 06:43
@vokishka píše: Více

Mě to spíš připadá na tu jak tady řešila, že si manžel vypisoval s kolegyní, jemu odpustila ale pořád dokolečka jí řešila. Pak tady založila další diskuzi jak jsem všichni zlí a smazala se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15096
18.4.26 07:12

@TerkaB29 A co ti vrta hlavou? Laškovali spolu a už to skončilo, což je pro Františka jen dobře. Kazdy chlap laškuje když ma s kým.. Takových příběhů je u nás v práci plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
18.4.26 07:38

Franta asi řekl Vladěně, že nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40964
18.4.26 08:01

Co? Cože?? 8o takže ti jde o to, jestli se Franta vyspal nebo nevyspal s Vladěnou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33221
18.4.26 08:13
@TerkaB29 píše: Více

Jsi spíše introvert jo? Tak to určitě. Jsi normální drbna, která evidentně jede po Frantovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4888
18.4.26 08:17

Jen jsem to začal číst a napadlo mě, jestli by nebylo dobrý říct Tomášovi aby Ireně řekl, že Marcela byla s Pavlem, ale Karolína to nesmí vědět protože by Honza žárlil a byl pak zbytečně naštvaný jak na Karolínu a Pavla tak nakonec i na Libusku, která s ním je v kanclu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
18.4.26 08:50
@Justin Case píše: Více

A co José? Přijel už? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
18.4.26 08:59

@TerkaB29
Ty nejsi introvert ale pěkně prohnaná rádoby nenápadná drbna. Jako strkat nos do věcí do kterých Ti vůbec nic není a zakládat o tom na netu diskuze na puberťácké úrovni, to je celkem síla :roll:
Ty nemáš v té práci co dělat, že máš čas na šmírování a dumání o tom, kdo s kým, kdy, proč a jak?
Za mě je přesně tento typ lidí, jako jsi Ty pěkně nebezpečná sorta, která dost často dokáže okolí udělat v životě nepěknou paseku. Jdi se bo. dnout :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42195
18.4.26 09:35
@Pauznuto píše: Více

Bohužel, José nepřijel :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42195
18.4.26 09:36
@Apolena05 píše: Více

Kde to mám podepsat? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4625
18.4.26 09:41
@Pauznuto píše: Více

Legendární:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
18.4.26 10:01

No jó každá drbna své hlášení začíná. No mě do toho teda nic není. To víš já jsem introvert a starám se hlavně o sebe. Tak já si nikoho moc nevšímám. A pak už to jede.
Tak ti děkujeme, že víme jak si Vladěna myslela na Frantu ale ten dal přednost manželce a dítěti. Až potkáš Frantu řekni mu, že mu Karinkas z emimina vzkazuje, že je charakter!!! A naopak Vladěně radí si najít single chlapa mimo firmu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí