Atomrat zimní

68
28.8.22 19:38

Atomrat zimní

Zdravim, jsem celkem zimouriva, mám 160 cm a 50 kg. Kdo jste na tom podobně tak s jakou bundou/kabatem jste na zimu spokojeny? diky ;) pouze atom rat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
28.8.22 20:02

@raduška20 No z aktuální kolekce na zimu pro zimomřivého člověka určitě nic, nemají tam nic zatepleného. Vím, že mívali i zateplené bundy, tak leda hledat na bazarech. Ale teď tam mají z těch teplejších jen softshell s flísem a to je tak na podzim, na zimu určitě ne.
EDIT: ten zimní zateplený kabát byl Philadelphia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
28.8.22 20:19

@Hoa Mai tu jsem měla vloni a byla mi zima 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
28.8.22 20:23

@raduška20 Tak z toho aktuálního tam máš všechno tenší, asi budeš muset jednat jinde, nebo se poptat, jestli neplánují nové zimní modely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
28.8.22 20:34

Neporadim, ale taky shanim. Chtela jsem si letos koupit prave tu Philadelphii a neni 8o 8o 8o
Takze jiny tip na ZIMNI ZATEPLENY SOFSHELL KABAT nez Atom rat? Nekdo nejakou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
28.8.22 20:38

@KraliceAlice Já mám zimní Alife and Kickin už 4 roky a jsem s ním strašně spokojená. Ale není to softshell, je to nějaké plátno s membránou a chloupkem uvnitř. A má docela úzké a pevné gumy kolem zápěstí, což mě třeba nevadí, jsem štíhlá, ale někoho s buclatějšíma rukama by mohl škrtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
29.8.22 13:10

@Hoa Mai a je to nepromokave a fakt zateplene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák