Atopický ekzém?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40931
13.12.24 10:11
@Mandarinka104 píše: Více

Fenistil mě taky zarazil, ale třeba mast s THC u nás měla efekt velký, ne teda ta/ty z lékárny ale opravdová s větším množstvím a to jsme bojovali roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4323
13.12.24 15:36
@Lenka523 píše: Více

tak fenistil je jen aby to nesvedilo, jinak to s ekzemem neudela skoro nic, to nemohlo stacit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.12.24 10:06

@Keyllah Ja se pravé ptala v lékárně na to a tam mi řekla ze se musím poradit s doktorem
Segra se maže třeba konopnou masti a pomáhá ji
Zajímalo mě pravé zda malého mužů taky mazat tím protože vím ze hodně lidi říká ze to pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.12.24 10:07

@maminaAJ my jsme i mazali nedávali jsme jen fenistil ale teď už mu ani nepomáhá pravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4323
14.12.24 11:16

dik za ujasneni, nebyla jsem si jista jak to myslis ;)
jop, je to trapeni
me prijde bohuzel ze kdyz je ekzem v te aktivovane fazi, zapaleny, tak se s tim moc carovat neda… my meli stesti ze u nas zabiraly ty kortikoidy, jak zapal povolil tak uz to promazavani je sranda :( :( :(
a ano, priznam ze jsem jednorazove dceri dala i o neco vyssi davku antihistaminik, plus polovicni davku nurofenu… ale vedela jsem ze druhy den uz bude lip, dlouhodobe by to samozrejme neslo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.12.24 22:19

@maminaAJ nám také ty kortikoidy zaberou ale můžou se mazat jen 3 dny …uvidíme co nám řeknou v lednu na tom kožní 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
14.12.24 22:58

Dcera mela sileny atopak, zacal po prvnim ockovani. nasadila jsem ji probiotika (harmonela)a do par tydnu bez ekzemu. Byla jsem s ni na diagnostice (plazmafereza),tam me pani doporucila ty probiotika.
Ale kazdy je jiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.12.24 05:41

@Petra0009 uvidíme nu už jsme toho taky dost vyzkoušeli děkuji ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4323
15.12.24 13:01

nam ty kortikoidy zabiraly rychle, protoze jsme pak uz vedeli co je spoustec (! ufff, prisna dieta, ale pul trapeni) a stihali to mazat hned od zacatku…
pokud uz to do 3 dnu nestihne zabrat, tak je mozny ze uz v te bolave kuzi ma nejaky potvurky bakterie apod, na to pak pomaha prave trebas ta zinkova mast…

hodne stesti v lednu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.12.24 10:07

@maminaAJ děkujeme ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...