Atopický ekzém jako projev alergie na psa?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.11.14 16:30

Holky bylo toho strašně moc bojuji stím několik let a když už je to dobrý a ruce jsou ok tak mám třeba 2-3 měsíce klid a pak se to vrátí a je to horší. Začínala jsem na maličku a ted to mám rozlezle po celých rukách. U moře jsme letos byli tam se mi to zahojilo, ale po 14-ti dnech v čechách se to vrátilo. Manžel má hodně lupénku takže bojujeme spolu. Byla jsem přímo i u lečitele dal mi bylinky ale taky to zabralo jen nachviličku. Nejvíc se začínám bát zaměstnání, protože to nebude nic jednoduchého.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.14 21:17

Spíše by mě zajímalo co dělate s těmito ekzemi za práci. Zachvilku o tom budu muset začít přemyšlet. Jako jednu možnost mám a docela dobrou nabídku jezdit s kamarádkou do německa dělat pokojskou za docela slušný peníze, ale zatím nevím jak to vše bude s rukama. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1
4.9.18 16:30

Dobrý den, od dětství jsem měla na různých částech těla atopický ekzém. Kolem desátého roku se vše na chvíli utišilo a nyní mi je osmnáct a v noci se budím s pocitem, že mi hoří ruce. Mám na nich ošklivé červené fleky, suchou kůži a malé pupínky, které svědí nejvíc, když se zpotím.
Na kožním mi vždy dají jen nějaký krém na promazávání a radu, že když je nejhůř, mám používat pár dní Diproson (mastička s kortikoidy). Po něm je to chvíli lepší, ale do dvou dnů zlepšení zmizí a vše je v původním stavu.
Napadlo mě, si nejhorší místa promazat a zabalit do obvazu, abych předešla škrábání, ale mám strach, aby kůže pod obvazem naopak nebyla víc zpocená a podrážděná.
Děkuju za případné rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+