Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@alexxa
Myslim, ze ano. Mazej opakovane treba modrou indulonou, 2×denne vitela ictamo. Doporucovat adermu exomegu kvuli takovemu malemu lozisku nebudu, je dost draha, ale skvela. Jen zminim ![]()
DIky za reakce. Dneska rano uz mela na povrchu takovy jako supinky suchy kuze. Namazala jsem ji to vazelinou v lekopisne kvalite. Mam ji mazat denne? Ja ji mazu jen po sprchovani tj tak 4× tydne. Ma alergii na vajecny bilek a orechy.Tomu se vyhibame.Ale jako mensi mela i na kravske mleko.Tak ze by se to vratilo v teto forme? Na to kozni s ni radsi zajdu. Nerada bych, aby se ji to udelalo ve vetsim.
@alexxa
určitě na tom může mít svou vinu i mlíko, pokud měla větší množství. Ořechy a taky ta čokoláda.. Určitě ji maž vícekrát denně, alespoň 2×.. Hlavně tu bavlnu a ať to větrá..
Maminky prosim radu je to k nevydrzeni maly se strasne v noci skrabe doźvedeli sme se ze ma atopicky ekzem ma to po celem telicku skrabe se az do krve a nic nam nezabira ani fenistil ani auerius dekuji předem za radu
@bawca nam pomaha na noc ctvrtka dithiadenu. davali to male i v nemocnici (3 mesice mela) a kdyz je nejhur a nezabira fenistil, tak dam dithiaden.je jak na svedeni tak i na celkove uklidneni.no a koupat co nejmene, ja koupu jednou tydne plus vzdy denne zadecek. nepouzivat mydla a peny do koupele. naucili nas v nemocnici koupat v koupeli z dubove kury, slunecnicoveho oleje (z lekarny) a bramborobeho skrobu.po tom ma kuzi krasne mastnou, hned namazu masti a v noci nadherne spinka.